Vents Опубліковано: 31 серпня Поділитись Опубліковано: 31 серпня Одразу вибачаюсь якщо не в цей розділ, але не знаю куди ще) Ситуація наступна: cусід не викачує септик, а щось туди засипає. Як тільки дме вітер в нашу сторону то одразу дуже неприємний запах і це постійно. Розмови з ним не допомогають. Що в такому разі робити, куди йди і що писати. МОжливо в когось був досвід боротьби з цим? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
копай Опубліковано: 2 вересня Поділитись Опубліковано: 2 вересня В 31.08.2024 в 09:57, Vents сказал: Одразу вибачаюсь якщо не в цей розділ, але не знаю куди ще) Ситуація наступна: cусід не викачує септик, а щось туди засипає. Як тільки дме вітер в нашу сторону то одразу дуже неприємний запах і це постійно. Розмови з ним не допомогають. Що в такому разі робити, куди йди і що писати. МОжливо в когось був досвід боротьби з цим? Я особисто подарував своєму сусіду упаковку біопрепарату. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 2 вересня Поділитись Опубліковано: 2 вересня Може придумати якесь дуже вонюче відро і відкривати кришку коли вітер у напрямку сусідів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 2 вересня Поділитись Опубліковано: 2 вересня Запах коз чутно через 2 дома, свиней через 6. Будуйте хлів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз