US7IGN Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 9 хвилин тому, vadimv сказав: так я впав на хвоста фурі і іхав так від Харкова до Охтирки кажуть вдихання дизельного вихлопу покращує колір шкіри 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 (змінено) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: кажуть вдихання дизельного вихлопу покращує колір шкіри Ага, бувало якось їдеш за КрАЗом або камазом - згадуєш про евро-6 і доводиться вмикати рециркуляцію, бо аж очі виїдає ) Тут такого ще жодного разу не було - звичайно фури не пахнуть фіалками, але чаду теж немає Змінено 25 липня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 14 минут назад, vadimv сказал: так я впав на хвоста фурі і іхав так від Харкова до Охтирки - Збочення якесь... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 робив так у ті часи пєрєстройкі коли бензину на заправках не було ваабщє, але їхати треба не далі ніж 4-5 метрів від фури, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 1 хвилину тому, DimaF сказав: Збочення якесь... - у фури кільканадцять люстр, які світять так, що навіть мені за нею краще видно дорогу і обочини, ніж у світлі своїх лампадок - мої лампадки тим часом створюють гарне освітлення в проміжку між мною і фурою - фура тримає постійну швидкість без різких гальмувань (тому що пункт 1) - в разі якихось перешкод на дорозі (через які мені потрібно буде різко гальмувати) фура скидає швидкість заздалегідь (тому що пункт 1) - зустрічні взагалі не сліплять В результат їдеш собі спокійно замість вдивлятися в темряву і щуритися від зустрічних. Економія пального бонусом ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 3 минуты назад, vadimv сказал: - у фури кільканадцять люстр, які світять так, що навіть мені за нею краще видно дорогу і обочини, ніж у світлі своїх лампадок - мої лампадки тим часом створюють гарне освітлення в проміжку між мною і фурою - фура тримає постійну швидкість без різких гальмувань (тому що пункт 1) - в разі якихось перешкод на дорозі (через які мені потрібно буде різко гальмувати) фура скидає швидкість заздалегідь (тому що пункт 1) - зустрічні взагалі не сліплять В результат їдеш собі спокійно замість вдивлятися в темряву і щуритися від зустрічних. Економія пального бонусом ) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 31 минуту назад, Фрай сказал: робив так у ті часи пєрєстройкі коли бензину на заправках не було ваабщє, але їхати треба не далі ніж 4-5 метрів від фури, Якщо є адаптивний, то можна пробувати. Інакше догратись можна. Плюс постійна напруга. Піскоструй капота і лобового. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 (змінено) 7 хвилин тому, Gonchik сказав: Якщо є адаптивний, то можна пробувати. Інакше догратись можна. Плюс постійна напруга. Їхали ми восени 2022 Полтавською-Сумською областями. Темінь - не видно взагалі ніфіга. І тут раптом посеред дороги тракторний прицеп, весь в грязюці. Бля, я не знаю, як вдалося вчасно загальмувати і вивернути. Трохи завтикав би - і тут би вже не патякав... Ну і пару різких поворотів (без будь-яких знаків) теж трохи піднапрягли. Краще вже за освітленою фурою... Змінено 25 липня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 40 хвилин тому, vadimv сказав: - у фури кільканадцять люстр, які світять так, що навіть мені за нею краще видно дорогу і обочини, ніж у світлі своїх лампадок - мої лампадки тим часом створюють гарне освітлення в проміжку між мною і фурою - фура тримає постійну швидкість без різких гальмувань (тому що пункт 1) - в разі якихось перешкод на дорозі (через які мені потрібно буде різко гальмувати) фура скидає швидкість заздалегідь (тому що пункт 1) - зустрічні взагалі не сліплять В результат їдеш собі спокійно замість вдивлятися в темряву і щуритися від зустрічних. Економія пального бонусом ) щось я за сексі переживаю. вона такого трешу може ментально не пережити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: щось я за сексі переживаю. вона такого трешу може ментально не пережити Вона он взагалі взимку їздить без куртки. Що вона буде робити в разі якоїсь поломки - я навіть не питаю. Знову почнеться істерика і неадекватна поведінка. Змінено 25 липня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Вона он взагалі взимку їздить без курточки. Що вона буде робити в разі якоїсь поломки - я навіть не питаю. Знову почнеться неадекватна поведінка. коли жінки моїх друзів міщанські мріяли про шуби, моя жінка не бачила в ній сенсу бо в тролейбусі це тупо, а в машині незручно. щоб машина не ламалася, вона має бути доглянута. а ще на машинах зазвичай їздять по дорогах по яких їздять інші машини. маю сумнів що жінка одна поїде туди куди ніхто більше не поїде без курточки ) а взагалі психопатія цікава, продовжуйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 7 минут назад, US7IGN сказал: коли жінки моїх друзів міщанські мріяли про шуби, моя жінка не бачила в ній сенсу бо в тролейбусі це тупо, а в машині незручно. щоб машина не ламалася, вона має бути доглянута. а ще на машинах зазвичай їздять по дорогах по яких їздять інші машини. маю сумнів що жінка одна поїде туди куди ніхто більше не поїде без курточки ) а взагалі психопатія цікава, продовжуйте. А зайти в рестик, на гостину? Оті пару хвилин, щоб всі побачили, що і у неї є?😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 5 хвилин тому, Gonchik сказав: А зайти в рестик, на гостину? Оті пару хвилин, щоб всі побачили, що і у неї є?😂 Її попустило комусь щось доводити коли її начальниця подумала що в годиннику стразіки. Жінка тоді ще молода та дурна була і вголос здивувалася як можна діаманти від стразіків не відрізняти. Але я її на всяк випадок з роботи забрав після того. Небезпечно з такими людьми поруч багато часу проводити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 19 хвилин тому, US7IGN сказав: щоб машина не ламалася, вона має бути доглянута Дадададь, а ще треба позбирати всі гвіздки і саморізи по дорогах ) 19 хвилин тому, US7IGN сказав: а ще на машинах зазвичай їздять по дорогах по яких їздять інші машини. маю сумнів що жінка одна поїде туди куди ніхто більше не поїде без курточки ) Та хто б сумнівався, що психологія сильної незалежної жінки в тому і полягає, щоб понадіятися на когось іншого ) 19 хвилин тому, US7IGN сказав: а взагалі психопатія цікава, продовжуйте. Психопатія - то у Талєба, який вважає кулю в спині ознакою сміливості ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 1 година тому, vadimv сказав: - у фури кільканадцять люстр, які світять так, що навіть мені за нею краще видно дорогу і обочини, ніж у світлі своїх лампадок - мої лампадки тим часом створюють гарне освітлення в проміжку між Замінив лампадки на лед, стало значно краще, але після того як тьотя, їдучи переді мною, на джипі з гарним світлом, влупила вночі велосипедиста без катафотів, стараюсь уникати нічної їзди, вона і вдень небезпечна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 2 хвилини тому, ozor сказав: Замінив лампадки на лед Тут за таке сходу завертають на техогляді Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 1 годину тому, DimaF сказав: +++ Но это не езда... Я вибачаюсь, а де ви більше 110 їздите? У вас іподром свій, чи біля автобанів живете? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 Только что, ozor сказал: Я вибачаюсь, а де ви більше 110 їздите? У вас іподром свій, чи біля автобанів живете? По бориспольской трассе ехать меньше 120 не комфортно. Так же как и по основным дорогам страны. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 10 хвилин тому, vadimv сказав: а ще треба позбирати всі гвіздки і саморізи по дорогах ) я хз де ви їх збираєте. за 10 років пару штук може зустрілося. і для тих набір ремонтний є - шнур з шилом. 11 хвилин тому, vadimv сказав: сильної незалежної жінки ними стають ті кому Бог не дав ні краси ні розуму. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 3 часа назад, ozor сказал: Замінив лампадки на лед, стало значно краще, але після того як тьотя, їдучи переді мною, на джипі з гарним світлом, влупила вночі велосипедиста без катафотів, стараюсь уникати нічної їзди, вона і вдень небезпечна. А передомной бухое тело из кустов на дорогу вывалилось, чисто рефлекторно вильнул рулем, а потом только осознал что это было Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 06.07.2024 в 22:23, belosnezka сказав: Nissan Juke - покритикуйте або похваліть дане авто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 3 часа назад, Фрай сказал: Мова ж не про новий) А новий що по екстерʼєру, що по інтерʼєру, що по якості матеріалів -супер. Забули хіба що про мотор/коробку))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 Та то я з метою повернути тему до початкового запиту ТС. ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 2 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 Перечитала все. Давно не заходила, не знала, що ви тут такі роботящі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 15 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 В 10.07.2024 в 15:21, sly сказал: нет классная тачка. Но там 2,4 любящий масло с новья. Для фана отличное авто, на нормально гидротрансформаторном автомате Детальніше про масло можна? І взагалі про це авто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз