US7IGN Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня чорний. той про який кажуть бритіши - English breakfast tea Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня (змінено) З тих, що в супермаркетах, непогані Ahmad Tea London та Три Слона Чорний, але зараз чорний п'є тільки син на сніданок і то через день (чередує з багатьма іншими сортами і купажами), а в дорослих вибір ще більший, який літом чай... Змінено 16 серпня користувачем normal 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня Но очень зависит от воды вкус любого чая. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 16 серпня 5 хвилин тому, voglya сказав: ви саме такого фасування берете? пару кіло відсипте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня Сусіди замовляли такий мішок чая. Ми купили 2,5 кг за 925 грн. Вистачило на 6 місяців, ну хай на 7, але ми з ним ще в гості до родичів їздили ))) Замовили ще, чекаємо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня 57 хвилин тому, normal сказав: З тих, що в супермаркетах, непогані Ahmad Tea London та Три Слона Чорний, але зараз чорний п'є тільки син на сніданок і то через день (чередує з багатьма іншими сортами і купажами), а в дорослих вибір ще більший, який літом чай... заради цікавості, спробуйте засипати у чашку ложку чаю, залити теплою водою і спостерігайте як швидко він буде «заварюватись»? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня Ви ще скажіть кинути спочатку лимон... Звісно з цукром екстракція гірша, тому в хлібний квас його добавляю вже коли вода майже охолоне, а з чайом не парюсь і наче нормально заварюється від окропу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня (змінено) 10 часов назад, voglya сказал: Но очень зависит от воды вкус любого чая. +100 Детство прошло в Средней Азии, там вся жизнь вокруг пиалки чая крутится) Там любил чай, переехали в Украину, что ни пробовал - ничего не вставляет....( Вода...и еще наверное климат, сухой континентальный с минимум влажности, в отличии от нас. Змінено 17 серпня користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня 9 годин тому, Фрай сказав: заради цікавості, спробуйте засипати у чашку ложку чаю, залити теплою водою і спостерігайте як швидко він буде «заварюватись»? Перечитав кілька разів і не знайшов ні про лимон, ні про квас, ні про окріп. що з написаного пан нє розумє? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня Тепер взагалі нічого, ви пропонуєте провести експеримент на швидкість "заварювання", якщо хочете, щоб вас розуміли люди, то поясніть: - під заварюванням ви маєте на увазі екстракцію? Треба звертати увагу на колір, на смак чи щось інше? - швидкість порівнюється з чимось, що треба взяти за "еталон" щоб визначити швидше\повільніше? Інший чай, іншу температуру води чи ще щось? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня 10 годин тому, Фрай сказав: заради цікавості, спробуйте засипати у чашку ложку чаю, залити теплою водою і спостерігайте Чи можливо заварити чай теплою водою? я не пʼю чай з пакетиків і мені смішно чути коли чиясь помічниця пропонуючи чай запитує чи мені круто заварити? на роботі завжди тримав фарфорові чайнички різного розміру, а після того як побачив як ті чаї проходять стадії до фасування то завжди промиваю теплою водою перед заварюванням. І яке ж було моє здивування коли побачив як швидко забарвлюється вода під час цього промивання? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня (змінено) А нічого, що пакетований чай продають навіть в аптеках для 3-х місячних дітей і в інструкціях нічого немає про попереднє промивання теплою водою? А може якісь виробники попередньо обробляють чай на кшталт локшини швидкого приготування і тоді він екстрагується в теплій воді, а не вилазять шкідливі барвники? Може це нічим не підкріплені забубони... Ну і я вже стільки шкідливого напився і накурився, що чаєм мене вже не злякати Змінено 17 серпня користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня 5 хвилин тому, normal сказав: А нічого, що пакетований чай продають навіть в аптеках для 3-х місячних дітей От що я маю вам доводити при такій аргументації? Хіба що рекомендувати матеріали по журналістським розслідуванням товарів для дітей, особисто для мене це був маркер доки не побачив відео про воду і тд. гроші не пахнуть, Госты не пляшут. 11 хвилин тому, normal сказав: нічого немає про попереднє промивання теплою водою? Після екскурсій на виробництва обовʼязково промиваю чай, родзинки, курагу і тд , таким чином хоч якось змиваю бруд, пил, екскременти гризунів і тп. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня (змінено) 8 хвилин тому, Фрай сказав: екскременти гризунів Хочете сказати, що в чаї їх більше ніж у муці і всіх продуктах з неї зроблених? Ню-ню... Сходіть на екскурсію до зерносховищ Змінено 17 серпня користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня Я хочу сказати, що зайвий раз пересвідчився - не варто витрачати час на тих, хто чує лише себе. Така людина будь-які речі, події, факти намагається тлумачити згідно своєму світогляду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня Ройбуш❤️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня 1 час назад, irina1969 сказал: Ройбуш❤️ А мені не зайшов... А зелений виявився занадто жовчогінним, натщесерце - це нудота на пів дня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня 6 хвилин тому, voglya сказав: А мені не зайшов... А зелений виявився занадто жовчогінним, натщесерце - це нудота на пів дня. У мене так само з чорним(( коли додаю цукор таких " наслідків" нема, але з цукром - фу, зелений мені не подобається а от ройбуш моє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня 3 години тому, normal сказав: Хочете сказати, що в чаї їх більше ніж у муці і всіх продуктах з неї зроблених? Ню-ню... Сходіть на екскурсію до зерносховищ Вибачте за дурне питання , а що таке муця? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня (змінено) Тю, борошно на суржику Хоча брешу, мука і борошно це наче повноцінні синоніми Змінено 17 серпня користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня 28 хвилин тому, normal сказав: Тю, борошно на суржику Хоча брешу, мука і борошно це наче повноцінні синоніми Нє, нє , мука і мУка це синонім , але міжмовний. А поєднати борошно з мукою - це як схрестити вужа з жабою. ПС.. Не сприймайте так серйозно , просто спробував провідміняти , вийшло смішно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня 22 хвилини тому, andrey_ka сказав: поєднати борошно з мукою - це як схрестити вужа з жабою Чого це? Особисто в нас ніхто не каже "у борошні", всі говорять "у муці" і це навіть не суржик і не русизм, просто може у вас це незвично Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня 41 хвилину тому, normal сказав: Чого це? Тому що , називати борошно мукою - це помилка. Не будьте як всі. 45 хвилин тому, normal сказав: і це навіть не суржик і не русизм, А що це ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз