grindcoretm Опубліковано: 30 серпня Поділитись Опубліковано: 30 серпня Здравствуйте. Имею дом в котором есть бетонная стена между мной и соседом. Стены были залиты бетоном в опалубку из пенопласта который сгорел. В общем суть такова, сосед строится не планирует и когда это произойдет неизвестно, я же сейчас занимаюсь вопросом с крышей и дальнейшем строительством. Соответственно стоит большой вопрос как мне правильно утеплить эту стену и самое главное чем? Готов рассмотреть любые варианты лиж бы эффективно было. С его стороны скажу что варианта утепления может и не быть ( не захочет например что бы я с его стороны что то лепил, максимум отверстия заделать все). На втором фото как выглядит наша стена с видом сверху указал стрелками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 31 серпня Поділитись Опубліковано: 31 серпня 1. Заделайте дырки пенопластом. На самом деле не важно чем, но почему бы и не им? 2. Набейте металлическую сетку. По сетке дайте черновой выравнивающий слой штукатурки. С обоих сторон. Разумеется не за один проход (т.к. перепады толщин значительные) а по классике: набрызг, выравнивание, затирка 3. С наружной стороны, по уже сформированной заново плоскости стены, делайте обычный "мокрый фасад". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 31 серпня Поділитись Опубліковано: 31 серпня 1 година тому, #roofinspector сказав: 3. С наружной стороны, по уже сформированной заново плоскости стены, делайте обычный "мокрый фасад". Який мокрий фасад всередині приміщення? Цитата Имею дом в котором есть бетонная стена между мной и соседом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 31 серпня Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2 часа назад, #roofinspector сказал: 1. Заделайте дырки пенопластом. На самом деле не важно чем, но почему бы и не им? 2. Набейте металлическую сетку. По сетке дайте черновой выравнивающий слой штукатурки. С обоих сторон. Разумеется не за один проход (т.к. перепады толщин значительные) а по классике: набрызг, выравнивание, затирка 3. С наружной стороны, по уже сформированной заново плоскости стены, делайте обычный "мокрый фасад". А зачем заделывать дырки? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 31 серпня Поділитись Опубліковано: 31 серпня (змінено) Щодо утеплення. Не утеплювати - то біда взимку, а якщо утеплювати, то тільки зсередини, як я розумію ... і теж проглядається біда, якщо не екструдованим пінополістиролом. А його всередину приміщення тягнути - така собі ідея. А потім жити з погорілим сусідом, який не буде нічого робити? В якому регіоні знаходиться? А взагалі, яка мета щось робити, якщо все згоріло і є спільні стіни? Чи не простіше відмовитися від цієї проблеми? Побудувати щось нове і своє, без спільних бетонних стін. Змінено 31 серпня користувачем anabioz 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
grindcoretm Опубліковано: 31 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 31 серпня (змінено) 10 часов назад, anabioz сказал: Щодо утеплення. Не утеплювати - то біда взимку, а якщо утеплювати, то тільки зсередини, як я розумію ... і теж проглядається біда, якщо не екструдованим пінополістиролом. А його всередину приміщення тягнути - така собі ідея. А потім жити з погорілим сусідом, який не буде нічого робити? В якому регіоні знаходиться? А взагалі, яка мета щось робити, якщо все згоріло і є спільні стіни? Чи не простіше відмовитися від цієї проблеми? Побудувати щось нове і своє, без спільних бетонних стін. Дело в том что это не дом а по документам считается как квартира. Коттеджный городок и 5 домов в ряд сгорели включая наш. Мы уже жили там. Варианта купить что то другое нет, дом простоял 4 года и все запахи из него выветрились. Внутри вся отделка на полах в отличном состоянии, теплые полы так же (накачивал давление в систему все ок.) В общем часть работ готовы, сейчас буду крышу делать а там потом электрика и штукатурка потом чистовая о стенам. Да с его стороны утеплить не мог к сожалению. А если ватой изнутри? или не годится? а его стену просто заштукатурить и дырки заделать пенопластом? Днепропетровская обл Змінено 31 серпня користувачем grindcoretm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 31 серпня Поділитись Опубліковано: 31 серпня 1 година тому, grindcoretm сказав: Дело в том что это не дом а по документам считается как квартира. Коттеджный городок и 5 домов в ряд сгорели включая наш. Мы уже жили там. Варианта купить что то другое нет, дом простоял 4 года и все запахи из него выветрились. Внутри вся отделка на полах в отличном состоянии, теплые полы так же (накачивал давление в систему все ок.) В общем часть работ готовы, сейчас буду крышу делать а там потом электрика и штукатурка потом чистовая о стенам. Да с его стороны утеплить не мог к сожалению. А если ватой изнутри? или не годится? а его стену просто заштукатурить и дырки заделать пенопластом? Днепропетровская обл І це все зради фундаменту, теплої підлоги і бетонних стін? Я не кажу купити, я кажу щось пошукати інше ніж сусіди-погорільці. Пора***те скільки Ви витратите на ділянку в одну сотку, фундамент і стіни. А потім порівняйте з постійними проблемами, в які Ви збираєтесь вкладати кошти. Також ра***те не як "жити", а як інвестицію ... щоб потім продати, передати дітям тощо. Сумнівна інвестиція. Але Вибирати Вам. Я ж вважаю, що інвестування в завідомо неліквідну нерухомість - гроші на вітер. Краще вже орендувати і жити повноцінним життям, ніж відновлювати те, що потім не буде ліквідним ніколи. Але, це тільки моя думка! А Вам там жити (або ж ні) Щодо утеплення, мінвата Вам протипоказана, бо вона паропроникна і отримаєте грибок і проблеми на межі утеплювача і бетону. Вам потрібен паронепроникний матеріал, якщо хочете утеплювати зсередини, це - екструдований пінополістирол, але він дуже горюч. Хоча, якщо його поштукатурити - можете мінімізувати шанси на його запалювання ... але це ризики. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 31 серпня Поділитись Опубліковано: 31 серпня 10 хвилин тому, anabioz сказав: мінвата Вам протипоказана Це чого? Зсередени якраз ватою безпечніше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 31 серпня Поділитись Опубліковано: 31 серпня Тільки що, normal сказав: Це чого? Зсередени якраз ватою безпечніше Безпечніше, але ж точка роси буде між бетоном і ватою ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 31 серпня Поділитись Опубліковано: 31 серпня Немає під рукою калькулятора, але всі бані\сауни так і утеплюють, навіть будинки бачив частково зсередени утеплені, просто треба порахувати, десь може на метр більше взяти, щоб виключити точку роси, але цілком реально в скрутні часи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
grindcoretm Опубліковано: 31 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 31 серпня (змінено) 1 час назад, anabioz сказал: Сумнівна інвестиція. Але Вибирати Вам. Я ж вважаю, що інвестування в завідомо неліквідну нерухомість - гроші на вітер. Краще вже орендувати і жити повноцінним життям, ніж відновлювати те, що потім не буде ліквідним ніколи. Але, це тільки моя думка! А Вам там жити (або ж ні) Дом будет под сдачу либо продажу (интересовались продажей того что есть, но я не спешу с этим и если и продавать то не в таком виде как сейчас уж точно). Вложений космос там не нужно, просто хочу по уму утепление сделать так как считаю важным моментом это. Место там хорошее для отдыха рядом лес и озеро. 1 час назад, anabioz сказал: якщо хочете утеплювати зсередини, це - екструдований пінополістирол, але він дуже горюч. Хоча, якщо його поштукатурити - можете мінімізувати шанси на його запалювання ... але це ризики. А что если изнутри ППУ напылением задуть? Затем штукатурить? Змінено 31 серпня користувачем grindcoretm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 вересня Поділитись Опубліковано: 1 вересня 12 часов назад, grindcoretm сказал: просто хочу по уму утепление сделать так как считаю важным моментом это. По уму это утеплить снаружи, остальное срала-мазала. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз