standov Опубліковано: 5 серпня Поділитись Опубліковано: 5 серпня Чи є в нас активні користувачі цього ПО? (ну окрім мене)? Позадавати питання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 5 серпня Поділитись Опубліковано: 5 серпня Проще сразу тут diysolarforum.com Не каждый второй но многие пользуются Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 5 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 5 серпня 11 минут назад, mib сказал: Проще сразу тут diysolarforum.com Не каждый второй но многие пользуются то понятно, я тут хочу, вистачить мені в житті 1 форуму ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 5 серпня Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2 минуты назад, standov сказал: то понятно, я тут хочу, вистачить мені в житті 1 форуму ) Тут из мне известных только вы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня 8 годин тому, standov сказав: Чи є в нас активні користувачі цього ПО? (ну окрім мене)? Є 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 6 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 6 серпня 1 час назад, volomoto сказал: Є Питання, чи стикалися з тим що після рестарта воно вмирає? Мені кажуть що по симптомам проблеми з sd картою, але я вже дві поміняв, правда обидві не нові а з власних запасів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня (змінено) 53 хвилини тому, standov сказав: Питання, чи стикалися з тим що після рестарта воно вмирає? Мені кажуть що по симптомам проблеми з sd картою, але я вже дві поміняв, правда обидві не нові а з власних запасів. Взагалі не було ніяких проблем з листопада 2022 року з тою самою карткою. Було кілька разів, що після апдейту він не піднімався, але після додаткового рестарту все знову працювало. Змінено 6 серпня користувачем volomoto 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lafaet Опубліковано: 20 серпня Поділитись Опубліковано: 20 серпня В 06.08.2024 в 11:21, standov сказал: Питання, чи стикалися з тим що після рестарта воно вмирає? Мені кажуть що по симптомам проблеми з sd картою, але я вже дві поміняв, правда обидві не нові а з власних запасів. самою софтиною не користувався, але можливо проблема з ОС...якщо підключити монітор, щось виводить? і на якому залізі використовуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 20 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 20 серпня 35 минут назад, lafaet сказал: самою софтиною не користувався, але можливо проблема з ОС...якщо підключити монітор, щось виводить? і на якому залізі використовуєте? маліна, краш бутлоадера на sd-карті, тут питання що наче як все йде до того що проблемна карта, але я вже дві поміняв але обидві були не нові, наступна версія була що сам SA якось при ребуті щось ламає, але якщо тільки я з таким стикався то мабуть справа таки в карті, почекаю поки знову крашниться і поміняю на нову (вже купив) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lafaet Опубліковано: 20 серпня Поділитись Опубліковано: 20 серпня (змінено) справа в тому, що в малині бутлоадер зашитий в саму малину, на сд-карті тільки ос якщо ви маєту на увазі поломаний /boot, то спробуйте(через любий, чи майже любий) менеджер дисків зсунути його від початку диску, це може бути актуально, якщо обидві карти раніше використовувались в пристроях, які активно використовували початкові сектори пам'яті виправлення: трохи збрехав, це з 4ої малини бутлоадер в еепромі але в любому випадку ви можете спробувати посунути розділ на якому /boot Змінено 20 серпня користувачем lafaet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 20 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 20 серпня 30 минут назад, lafaet сказал: спробувати посунути розділ на якому /boot цікавий варіант, але спочатку спробую просто нову карточку ) це значно дешевше і простіше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 9 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 9 жовтня Відео ютюб підсунув. для користувачів нічого нового звічно але для тих хто придивляється до СА - може бути корисно Автоматизації Solar Assistant - робимо китайські інвертори менш нестерпними (youtube.com) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз