andrey_ka Опубліковано: 9 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 50 хвилин тому, i.may сказав: Там вище цитата з ДСТУ! Як не бачите, що ваш малюнок не відповідає конфігурації таблички з Мал. 3 - нічим вже помогти не можна. Та ну нафіг , все там чітко по табличці , що я дарма сидів з штангенциркулем все вимірював. Навчіться для початку малювати. Ще раз , може ви з першого разу не зрозуміли. Ця другорядна дорога може прилягати до головної під будь-яким кутом , але як тільки вона буде на одній прямій з головною вигин перестає бути вигином і мають вліпити табличку як на малюнку 2 . 55 хвилин тому, i.may сказав: Хіба що дохідлий ролик від інструктора - розробника тестових питань для Сервісних Центрів. Якщо я під таким роликом бачу напис : "коментарії вимкнено" (мабуть про щось здогадується), цінність такого ролика одразу знижується до нуля. ІМХО. З нього такий інструктор , як з мене балерина. 1 година тому, i.may сказав: Удачі на дорогах. І не кажіть, що не попереджали. 😉 А на питання відповісти ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз