delic Опубліковано: 30 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2024 (змінено) 50 хвилин тому, sat-prof сказав: Відкриттям для мене стало, шо вкладатися треба не в матраси, а в гірськолижні курорти: так зараз роблять власники Softserve, Okko і зелені бобіки не можуть поділити, хто буде будувати «Боржаву». Будемо з сумними обличчями від всіх втрат війни, можливо разом з росіянами, кататися на лижах Vadym Motsukh Дивно, бо вже давно кошти перестали бути засобом накопичення: щоб зберегти те що є, потрібно щоб воно заробляло як мінімум вдвічі більше за рік Змінено 30 грудня 2024 користувачем delic 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 2 січня Автор Поділитись Опубліковано: 2 січня (змінено) Продали квартиру в Києві, щоб створити ферму альпак в Карпатах. Історія IТ-спеціалістки про життя і бізнес в горах dou.ua/lenta/interviews/alpaca-farm-from-delivery-manager/?from=recent_pinned Змінено 2 січня користувачем sat-prof Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня Ось кращій відос. Люди заробляють в іт і вирішили звалити від київської метушні, з таким же успіхом, вони могли поїхати на Гоа, або Філіппіни чи Таїланд і займатись там будь чим, крім основної роботи. Відос не відповідає на головне питання теми:куди інвестувати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 2 січня Автор Поділитись Опубліковано: 2 січня 6 годин тому, ozor сказав: Ось кращій відос. Люди заробляють в іт і вирішили звалити від київської метушні, з таким же успіхом, вони могли поїхати на Гоа, або Філіппіни чи Таїланд і займатись там будь чим, крім основної роботи. Відос не відповідає на головне питання теми:куди інвестувати? Чекаємо. Є будинок та земля в Карпатах. Чекаю Ні продаю, ні купляю поки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 22 січня Автор Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) А це ворота Карпат. У Стрию збудують ТРЦ з дитячим центром і спортивною ареною zaxid.net/u_striyu_zbuduyut_trts_z_dityachim_tsentrom_i_sportivnoyu_arenoyu_n1582663 Змінено 22 січня користувачем sat-prof Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 14 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого З таким миром як пропонує Трамп буде подальша міграція на західну Україну. Жити в умовному Дніпрі чи навіть Києві і чекати нової війни це таке собі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 22.01.2025 в 11:59, sat-prof сказав: А це ворота Карпат. А це - Київ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 10 хвилин тому, sat-prof сказав: З таким миром як пропонує Трамп буде подальша міграція на західну Україну. Жити в умовному Дніпрі чи навіть Києві і чекати нової війни це таке собі? Дайте хоч " стару" закінчити..Ні, не буде масової міграції на західну, бо українці не настільки багаті, ну ті хто лишився...Україна маленька країна, тому будемо дивитись по ситуації, а яка вона буде не знає ніхто... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 4 години тому, sat-prof сказав: З таким миром як пропонує Трамп буде подальша міграція на західну Україну. Жити в умовному Дніпрі чи навіть Києві і чекати нової війни це таке собі? І що ,ви думаєте до західної не дійде?) Поляки чи ще хто впишеться?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 14 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 5 годин тому, МаТраС сказав: І що ,ви думаєте до західної не дійде?) Поляки чи ще хто впишеться?)) Думаю впишуться. Та і пуйло наче ніколи офіційно не вважав що це його територія. 10 годин тому, irina1969 сказав: Дайте хоч " стару" закінчити..Ні, не буде масової міграції на західну, бо українці не настільки багаті, ну ті хто лишився...Україна маленька країна, тому будемо дивитись по ситуації, а яка вона буде не знає ніхто... Повернуться якраз з грошима. (заробітчани) Ті, хто не влаштував життя закордоном або по віку вже нереально влаштувати. (перспектва вічного зйому, не всі мають кінське здоров'я та не всі є вдахами). Бо хто не молодий іпотеку не дають. Та і чужа мова культура та традиції менталітет. Тому, якраз ті хто все втратив в Україні буде повертатися із закордону з копійкою на захід. (буде страх втратити все знову). Імхо Географія вирішує, чим дальше територія від москви тим її важче контролювати влаштовувати голод ітд. Бо навіть при совку умовно у Львові дивилися на антену полські канали слухали радіо ітд. Скидання пам'ятники совків звідки почався? Звідти, де кацап далеко. Глава СЗР РФ Наришкін пропонує іншим країнам "поділити" censor.net/ua/news/3535839/naryshkin-proponuye-podilyty-ukrayinu-mij-inshymy-krayinamy Значить, кацап знає що західна частина україни їм чужа. Змінено 14 лютого користувачем sat-prof Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня (змінено) В 14.02.2025 в 14:21, irina1969 сказал: Дайте хоч " стару" закінчити..Ні, не буде масової міграції на західну, бо українці не настільки багаті, ну ті хто лишився...Україна маленька країна, тому будемо дивитись по ситуації, а яка вона буде не знає ніхто... за ті гроші , які хитросракі продаваси хочуть за вбогу халабуду "тут" , можна без проблем дожити біля лагідного теплого моря десь у теплих країнах на кшталт умовних філіппін Змінено 14 березня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 6 годин тому, Бездомный сказав: за ті гроші , які хитросракі продаваси хочуть за вбогу халабуду "тут" , можна без проблем дожити біля лагідного теплого моря десь у теплих країнах на кшталт умовних філіппін Та "тут" взагалі все перевернуто з ніг на голову - якщо "там" нерухомість вважається найбільш надійною і консервативною інвестицією, то "тут" це найбільш ризикований і непередбачуваний "венчур" ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: В суботу в 11:53 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:53 (змінено) Ось такі оголошення періодично з'являються в нашій місцевості. Оголошень багато, але і зникають швидко деякі. А судячи з негативного сценарію (типу такого Келлог: Україну можуть розділити на зони відповідальності союзницьких сил, як повоєнний Берлін) який може очікувати україну , то ніхто не захоче так близько жити до орків? uk.wikipedia.org/wiki/Сколівський_район Змінено В суботу в 11:57 користувачем sat-prof Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: В неділю в 16:42 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:42 В 12.04.2025 в 14:53, sat-prof сказал: А судячи з негативного сценарію Так переживаєте ніби хочете на 200-300 років постелити соломинку)).Для покоління що народилось в 70-х роках вже частіше треба в паспорт заглядати і не будувати собі грандіозних планів ,самі знаєте чого)) навіть якщо з родини довгожителів.А дітям....гм..так вони своє життя влаштують точно так як ми влаштовували своє,і так само почнуть батькам дулі показувати і говорити про "старческий маразм"...Ну а дальше самі знаєте.А і ворог через короткий термін може стати другом а друг ворогом..Так що ніц Ви тут не звангуєте)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: В неділю в 20:00 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:00 (змінено) 3 години тому, viksel сказав: Для покоління що народилось в 70-х роках вже частіше треба в паспорт заглядати і не будувати собі грандіозних планів ,самі знаєте чого)) навіть якщо з родини довгожителів. Ми покоління 90-х. Достатньо нерухомості та землі отримали у спадок от і хочеться правильно розпорядитися. Або продати або купляти ще... 3 години тому, viksel сказав: А і ворог через короткий термін може стати другом а друг ворогом..Так що ніц Ви тут не звангуєте)) Це коли таке було? Мені здається тут все без змін було з 1155 "Московія - одвічний ворог України!". Мені завжди дід казав що вороги наші московити. І чим дальше він них проживати, тим якість життя вища, а ціни на нерухомості більші. Змінено В неділю в 20:16 користувачем sat-prof Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: В понеділок в 04:59 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 04:59 8 годин тому, sat-prof сказав: Це коли таке було? Мені здається тут все без змін було з 1155 "Московія - одвічний ворог України!". Мені завжди дід казав що вороги наші московити. І чим дальше він них проживати, тим якість життя вища, а ціни на нерухомості більші. У мене інші висновки з історичних фактів. На цій землі завжди мали владу паразити. І ніколи влада не представляла інтереси нації. Тому завжди сусідні держави дивились на Україну як на ласий шматок землі... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: В понеділок в 07:44 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:44 (змінено) 2 години тому, delic сказав: На цій землі завжди мали владу паразити. І ніколи влада не представляла інтереси нації. Тому завжди сусідні держави дивились на Україну як на ласий шматок землі... Так є кращі паразити, а є гірші. (які не депортують та не влаштовують голод). А жити на заході це шанс мати кращих паразитів в майбутньому...імхо В нас колись була Австро-Угорщина. Це вже краще, ніж російська імперія. Навіть по тих пам'ятках архітектури і мистецтва, які залишилися на території колишньої Австрійської імперії і те убозтво, що залишилося по росії. Після росії не залишилося нічого значного. Та і навіть під час совкової окупації на заході країни було комфортніше. (дальше від московії важче контролювати та влаштовувати свою політику) Змінено В понеділок в 07:45 користувачем sat-prof Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: В понеділок в 08:05 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:05 Можна питання? Звісно, що відповідати на нього не обов'язково, якщо нема бажання. Але ви постійно підкреслюєте, що вам в спадок залишився будинок чи, навіть, два( можу помилятись). Але ж ви мешкаєте в Польщі. Про ваше відношення до тих і до себе включно, хто виїхав з країни, я пам'ятаю. Тож найближчим часом будете продовжувати себе зневажати та любити Україну здалека, з Польщі. А що з вашим спадком? Будинок потребує нагляду, без нього він стає занедбаним. Судячи з того, що читаю, то вкладатися в себе, купуючи щось з нерухомості чи землі або продавати спадок, ви будете ще не один рік. Ваша спадщина від цього не стане кращою чи дорожчою. То хтось, хоча б, доглядає за нею чи стоїть сама собі, поки ви в мріях про великі прибутки? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: В понеділок в 09:59 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:59 (змінено) 1 годину тому, allanek сказав: Але ж ви мешкаєте в Польщі. Про ваше відношення до тих і до себе включно, хто виїхав з країни, я пам'ятаю. Тож найближчим часом будете продовжувати себе зневажати та любити Україну здалека, з Польщі. Тимчасово проживаю. Як стане можливим повернутися то одразу. Трактуємо закордон як заробітки для досягнення матеріальних цілей для комфортного прожиття вдома. Закордоном нічого немає. 1 годину тому, allanek сказав: А що з вашим спадком? Будинок потребує нагляду, без нього він стає занедбаним. Судячи з того, що читаю, то вкладатися в себе, купуючи щось з нерухомості чи землі або продавати спадок, ви будете ще не один рік. Ваша спадщина від цього не стане кращою чи дорожчою. Поки , тільки дорожчає. Одне здаємо (місто) за іншим доглядають рідні. Про прибутки не мрію взагалі, хочеться не втратити те що є. (а продати можу вже бо ліквід). Арифметика проста якби знав що подешевшає то б продав та вклався в іпотеку закордоном, якби знав що подорожчає або буде +- як зараз і війна закінчиться найближчі 5 років то б нічого не продавав. Змінено В понеділок в 10:04 користувачем sat-prof 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: В понеділок в 10:49 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:49 38 хвилин тому, sat-prof сказав: Тимчасово проживаю. Як стане можливим повернутися то одразу. Трактуємо закордон як заробітки для досягнення матеріальних цілей для комфортного прожиття вдома. Закордоном нічого немає. Та я не питала про це. В вашій місцевості це традиційно - їхати на заробітки кудись закордон. 39 хвилин тому, sat-prof сказав: Про прибутки не мрію взагалі, хочеться не втратити те що є. Втратити саму нерухомість ви можете тільки в разі, якщо , не дай Боже, прилетить до вас. Втратити ліквідність нерухомості - так, можна, бо ринок не стабільний і мало передбачений. Крім того, багато залежить від якості самої нерухомості або ціни на землю, на якої стоїть та нерухомість. 43 хвилини тому, sat-prof сказав: Арифметика проста якби знав що подешевшає то б продав та вклався в іпотеку закордоном, якби знав що подорожчає або буде +- як зараз і війна закінчиться найближчі 5 років то б нічого не продавав. Так про те і мова - "якби знав"(с). Це те, про що я і казала, ця тема буде невмирущою, бо коли станеться припинення війни, то, на превеликий жаль, невідомо((( І що станеться з ліквідністю вашої нерухомості, теж питання. Дякую за відповідь) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: У вівторок в 09:04 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 09:04 В 13.04.2025 в 23:00, sat-prof сказал: Ми покоління 90-х. Тоді все ясно)) В 13.04.2025 в 23:00, sat-prof сказал: Мені завжди дід казав Аргумент так собі..Ваш дідо це мій батько..Ну той що з того що він там казав?Він народився після війни,або в кінці,в любому випадку поки він щось міг усвідомити вже комунізм добрався до найглухіших сіл в горах...Розрухи і голоду скоріше за все він не бачив,ну бідність напевно.Хоча мені бадуже чию "мудрість" ви сповідуєте перебуваючи в гостях в тих самих "друзів" про яких я натякав раніше)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: У вівторок в 10:14 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 10:14 1 година тому, viksel сказав: Аргумент так собі..Ваш дідо це мій батько..Ну той що з того що він там казав?Він народився після війни,або в кінці,в любому випадку поки він щось міг усвідомити вже комунізм добрався до найглухіших сіл в горах...Розрухи і голоду скоріше за все він не бачив,ну бідність напевно.Хоча мені бадуже чию "мудрість" ви сповідуєте перебуваючи в гостях в тих самих "друзів" про яких я натякав раніше)) Він народився то була Австро-Угорщина згодом Польща, потім прийшли москалі, згодом Україна. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: У вівторок в 10:27 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 10:27 Крім піара своєї ділянки, яка мета створення цієї теми? Вашу тему я бачила і на львівському форумі, збираєте думки, чи ще хось? Під час війни як можна відповісти на Ваш сабж, коли ти не знаєшь прокинешься ти ранком чи ні(( Дайте будь ласка конкретну відповідь. Я розумію, коли люди будуються, бо треба десь жити, а в Вашому випадку то просто реклама Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: У вівторок в 10:53 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 10:53 26 хвилин тому, irina1969 сказав: Крім піара своєї ділянки, яка мета створення цієї теми? Вашу тему я бачила і на львівському форумі, збираєте думки, чи ще хось? Під час війни як можна відповісти на Ваш сабж, коли ти не знаєшь прокинешься ти ранком чи ні(( Дайте будь ласка конкретну відповідь. Я розумію, коли люди будуються, бо треба десь жити, а в Вашому випадку то просто реклама Я нічого не продаю та не пропоную. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз