vadim240283 Опубліковано: 12 серпня Поділитись Опубліковано: 12 серпня Добрый вечер! Перестал включаться контроллер давления aquatica 779546, предварительно после кз. Отработал автомат защиты, включил, тишина. Полез в скважину, подключение к насосу было через вилка-розетка. Вытащил вилку из розетки, там была влага, скорее всего и коротнуло. В скважине большая влажность была. Всё переподключил. Питание на регулятор приходит, но он не включается, никаких признаков жизни не подаёт. Вопрос: там есть что-то типа предохранителя? Или может какая-то перезагрузка предусмотрена... внутри когда подключал провода всё чисто, видимых признаков повреждений нет. Провода питания и от насоса подключил на клемы напрямую, без этих грёбаных вилок. Или на мусорку его? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 12 серпня Поділитись Опубліковано: 12 серпня (змінено) mir-bureniya.com.ua/image/data/instrukciya_779546.pdf Змінено 12 серпня користувачем lastandr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadim240283 Опубліковано: 13 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня (змінено) Спасибо, я уже читал инструкцию Ничего в ней не написано по моему вопросу Змінено 13 серпня користувачем vadim240283 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня 12 часов назад, vadim240283 сказал: никаких признаков жизни не подаёт. Вскрывали!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadim240283 Опубліковано: 13 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня 10 часов назад, DimaF сказал: Вскрывали!? Да, но там внешне всё норм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadim240283 Опубліковано: 13 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня (змінено) Что у них выгорает в случае кз? Змінено 13 серпня користувачем vadim240283 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maksym Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня Судячи з опису, КЗ було не в контролері. Тому його міг зачепити електромагнітний імпульс з відмовою процесора. Але чи було КЗ - це ще питання. Волога не дасть великі струми для КЗ. А ось вибити діфзахист по невеликому струму на землю - це запросто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadim240283 Опубліковано: 14 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 14 серпня 12 часов назад, maksym сказал: Судячи з опису, КЗ було не в контролері. Тому його міг зачепити електромагнітний імпульс з відмовою процесора. Але чи було КЗ - це ще питання. Волога не дасть великі струми для КЗ. А ось вибити діфзахист по невеликому струму на землю - це запросто Спасибо! Дифзащита в самом контроллере, и она меняется, правильно я понимаю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maksym Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня 14.08.2024 в 21:09, vadim240283 сказав: Дифзащита в самом контроллере, и она меняется, правильно я понимаю Нє, я мав на увазі діфзахист в автоматі, з якого подається 220 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadim240283 Опубліковано: 18 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня В 16.08.2024 в 10:45, maksym сказал: Нє, я мав на увазі діфзахист в автоматі, з якого подається 220 Я понял, там всё норм. На реле приходит 220, я проверил. Но реле не включается. На мусорку его, или оно ремонтопригодное? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз