Enot123h Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня Викладу свій процес збірки, щоб по ходу нахвататися корисних порад, та залишити мануал для інших самозбірників. Вільного часу небагато, тому тема буде неспішно оновлюватися. Комірки з НКОН LF105 grade-A 16шт. Будуть зібрані по схемі 2P8S на 24В. Батарея 5.4 кВт*г вийде. Комірки 3.296 - 3.297 В, зовнішній вигляд ідеальний. Зроблені у березні, предзамовлення робив 1 квітня. На 10 червня (обіцяли 30 травня) відправили, 8 липня приїхали. 487 євро + 900 грн мито - 21357 грн на момент заказу. Розбивав на 2 посилки на різних отримувачів, мито тількі на одну нарахували. Чому не 8*230 - щоб можна було перезібрати на 1P16S 48В при апгрейді інвертора. Бо мігрую з 12В свинцю та 1кВт інвертору і чую що з часом з 24В також буду мігрувати. А змішувати нові та старі комірки можна тількі при параллельному з'єднанні. А от батьку взяв 8*230, бо 105, на той час, закінчилися навіть по передзамовленню. БМС взяв з запасом по струму, бо різниця у ціні невелика JK-PB2A16S20P 200А, балансування 2А. Підтримує 8s на 24В та 16s на 48В, за 4971 грн придбав 6 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 6 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 6 серпня (змінено) Корпус Знайшов на горищі кілька рекових серверних корпусів на 2 та 3 юніта, покрутив комірку і вирішив робити з ДСП. Розпиляв торцовочною пилою стару радяньку шафу таким чином 345*230 2шт 345*200 1шт 460*230 2шт 460*380 2шт Спочатку хотів одну + оргскло, але жаба задавила. У випадку оргскла можна на перемички наклеїти Термопломба 55 ° С 12х12 індикатор перегріву (виробництво BOSSIO®) SWA55°С-12 Ukr Купив 14шт Склотекстоліт для ізоляції комірок LiFePo4 LF105 196х130х0,5 мм Та 600 мм мідної шини 2*20, поки що їде до мене Шпилька 10 2 метри та метизи, конфірматне сверло Приміряв усе і вийшло так: Змінено 6 серпня користувачем Enot123h 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 1 час назад, Enot123h сказал: омірки з НКОН LF105 grade-A 16шт. а як відрізнити А та В чи С ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 7 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 7 серпня (змінено) Повірити продавцю, все ж таки нкон не алі. Або придбати вимірювач ємності та міліОмметр. Вимірювач є на 150 Вт, але міряти не буду бо довго та ліньки. міліОмметр для разового вимірювання покупати сенсу не бачу. Після збірки по показниках БМС оціню. Змінено 7 серпня користувачем Enot123h 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Васус Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня (змінено) прошу вибачення у топікстартера, що задаю питання в його темі, але більш підходящих тем не знайшов, а нову, для такого питання, якось і не ок створювати. Чи стикався хтось із самозбірників із чимось схожим на таких корпус: щоб металевий і кришка з ручками. Зараз подивляюся на короби з натівського б/к, благо їх валом на олх Змінено 7 серпня користувачем Васус Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 18 хвилин тому, Enot123h сказав: Або придбати вимірювач ємності та міліОмметр. Внітрішній опір нічого не говорить про грейд так само як і ємність окремо взятої комірки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pepta Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня Згідно найкращим роликам на ютубі на стрижень різьбовій треба надягати силіконову трубку, а бокові стінки робити вищими, і з прорізом-ручкою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 10 годин тому, Dalet сказав: а як відрізнити А та В чи С ? Погугліть і не засирайте тему 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 12 годин тому, Enot123h сказав: Викладу свій процес збірки, щоб по ходу нахвататися корисних порад, та залишити мануал для інших самозбірників. Вільного часу небагато, тому тема буде неспішно оновлюватися. Комірки з НКОН LF105 grade-A 16шт. Будуть зібрані по схемі 2P8S на 24В. Батарея 5.4 кВт*г вийде. Комірки 3.296 - 3.297 В, зовнішній вигляд ідеальний. Зроблені у березні, предзамовлення робив 1 квітня. На 10 червня (обіцяли 30 травня) відправили, 8 липня приїхали. 487 євро + 900 грн мито - 21357 грн на момент заказу. Розбивав на 2 посилки на різних отримувачів, мито тількі на одну нарахували. Чому не 8*230 - щоб можна було перезібрати на 1P16S 48В при апгрейді інвертора. Бо мігрую з 12В свинцю та 1кВт інвертору і чую що з часом з 24В також буду мігрувати. А змішувати нові та старі комірки можна тількі при параллельному з'єднанні. А от батьку взяв 8*230, бо 105, на той час, закінчилися навіть по передзамовленню. БМС взяв з запасом по струму, бо різниця у ціні невелика JK-PB2A16S20P 200А, балансування 2А. Підтримує 8s на 24В та 16s на 48В, за 4971 грн придбав Как раз тоже хотел сделать отдельную тему по сборке, а то уже по всем темам эта тема)) Но я еще жду ячеек, вторую неделю на таможне 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 11 годин тому, Dalet сказав: а як відрізнити А та В чи С ? Якщо продавець має ютуб де розказує що в нього нові А а в інших вживані то це А. Інакше ніяк 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 7 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 7 серпня (змінено) По грейдам спорити не буду, ніхто нікому нічого не докаже. Хто хоче, той ризикує. Моя батарея 5.4 кВт*г 26328 грн, ну хай 27к грн з метизами-хуізами PYLONTECH US5000 48В 4,8кВт*г з доставкою з нкон 1140 євро - 50913 грн, тут 70-80к грн Навіть якщо в мене не грейд А, я зовсім не розчаруюся Змінено 7 серпня користувачем Enot123h 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня @Enot123hя наверно уже всем надоел с паралельным соединением Но пока ждете шину соберите вче ячейки паралельно, быстрее потом отбалансируетесь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня (змінено) 5 годин тому, Васус сказав: Зараз подивляюся на короби з натівського б/к, благо їх валом на олх по ширині супер, по довжині стане 7.5 штук )), а от по висоті не вистачає 3 см і глибина 17см Змінено 7 серпня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2 минуты назад, Фрай сказал: і глибина 17см Может коробка от ракеты для "пэтриота" имелась ввиду?)) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня (змінено) Я за N285 у продажу бачив N340, там розміри 30*15,5*18,5 см, вага 2,4 кг, а ціна 3000грн Змінено 7 серпня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 5 часов назад, Васус сказал: Чи стикався хтось із самозбірників із чимось схожим на таких корпус: сусід отаке замовив, ще їде: a.aliexpress.com/_EvgRJXz а в телеграм є група, де роблять на замовлення t.me/+P8F5sCDCPdY0NzQy 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Васус Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 1 година тому, DimaF сказав: Может коробка от ракеты для "пэтриота" имелась ввиду?)) мені під скромну 4S збірку з eve 105Ah) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 17 годин тому, Enot123h сказав: Та 600 мм мідної шини 2*20, поки що їде до мене Я на алі купував мідні шини луджені, вибір розмірів великий, ціна ніби +- та сама. Приїхали за пару тижнів. Але наразі просто валяються, щось лінь стало міняти шину в блоку запобіжників, вроді під мою нагрузку і та що є норм. Отут www.aliexpress.com/item/1005006925535754.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 1 година тому, DimaF сказав: Может коробка от ракеты для "пэтриота" имелась ввиду?)) IP65 правда від заряду для М-777 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 8 серпня Поділитись Опубліковано: 8 серпня 06.08.2024 в 22:17, Enot123h сказав: БМС JK-PB2A16S20P Цікаво, як закріпили БМС в корпусі? Можна фото глянути? Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 8 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 16 минут назад, sanyas15 сказал: Цікаво, як закріпили БМС в корпусі? Можна фото глянути? Дякую! Платную через дистанційні втулки або квадратики ДСП саморізами прикрутити, головне довжину перевірити, щоб у банку не вкрутити. Нарізав перемички, кораловим кругом чистити окисли одне задоволення. Далі покупка наконечників та замірювання довжини дротів, щоб на базарі відразу обжали 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 8 серпня Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2 минуты назад, Enot123h сказал: щоб на базарі відразу обжали Де в Харкові обжимають кабель? Якого діаметру? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 8 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 16 минут назад, Gitan сказал: Де в Харкові обжимають кабель? Якого діаметру? На центральному ринку, коли буду візьму визитку. 35 сказав обіжме, максимум не знаю, но дуже великі клещі в нього на вітрині є 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: 8 серпня Поділитись Опубліковано: 8 серпня (змінено) . Змінено 8 серпня користувачем yurets12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 8 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня (змінено) Є питання. Купив на алі прохідні клемми, счухав надфілем, не мідь, навіть по кольору не такі жовті як латунь чи бронза. Щось бежеве, дуже слабо магнититься. Чи е сенс використовувати чи краще купити два мідних болта на 8 ? Чи поставити, виміряти падіння напруги та принімати рішення? Змінено 8 серпня користувачем Enot123h Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз