ІгорГоня Опубліковано: 3 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2024 Шукаю фахівців, які зможуть змонтувати сонячні панелі на даху двоповерхового будинку у Вишгородському районі Київщини. Цикавіть саме монтаж панелей на дах, комутація та доведення кабелів до місця підключення до інвертора. Інвертор з АКБ вже інстальовані і працюють, також вже закуплені панелі. Немає систем кріплення, кабеля та фахівців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2024 Важке у вас завдання, люди заробляють на матеріалах більше ніж на монтажі. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: 4 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 та чого, раньше була ціна 100$ за встановлення кіловату панелей, зараз мабудь ще більше тож таки заробляють звісно якщо там 2 панелькі, то ніхто не поїде... Але я ще пару місяців тому чув що хлопці розписані до листопада... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 21 час назад, ІгорГоня сказал: Немає систем кріплення, кабеля та фахівців. Как в том анекдоте, нет сырья и кадров...)) Многие конторы не хотят ставить стороннее оборудование. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ІгорГоня Опубліковано: 4 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 22 години тому, Фрай сказав: Важке у вас завдання, люди заробляють на матеріалах більше ніж на монтажі. Та я не проти коли люди заробляють. Аби легально. А завдання так, складне. Попит створив умови, при яких виконавці навіть не розглядають надання послуги з монтажу панелей. В них достатньо запитів на СЕС під ключ, коли і на матеріалах, і на монтажі можна заробити. Але я все ж намагаюсь знайти. Хоча вже думаю, чи не придбати мотузку, зажим, систему та не полізти на дах самостійно))) Але окрім того, що трохи сцикотно, так ще й в одного ніяк не вийде зробити роботу. Ну може профіль понакручувати получиться, а ось витягувати та кантувати 25 кг габаритні панелі по кровлі то вже нереально в одного. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ІгорГоня Опубліковано: 4 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 6 годин тому, Vikingua сказав: та чого, раньше була ціна 100$ за встановлення кіловату панелей, зараз мабудь ще більше тож таки заробляють звісно якщо там 2 панелькі, то ніхто не поїде... Але я ще пару місяців тому чув що хлопці розписані до листопада... Панелей не дві)) Їх буде 9 штук. Але 100 за кіловат це така дуже приблизна цифра. Вони кажуть 100 за квт, але мінмально 800, ось і все. Тото все що менше 8 квт - дорожче. Це тільки робота. Сюди додають ще матеріали, звісно зі своєю маржею і дехто особливо жадний додає ще й доставку - 100 баксів. Тобто за таку роботу просять приблизно 1500. Але ж і це ще не все. Бо зіткнувся з проблемою самої комунікації. Обіцяють надіслати розрахунки або додаткову інформацію і все, можно чекати вічність. Типу ти ж клієнт, то ти за нами ще побігай, повмовляй на тобі заробити))) А ще є персонажі, які кажуть, все ок, давайте зустрінемось і ви нам дасьте гроші на матеріали в розміри 460 баксів, а ми вам розписку і скріншот з дії)) Уявляю, скільки людей в такий нехитрий спосіб віддали гроші незнайомим людям і більше ніколи їх не побачать... То да, як сказав Фрай, знайти виконавців на таку роботу - важке завдання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 4 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 Який кут нахилу покрівлі і з якого саме вона матеріалу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ІгорГоня Опубліковано: 4 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 4 хвилини тому, S_Vladimir_79 сказав: Який кут нахилу покрівлі і з якого саме вона матеріалу? кут нахилу приблизно 35 градусів, металочерепиця Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 (змінено) Колись у 90-х був бум на масаж і помічник мого моториста з 3-го таксопарку перекваліфикувався у масажисти. Гроші то він заробляв непогані, але масажист з нього був такий самий як і моторист. )) А це зустрів електрика з свого ЖЕКу, він тепер фахівець по монтажу СЕС і теж такий же самий виконавець як був тоді при ЖЕКу. При всьому при тому працювати все одно нема кому, домовляйтесь з різними і чекайте, хто перший приїде того і тапки. Інакше будете чекати до нових віників. я своїм давав завдання ставити додаткові кріплення/розпорки на каркас панелів, звісно за додаткову плату, змусив свердлити отвори під кріплення, а не просто вкручувати як саморіз, кут нахилу даху 17 градусів, але все одно конструкція просіла донизу і це помітно, вітри ж які були. А у вас дах 35 градусів то треба буде бути дуже уважним як і куди будуть кріпити. Змінено 5 вересня 2024 користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Protsev Опубліковано: 1 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2024 Добрий день. Схожа ситуація, спробую тут, щоб не плодити теми. Шукаю бригаду на монтаж 24 панелей, в селі Проців, на дах гаражу з металочерепиці. Панелі на місці, кріплень і кабель ще не купляв. Хотілось би алюміній, на південний схід, книжкою, в два ряди. Інвертор і акб будуть пізніше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2024 (змінено) 01.10.2024 в 15:59, Oleksandr Protsev сказав: Добрий день. Схожа ситуація, спробую тут, щоб не плодити теми. Шукаю бригаду на монтаж 24 панелей, в селі Проців, на дах гаражу з металочерепиці. Панелі на місці, кріплень і кабель ще не купляв. Хотілось би алюміній, на південний схід, книжкою, в два ряди. Інвертор і акб будуть пізніше. ну от і купіть в людей інвектор,кабелі, акб по ринковій ціні з монтажем куплених батарей. чи все таки ваше головна зброя в підписі?)) Змінено 6 жовтня 2024 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2024 04.09.2024 в 19:40, ІгорГоня сказав: Панелей не дві)) Їх буде 9 штук. Але 100 за кіловат це така дуже приблизна цифра. Вони кажуть 100 за квт, але мінмально 800, ось і все. Тото все що менше 8 квт - дорожче. Це тільки робота. Сюди додають ще матеріали, звісно зі своєю маржею і дехто особливо жадний додає ще й доставку - 100 баксів. Тобто за таку роботу просять приблизно 1500. Але ж і це ще не все. Бо зіткнувся з проблемою самої комунікації. Обіцяють надіслати розрахунки або додаткову інформацію і все, можно чекати вічність. Типу ти ж клієнт, то ти за нами ще побігай, повмовляй на тобі заробити))) А ще є персонажі, які кажуть, все ок, давайте зустрінемось і ви нам дасьте гроші на матеріали в розміри 460 баксів, а ми вам розписку і скріншот з дії)) Уявляю, скільки людей в такий нехитрий спосіб віддали гроші незнайомим людям і більше ніколи їх не побачать... То да, як сказав Фрай, знайти виконавців на таку роботу - важке завдання. а ви хотіли купити на стороні батареї. і щоб 2-3 чоловіка,які роками вчились цьому ділу, 2 дні ризикували своїм здоров ям, ще потратили купу часу крім цього і баксів так по 150 заробили? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 6 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2024 1 час назад, МаТраС сказал: а ви хотіли купити на стороні батареї. і щоб 2-3 чоловіка,які роками вчились цьому ділу, 2 дні ризикували своїм здоров ям, ще потратили купу часу крім цього і баксів так по 150 заробили? Ігорю ставили панелі мої хлопці. І по спілкуванню, і по озвученій вартості робіт жодних претензій від хлопців не було, сподіваюсь і від Ігоря теж. Але згоден, що робота специфічна, і вимагає трохи особливих навиків і фізичної підготовки. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2024 5 хвилин тому, S_Vladimir_79 сказав: Ігорю ставили панелі мої хлопці. І по спілкуванню, і по озвученій вартості робіт жодних претензій від хлопців не було, сподіваюсь і від Ігоря теж. Але згоден, що робота специфічна, і вимагає трохи особливих навиків і фізичної підготовки. дякую за розуміння років 10 назад ,коли хтось там почав якісь розборки один із кришників сказав таку сильну промову, що деякі роти потизатикали. що робота ця може бути останнім днем...це не стіну пофарбувати 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ІгорГоня Опубліковано: 7 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 06.10.2024 в 16:49, МаТраС сказав: а ви хотіли купити на стороні батареї. і щоб 2-3 чоловіка,які роками вчились цьому ділу, 2 дні ризикували своїм здоров ям, ще потратили купу часу крім цього і баксів так по 150 заробили? Ні, я хотів встановити панелі. Кожна робота має свою ціну і кожен сам вирішує, чи підходить йому ціна-сервіс, або навпаки, чи гідна оплата його праці. Це ж риночні відносини. Взагалі то проблема більше була не у вартості робіт. Тут приблизно було все зрозуміло і за копійки ясна річ ніхто працювати не буде, та й довіри до якості робіт за копійки щось нема. Проблема була у вимогах по передплаті і наявності великої кількості шахраїв, які беруть кошти "на матеріали" і більше ви їх ніколи не побачите. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ІгорГоня Опубліковано: 7 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 06.10.2024 в 18:01, S_Vladimir_79 сказав: Ігорю ставили панелі мої хлопці. І по спілкуванню, і по озвученій вартості робіт жодних претензій від хлопців не було, сподіваюсь і від Ігоря теж. Але згоден, що робота специфічна, і вимагає трохи особливих навиків і фізичної підготовки. Від мене нуль претензій! Навпаки, приємно було спілкуватись. Дякую, що відгукнулись на мої пошуки, та передавайте хлопцям мої подяки)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 35 хвилин тому, ІгорГоня сказав: Взагалі то проблема більше була не у вартості робіт. Тут приблизно було все зрозуміло і за копійки ясна річ ніхто працювати не буде, та й довіри до якості робіт за копійки щось нема. Проблема була у вимогах по передплаті і наявності великої кількості шахраїв, які беруть кошти "на матеріали" і більше ви їх ніколи не побачите. їдете разом. скуповуєтесь необхідним і на обєкт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз