mayevski Опубліковано: 8 вересня 2007 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2007 Доброго дня, хто знає, де в Україні можна купити вініловий сайдінг Georgia Pacific? По інтернету порився, ніде немає. В західно-монголії повно, а у нас ніде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пираний Опубліковано: 10 вересня 2007 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2007 Навіщо вам саме цей сайдінг? Чому Канадського не хочете? Можу запропонувати... :roll: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mayevski Опубліковано: 10 вересня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2007 Я переглянув в Інтернеті всі пропозиції і того, що потрібно (вертикальні панелі з виглядом і фактурою як натуральне дерево) ні в кого, здається, і немає. Принаймні на сайтах інших виробників про фактуру "під дерево" не пишуть. А те, що є, хоча й наче рельєфне, але якось не так виглядає. Приклади: www.irta.ru/cedarlane/ і roofmaster.org.ua/en/gp.php. Якщо таке хтось ще робить, то я буду дуже радий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 10 вересня 2007 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2007 Сайдинг под дерево "а ля сруб" любых цветов дерева есть в Аспектсе на Дегтяревской 21, завод БудМаш, цена -170 грн м2 (возможно я ошибаюсь). Смотрится действительно очень классно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mayevski Опубліковано: 10 вересня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2007 Сайдинг под дерево "а ля сруб" любых цветов дерева есть в Аспектсе на Дегтяревской 21, завод БудМаш, цена -170 грн м2 (возможно я ошибаюсь). Смотрится действительно очень классно. Дуже дякую, завтра гляну. А 170 грн - це для вінілу забагато, здається. Ну, завтра буде видно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 11 вересня 2007 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2007 Я не уверенна в цене - наберите Евгению, она их менеджер, уточните - 8-098-273-96-46. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mayevski Опубліковано: 11 вересня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2007 З'здив, подивився. Ціна там 136 грн, але те, що вони пропонують - це сайдінг під сруб і тільки горизонтальний. Тобто мені не дуже підходить (хоча на крайній випадок доведеться його брати). Менеджер вмовляла змінити дизайн (замість того щоб зробити нормальний сайдінг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mayevski Опубліковано: 14 вересня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2007 Поспілкувався сьогодні ще з двома постачальниками сайдінгу і зрозумів, що ми живемо таки на хуторі. Вертикальний сайдінг ніхто не виробляє (чи не возить, що для мене одне й те ж , з виконанням "під дерево" або з формою не під ялинку та ж ситуація. Короче, возять тільки зовсім дешеві варіанти. В одному місці сказали, що вони були і є ексклюзивним постачальником Georgia Pacific в Росію і Україну, але в Україну вони відмовилися його возити. В Росії він теж на замовлення. Налякали мене скаженою ціною в 50 грн./кв.м на сайдінг на замовлення. Я запропонував 150 (втричі більше) за Georgia Pacific - відмовились . Так що зашиватимемо вагонкою, а років за п'ять-десять поміняємо на нормальний сайдінг... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Polla Опубліковано: 17 вересня 2007 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2007 Наконец-то дошли до крыши! Спасибо форумчанам и автору сайта-очень много полезной инфы. И сразу вопрос:нужен сайдинг для подшивки крыши, может кто делал, поделится инфой-где и по какой цене покупал.Буду весьма признательна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mayevski Опубліковано: 17 вересня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2007 Наконец-то дошли до крыши! Спасибо форумчанам и автору сайта-очень много полезной инфы. И сразу вопрос:нужен сайдинг для подшивки крыши, может кто делал, поделится инфой-где и по какой цене покупал.Буду весьма признательна Це софіти називається, якщо я правильно розумію технологію. Непогані під темне дерево є в фірмі "Пластех" (пр-т Воз'єднання 19, але заїзд треба дивитись по тій мапі, яка в них на сайті намальована). В принципі, софіти начебто всі виробники сайдінга роблять і, відповідно, продавці продають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Polla Опубліковано: 17 вересня 2007 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2007 Спсибо. Попробую их найти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз