Фрай Опубліковано: 18 серпня Поділитись Опубліковано: 18 серпня 23 години тому, andrey_ka сказав: 23 години тому, normal сказав: і це навіть не суржик і не русизм, А що це ? Це такий елітний сорт чаю у пакетиках. (не втримався) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 18 серпня Поділитись Опубліковано: 18 серпня 17.08.2024 в 17:13, andrey_ka сказав: А що це ? Ви ж наче розумна людина, щоб самому розгадати (я давав посилання): мука це не тільки синонім борошна, а найвживаніше нього, тож навчати мене своїм болгарсько-гречеським суржиком неварто 2 години тому, Фрай сказав: Це такий елітний сорт чаю у пакетиках Це добре, що як немає контраргументів проти аптечного чаю для дітей, то хоть не переводите тему у флуд по мові, так тримайте... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 19 серпня Поділитись Опубліковано: 19 серпня 13 годин тому, normal сказав: Ви ж наче розумна людина, щоб самому розгадати (я давав посилання): мука це не тільки синонім борошна, а найвживаніше нього, тож навчати мене своїм болгарсько-гречеським суржиком неварто Поколупався трохи в цьому питанні , дійсно є таке слово в українській. Раніше завжди думав , що то кацапське. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз