Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

підключення УЗО

Yuri Onipko

Рекомендовані повідомлення

Треба встановити узор в уже давно щітку приватного будинку. Одне УЗО на стіралку і проточний водонагрівач. Друге да всі розетки першого поверху,   В зв'язку з цим два питання. 
1. Як правильно встановити УЗО перед автоматом (на цю групу споживачів) чи після автомату? 
2. Як правильно під'єднати нульовий провід? Так розумію що провід який іде до розетки стіралки і водонагрівача треба з'єднати з виходом УЗО , а на вхід УЗО звідкіля вести нульовий провід?  Із загальної шини, де сходяться всі нульові провода? Чи буде таким чином правильно працювати УЗО? Хто підскаже?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 часов назад, Yuri Onipko сказал:

Як правильно під'єднати нульовий провід? Так розумію що провід який іде до розетки стіралки і водонагрівача треба з'єднати з виходом УЗО , а на вхід УЗО звідкіля вести нульовий провід?

придется разделять нули  и фазу :

после узо , на стиралку и водонагркюеватель - свой ноль и фаза после  узо   , на розетки первого этажа -  отдельный ноль и фаза после своего узо 

Змінено користувачем igorrius
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Всім дякую за відповіді, але прохання уточнити. на нулову колодку у мене прходить 14проводів і 15-й від вводного автомата. якщо я нуловій вихід з УЗО зєдную з проводом  який іде до розетки стіралки і водонагрівача, а на вхід УЗО кину нуловий провід з общої нулової колодки це буде правільно?  З фазним проводом там питань нема.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Правильно, на вхід двох ПЗВ йде нуль з однієї колодки, на виході з кожного ПЗВ вже буде окрема колодка, тобто вийде три нульових шини: перша для автоматів які йдуть напряму, інші дві для автоматів до відповідних ПЗВ

  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...