Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, vadimv сказав:

Але крім зазорів є ще один аспект - зі збільшенням діаметра колеса зменшується запас ходу. І якщо для ДВЗ це не критично, то для електричок це болюча тема )

Експерти, такі вони, експерти ... це болюча тема цього форуму )

• Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, vadimv сказал:

Але крім зазорів є ще один аспект - зі збільшенням діаметра колеса зменшується запас ходу. І якщо для ДВЗ це не критично, то для електричок це болюча тема )

energyup.com.ua/ru/yak-kolesa-vplyvaiut-na-zapas-khodu-elektromobilia/?srsltid=AfmBOor6bS3R6hSzwBjjD3YADCJhimAEVd-2hgsjPRA5JQ0tQKBdbkf1

Розвивайте тему - перед продажем міняєш колесо на менше, і деградації батареї як і не було😂

Змінено користувачем Gonchik
  • Хаха 2
Посилання на коментар

18 хвилин тому, Gonchik сказав:

перед продажем міняєш колесо на менше

Та куди ще менше? Виробник і так ліпить мінімально придатне до пересування. )

Ось як несуразно виглядають колеса "всюдихода" на фоні величезних арок:

image.thumb.png.ebf9daa1967e2a099ff647ffaad0143a.png

18 хвилин тому, Gonchik сказав:

і деградації батареї як і не було😂

Це не компенсує падіння вартості зі 140 000 до 80 000 ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Владельцы электромобилей дайте внятное объяснение в покупке электромобиля , кроме того ,что при "заправке " дома дешевой энергией  это будет экономичнее ,чем авто с двс. И то ......это сиюминутная выгода ,не учитывающая сильное падение цены авто и деградации батарейки . у МЕНЯ на работе ,муж моей сестры ездит на тесле ( живет в 250 км от работы и ездит еженедельно в Харьков  ) .Мне не нужно владеть авто ,что бы знать сильные и слабые стороны. В его случае ,я понимаю смысл ......

Посилання на коментар

3 години тому, vadimv сказав:

energyup.com.ua/ru/yak-kolesa-vplyvaiut-na-zapas-khodu-elektromobilia/?srsltid=AfmBOor6bS3R6hSzwBjjD3YADCJhimAEVd-2hgsjPRA5JQ0tQKBdbkf1

А Ви ще тупіший "експерт", ніж я уявляв.

Постити рекламні тексти, написані школяром і вірити в це. Ба більше, викладати на форум і доказувати, що біле то є чорним? Це наскільки ж треба бути відбитим наглухо невігласом?

Посилання на коментар

38 хвилин тому, vadimv сказав:

Ось як несуразно виглядають колеса "всюдихода" на фоні величезних арок:

Вадім, це просто кумедно. Ви хоча б подивились огляди на ютубі. Виключіть туппізм.

Про володіння Вами таким авто я мовчу, Вам це недосяжно ніколи. І не кажіть, що Вам не треба. Бо Вам навіть якщо треба, Ви не зможете, бо на форумі проводите все своє бездарне життя

6666.JPG

Змінено користувачем anabioz
  • Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Made in USSR сказав:

Владельцы электромобилей дайте внятное объяснение в покупке электромобиля , кроме того ,что при "заправке " дома дешевой энергией  это будет экономичнее ,чем авто с двс. И то ......это сиюминутная выгода ,не учитывающая сильное падение цены авто и деградации батарейки . у МЕНЯ на работе ,муж моей сестры ездит на тесле ( живет в 250 км от работы и ездит еженедельно в Харьков  ) .Мне не нужно владеть авто ,что бы знать сильные и слабые стороны. В его случае ,я понимаю смысл ......

Залежить від пробігів 3000км та 30000км. Пора***те.

Падіння ціни тимчасове і кінечне. 

• Конфуз 1
Посилання на коментар

что три и тридцать ?  Еще раз :что кроме экономии ,если заряжаться только дома  ?   отвечу вам : хи хре на !!! В остальном полная шляпа ,особенно в морозы и блекауты . Гамнище !

Посилання на коментар

1 час назад, Made in USSR сказал:

что три и тридцать ?  Еще раз :что кроме экономии ,если заряжаться только дома  ?   отвечу вам : хи хре на !!! В остальном полная шляпа ,особенно в морозы и блекауты . Гамнище !

Типу, економія - це дрібниця? Один з найважливіших факторів для людей, які бажають їздити дешевше, ніж на ДВЗ. Економія ще на ТО теж враховуйте.

Проїхав на електричках майже 100 тис км за 3 роки, відповідно 3 зими і постійні блекаути, прям аж великого дискомфорту не відчув. На подорожі більше 300 км просто вже потрібно планувати дорогу. Але таких в мене було аж 2.

Падіння теж припинилось, бо Китай вже не пропонує нижчі ціни на нові. 

Змінено користувачем S_Vladimir_79
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Давайте спробую відповісти,в єлектричках нема чому ламатися,окрім ходової,тому вартість єксплуатації єлектричкі практично то саме Ваше НІХРЕНА.Наблюдаю с десяток різних єлектричок у себе,друзів і родичів,жоден з них з ними не робив НІХРЕНА. Звісно що любе авто купляеться під власника і його потреби,якщо у людини є власна розетка та невеликі пробіги авто у межах одної зарядки акумулятора,то,як на мене,єлектричка  ідеальний варіант.

• Лайк 1
Посилання на коментар

42 минуты назад, S_Vladimir_79 сказал:

Падіння теж припинилось, бо Китай вже не пропонує нижчі ціни на нові. 

Порахував на своєму прикладі: за 2,5 роки різниця по вартості між новою і моєю складає 20%, між тією вартістю, що я купував - 28%. 

Посилання на коментар

лично ,для меня  экономия в 200 долларов в месяц вообще ничего не значит ( по большому счету ) , а вот  неудобства могут быть большими в случае поломки ,остановки и тп. Кроме того электрички ломаются и чинить невероятно дорого ! это полная чушь ,что там нечему ломаться. 

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Made in USSR сказав:

это полная чушь ,что там нечему ломаться. 

мабуть саме таємниче ніщо і зламалося в прикладі вище :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

57 минут назад, Made in USSR сказал:

лично ,для меня  экономия в 200 долларов в месяц вообще ничего не значит ( по большому счету ) , а вот  неудобства могут быть большими в случае поломки ,остановки и тп. Кроме того электрички ломаются и чинить невероятно дорого ! это полная чушь ,что там нечему ломаться. 

Такий багатий пан міг би мати і дві-три автівки) А так хтось може сказати що йому по барабану цінопадіння, а інший хтось що його не парить ціна кВт на комерційних). А щодо першого питання - даю «внятное». Продав жінчине авто і збирався купляти наступний ( четвертий вже) дизельний крос. Але така перспектива не радувала новизною емоцій, точніше їх відсутністю. Тому купили електричку.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, S_Vladimir_79 сказал:

Порахував на своєму прикладі: за 2,5 роки різниця по вартості між новою і моєю складає 20%, між тією вартістю, що я купував - 28%. 

Це ні про що не говорить. У мене ціна склалась вдвічі. Менше цінопадіння у тих, хто купив після 21-го року. Чи минули ми цінове дно ще не зрозуміло, але є й такі, що можуть продати дорожче, ніж купили.

Посилання на коментар

7 минут назад, Gonchik сказал:

Такий багатий пан міг би мати і дві-три автівки) А так хтось може сказати що йому по барабану цінопадіння, а інший хтось що його не парить ціна кВт на комерційних). А щодо першого питання - даю «внятное». Продав жінчине авто і збирався купляти наступний ( четвертий вже) дизельний крос. Але така перспектива не радувала новизною емоцій, точніше їх відсутністю. Тому купили електричку.

к сожалению..........у меня всего их четыре 😄. Не дорогие уже , но ездят и на всех езжу . На мдх поменьше сейчас.

Посилання на коментар

11 минут назад, Made in USSR сказал:

к сожалению..........у меня всего их четыре 😄. Не дорогие уже , но ездят и на всех езжу . На мдх поменьше сейчас.

Щось із цих чотирьох їде 4 до сотні? ці 4 тачки не підвладні цінопадінню, моральному та фізичному старінню? Може це колекційні авто, які з часом лише більше цінуються? В разі якогось шухеру колоною поїдете? Питаю, бо в 22-му переганяв свої три.

Змінено користувачем Gonchik
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Gonchik сказав:

Щось із цих чотирьох їде 4 до сотні?

завжди цікавило де і навіщо це має якусь перевагу перед наприклад м'якістю ходу? ну хоч якусь взагалі?

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 годин тому, anabioz сказав:

доказувати, що біле то є чорним?

А тут потрІбно щось доказувати? Мені здається, що все доволі очевидно, достатньо глянути на одну крайність з несуразно малими колесами

image.png.a116b8291d5347c37befbe863c17212e.png

і на іншу крайність

image.png.8edb0a66c4b13efb3cc358aa2f6cfe71.png

Неважко здогадатися, де споживання буде більшим.

Посилання на коментар

18 минут назад, vadimv сказал:

і на іншу крайність

А не впадать в крайности не пробовали?)

Посилання на коментар

1 годину тому, Gonchik сказав:

Продав жінчине авто і збирався купляти наступний ( четвертий вже) дизельний крос. Але така перспектива не радувала новизною емоцій, точніше їх відсутністю. Тому купили електричку.

Ну і нащо було продавати, як воно вже було куплене?😁

Головна Битва між двс і електричкою тут якраз і розгорнулася в серед перших і зазвичай, единих машин, а другу вже можна і на водороді чи на дровах.

Посилання на коментар

39 хвилин тому, DimaF сказав:

А не впадать в крайности не пробовали?)

Пробовал. Я регулярно раз в полгода менял летние шины (штатные) на зимние (на размер больше) и наблюдал за ростом расхода топлива. И даже замечал, насколько они тяжелее.

Может оно на электричках все наоборот, не знаю )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

10 хвилин тому, vadimv сказав:

Я регулярно раз в полгода менял летние шины (штатные) на зимние (на размер больше)

зазвичай навпаки роблять. чи ви літні 19-т на зимові 20-ті міняли? :lol:

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

зазвичай навпаки роблять.

Та хай роблять що хочуть, хоч з даху стрибають.  

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

чи ви літні 19-т на зимові 20-ті міняли? :lol:

Я перевзував резину з профілем 60 (літню) на 65 (зимову).

Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Я перевзував резину з профілем 60 (літню) на 65 (зимову).

розмір профілю і колеса то різні речі :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...