Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

DIY збірка LiFePO4 батареї

Enot123h

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, ЯД сказав:

Это 2 сборки или одна? В плане перемычки между ярусами

Дві паралельні, у кожної своя БМС

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, razzil сказав:

Дві паралельні, у кожної своя БМС

Тогда чего бы и нет.

Единственное что будет - это первый ярус должен быть полностью собран, чтобы приступить ко второму 

И общий вес будет немаленький.

Или делать их как лотками, чтобы если что можно снять верхний и добраться к нижнему

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 година тому, ЯД сказав:

Тогда чего бы и нет.

Единственное что будет - это первый ярус должен быть полностью собран, чтобы приступить ко второму 

И общий вес будет немаленький.

Или делать их как лотками, чтобы если что можно снять верхний и добраться к нижнему

От гарний поінт в тому, що краще мати можливість розібрати нижній ряд без демонтажу верхнього. Треба щоб це зробити можна було через сторону протилежну від притискної пластини.

Посилання на коментар

Только что, razzil сказал:

От гарний поінт в тому, що краще мати можливість розібрати нижній ряд без демонтажу верхнього. Треба щоб це зробити можна було через сторону протилежну від притискної пластини.

Еще бы колесики

Посилання на коментар

9 хвилин тому, mib сказав:

Еще бы колесики

Ну то вже нюанси. Ще якусь гарну панель на гору і буде такий собі столик у 220кг))

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, razzil сказав:

Має право на життя чи перебір? Каркас з профільної труби 30х30

Норм, тільки висоту першого поверху треба зробити такою, щоб був повний доступ до комірок і їх можна було там монтувати і демонтувати  навіть якщо верхній поверх вже зібраний.

• Лайк 3
Посилання на коментар

4 години тому, razzil сказав:

Має право на життя чи перебір? Каркас з профільної труби 30х30

image.thumb.png.83a2c4fffdb93ded0fc947a8f232c312.png

20х20 + 10х10

IMG_20241021_193604.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

Мої варіанти пересувних зарядних станцій для друзів та рідних, з вбудованим світлом та юсб зарядкою напряму з батареї.

image.png.1ca5bbf95dec4bef1d05bcd560e0e6b1.pngimage.thumb.png.596651b7c57380c310ee00121c71c160.pngimage.thumb.png.a1a0eb1675d3b3b857e33e419019bf33.pngimage.thumb.png.74e54e7265411eec5285bd3a19ec3de9.png

image.thumb.png.fa5d0ec9e0f605cbe08625dba5d4a401.pngimage.thumb.png.67ec50b380aa9c7a367a337d46bfea1b.png

• Лайк 10
  • Дякую 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

я б взяв MB31, або LF280K.

Собі заказав LF280K, бо інших не було в наявності. Ну і LF280K вже перевірені комірки.

Посилання на коментар

50 минут назад, S K сказал:

я б взяв MB31, або LF280K.

Собі заказав LF280K, бо інших не було в наявності. Ну і LF280K вже перевірені комірки.

А ви не на nkone замовляли? Бо я хочу там замовити.

Якщо так, як довго чикали і чи є якісь нюанси?

Посилання на коментар

35 минут назад, Антон Косых сказал:

берите с оригинальными клеммами , не со шпильками, которые кто то прилепил ,

поюзал ячейки, и сдал их ,чтоб нкон дальше впаривал эти бу ячейки.

но может не повезти, кто то тут заказывал с оригинальными клеммами - а нкон включил дурачка и прислал ячейки  со шпильками, мол ошибочка вышла.

хотя были пользователи, что получали оригинальные новые ячейки, тут уж как повезет

Змінено користувачем igorrius
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Ці перші Grade A-, тобто "мінус". Там є нюанси і до них треба бути готовим морально. Щоб потім не говорили що нкон знов когось обдурив )  

MB31 зі шпильками це тоже щось недуже зрозуміло, раніше в них таких не було. Останні MB31 які я замовляв то були з подвіними терміналами в яких були втулки з нержавійки.

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

22 часа назад, Антон Косых сказал:

А ви не на nkone замовляли? Бо я хочу там замовити.

на Nkon замовляв з навареними терміналами.Тільки з 31 жовтня планують відправити, тому нічого не можу сказати про якість. Можливо краще було б через алібабу заказати з EVE, але вони не хочеть працювати з дрібними покупцями. На мою думку на Nkon шанси попасти на брак - мінімальний. Он з Aliexpress практично всі комірки йдуть бу.

Посилання на коментар

1 час назад, S K сказал:

але вони не хочеть працювати з дрібними покупцями.

можно выкупить и привезти через компанию- посредника,

желательно иметь алипей и можно китайцам напрямую платить , чтоб не переплачивать за услугу выкупа посреднику

Змінено користувачем igorrius
Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

панове, підскажіть, будь ласка, на збірку 16S 280A  на плюс між інвертором планую поставити такий запобіжник (на 200А) із можливістю розмикання вручну у випадку аварії. чи потрібно ще ставити додатковий вимикач в такому випадку?

image.png

Посилання на коментар

34 хвилини тому, newbee2020 сказав:

чи потрібно ще ставити додатковий вимикач в такому випадку?

Ні. Але, якщо дуже хочеться, то можна.

• Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

запобіжники і вимикачі наскільки знаю добре гріються. В мене батареї ще немає, щоб перевірити і це питання теж бентежить.

Посилання на коментар

1 час назад, S K сказал:

запобіжники і вимикачі наскільки знаю добре гріються. В мене батареї ще немає, щоб перевірити і це питання теж бентежить.

Так, до 40 Вт по даташиту на запобіжнику виділяється.

• Конфуз 1
Посилання на коментар

8 часов назад, newbee2020 сказал:

панове, підскажіть, будь ласка, на збірку 16S 280A  на плюс між інвертором планую поставити такий запобіжник (на 200А) із можливістю розмикання вручну у випадку аварії. чи потрібно ще ставити додатковий вимикач в такому випадку?

image.png

Nh00 наче як має найбільший номінал 160А. Nh1 вже має 200-250А

Посилання на коментар

8 годин тому, Pepta сказав:

Так, до 40 Вт по даташиту на запобіжнику виділяється.

на 160а запобіжнику  при 90 а втрати 7 вт. заміряв падіння напруги на клемах підеднання кабелів.  але, як часто і довго бувають такі струми?  

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 1
Посилання на коментар

11 годин тому, newbee2020 сказав:

image.png

який струм передбачається? 160а запобіжник довготривало тримає 200а. 

Посилання на коментар

12 годин тому, newbee2020 сказав:

image.png

А цей тримач, здається, й роз'єднує одразу. Або точніше є такі ж ETI, які й використовуються для роз'єднання DC проводів.
Нещодавно користувався таким на два полюси. ETI навіть мають якесь мастило на контактах для такого типу запобіжників.

Змінено користувачем Mr. D
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

10 годин тому, Mr. D сказав:

А цей тримач, здається, й роз'єднує одразу. Або точніше є такі ж ETI, які й використовуються для роз'єднання DC проводів.
Нещодавно користувався таким на два полюси. ETI навіть мають якесь мастило на контактах для такого типу запобіжників.

в описі заявлена функція розеднання. так що цей запобіжник можна сказати що виконує ще функцію вимикача при потребі.  не треба ставити рубільнік чи автомат. ще в описі вказано автоматичне розеднання при нагріві вище 85с

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

59 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

в описі заявлена функція розеднання. так що цей запобіжник можна сказати що виконує ще функцію вимикача при потребі.  не треба ставити рубільнік чи автомат. ще в описі вказано автоматичне розеднання при нагріві вище 85с

турбує питання опору та нагріву. це у всіх режимах, чи тільки вказано було на максимальному струмі?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...