МакДо Опубліковано: 19 серпня Поділитись Опубліковано: 19 серпня Всім привіт. Сусід поставив собі такого пальника і не на радується. Каже, що температура ого, диму немає, краще ніж дрова. Стінки димаря в чорному пуху. Він правий? На скільки це безпечно та екологічно у порівнянні з дровами? Можливо хтось має досвід використання пальника з ТП котлом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 19 серпня Поділитись Опубліковано: 19 серпня Состав масла поменялся, перенастройка горелки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 19 серпня Поділитись Опубліковано: 19 серпня В тп можна чорта спалити і тепло буде ,можна при любих катаклізмах вийти оглянутись і набрати на тиждень палива,аби не лінуватись ,універсальність рулить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 20 серпня Поділитись Опубліковано: 20 серпня На СТО так постійно бачу. Бачок, від нього трубка тормоза в булер'ян. Якись кранік. Розтаплюе дровами, потім мастило пускає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 20 серпня Поділитись Опубліковано: 20 серпня 16 часов назад, МакДо сказал: На скільки це безпечно На столько, на сколько это не рукожопно сделано. В жилой дом я бы не рискнул. Разве что в заводском исполнении... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 20 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 20 серпня 29 хвилин тому, DimaF сказав: На столько, на сколько это не рукожопно сделано. В жилой дом я бы не рискнул. Разве что в заводском исполнении... ТПК в мене у підвалі. Передивлявся відео на ютюб, трішки лякає висока температура димових газів. Аби комин не поплавило. Варіанти з нагнітачами у вигляді вітрячків з компʼютера навіть не розглядаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 20 серпня Поділитись Опубліковано: 20 серпня 20 часов назад, МакДо сказал: На скільки це безпечно та екологічно у порівнянні з дровами? Десь десять років тому на форумі були темі апологета пальника на відпрацьованому маслі. Головне питання: нафіга? Якщо поставити правильний пальник та купувати паливо для нього - відфільтроване, то втрачається весь сенс його використання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 серпня Поділитись Опубліковано: 20 серпня МакДо, якісь у вас дивний вибір від ліфера до «опалення мазутом», це прикол? Якось ще розумію опалення майстерні або цеху, але навіщо воно вам цей гемор у власному будинку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 20 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 20 серпня 16 хвилин тому, Фрай сказав: МакДо, якісь у вас дивний вибір від ліфера до «опалення мазутом», це прикол? Вже заборонено дізнатися про доцільність, безпеку та екологічність? Для мене то новинка і я вирішив запитати на форумі про досвід. В цілому вже зрозумів, що то від лукавого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 20 серпня Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2 часа назад, МакДо сказал: Вже заборонено дізнатися про доцільність, безпеку та екологічність? Для мене то новинка і я вирішив запитати на форумі про досвід. В цілому вже зрозумів, що то від лукавого. До речи у вас свое СТО? Де ви стильки отработки вiзьмете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 20 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 20 серпня (змінено) 2 хвилини тому, DimaF сказав: До речи у вас свое СТО? Де ви стильки отработки вiзьмете? Є виходи на підприємство по ремонту вантажної техніки + сусід має СТО. Але я просто приглядаюся до цього метода, бо боюсь цією економію спалити будинок. Та і задача в мене: швидко нагріти ТА на 1,7м3 і все вимкнути. Дубом виходить нагріти за 3-4 години, раз в 40-50хв закинути дрова. Змінено 20 серпня користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 20 серпня Поділитись Опубліковано: 20 серпня 1 минуту назад, МакДо сказал: бо боюсь цією економію спалити будинок. Отож) Краще в межсезон машину дров купити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз