dred1717 Опубліковано: 27 липня Поділитись Опубліковано: 27 липня Запланував в котельні, в якій розміщений димохід шидель, натяжну стелю, але ще не експлуатував камін, тому не знаю до якої температури нагріватиметься димохід. Можливо хтось робив так, підкажіть будь ласка чи дуже нагрівається димохід і як почуває себе натяжна стеля біля нього? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 28 липня Поділитись Опубліковано: 28 липня Десь до 23 град 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 28 липня Автор Поділитись Опубліковано: 28 липня Дякую!😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 28 липня Поділитись Опубліковано: 28 липня 11 часов назад, dred1717 сказал: чи дуже нагрівається димохід в мене вийшло так, що шидель буде у шафі, тому переживаючи за лдсп, я про всяк випадок його обшив магнезитовою плитою та відштукатурив. Дешево та сердито. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 28 липня Автор Поділитись Опубліковано: 28 липня 8 часов назад, sly сказал: я про всяк випадок його обшив магнезитовою плитою та відштукатурив. Дешево та сердито. Хороша ідея, але в мене димохід вже від штукатурний і встановлені ревізійні дверцята. Не хочеться вже збивати штукатурку. Хіба зробити примикання димоходу з плівкою стелі через цю плиту і закрити плінтусом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 28 липня Поділитись Опубліковано: 28 липня В мене Шидель поштукарен та покліяни шпадери 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 29 липня Автор Поділитись Опубліковано: 29 липня В 28.07.2024 в 21:52, Gitan сказал: В мене Шидель поштукарен та покліяни шпадери А чому б і ні, якщо він нагрівається тільки до +23 градусів. Хоча я думаю ближче до стелі температура буде більша. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 29 липня Поділитись Опубліковано: 29 липня (змінено) Найбільша температура в перекриті (де не охолоджується повітрям), в мене він обкладений мінватою і якось засовував руку перевірити, то доволі гарячий десь +45 градусів, але в мене шидель рондо (він без мінвати всередені) і може бути тепліший за уні, але все одно така температура геть не критична, бо повітря під стелею нагрівається до +65 від топки (а не димоходу) Змінено 29 липня користувачем normal 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 31 липня Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня В 29.07.2024 в 23:03, normal сказал: бо повітря під стелею нагрівається до +65 від топки (а не димоходу) На якій відстані від топки така температура? У вітальні, на відстані 2 м перед каміном у мене гіпсокартон. А далі нятяжна стеля запланована. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня Я міряв десь 3м від топки, але думаю така температура по всій стелі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня В 29.07.2024 в 23:03, normal сказал: овітря під стелею нагрівається до +65 від топки (а не димоходу) В мене немає такої температури. Щось занадто. Може в вас стеля 2м? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня Чому занадто? За схемою jotul максимальна +70 і я переміряв вихід з порталу було не менше (у термометра ліміт 70), на ГК стелі пірометром бачив максимум +65, на 5см нижче термометром підтверджено +60, але у мене потужна топка і немає РГП Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз