mib Опубліковано: 22 липня Поділитись Опубліковано: 22 липня 1 час назад, igorrius сказал: какую jk bms не возьми - на борту у не будет блютуз чип , по - любому получится настраивать с телефона , нет моделей без блютуза , все они с блютузом идут , верно Не знаю но блютуз очень удобно, а вот экран как по мне вещь бесполезная 1 час назад, igorrius сказал: на эту инструкцию по подключению можно ориентироваться ? Прочитал по диагонали но вроде все верно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 22 липня Поділитись Опубліковано: 22 липня 2 години тому, igorrius сказав: на эту инструкцию по подключению можно ориентироваться ? Так точно, сам так собі робив, правда БМС 100-амперна. Маленький екран (замість кнопки) поставив, ну то, як mib вже сказав - баловство. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня а у bms есть защита по превышению тока , перегруз ? можно ли на эту защиту надеяться и не применять предохранитель ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня 50 минут назад, igorrius сказал: а у bms есть защита по превышению тока , перегруз ? можно ли на эту защиту надеяться и не применять предохранитель ? Все имхо Смотря в каком варианте, если это батарея -> инвертор то не нужно ибо в инверторе уже есть предохранитель но нужен DC автомат/размыкатель на случай чп либо обслуживания Если батарей несколько и они подключены на DC шину то предохранитель нужен А так в теории бмс должна выключить но кто его знает что ей в голову всбредет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leader9 Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня Учитывайте что в БМС (как правило) есть токовая защита, у многих даже настраиваемая... НО! Защита БМС - управление ключами, электронными!!! И если хотя-бы один ключ вылетит - вся защита не работает.... Потому тупой предохранитель не будет лишним для любой умной БМС.... ИМХО.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 26 липня Поділитись Опубліковано: 26 липня (змінено) різні установшики радять різне. youtu.be/dKrMPY68Roc Змінено 26 липня користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 26 липня Поділитись Опубліковано: 26 липня 17 часов назад, mib сказал: А так в теории бмс должна выключить но кто его знает что ей в голову всбредет а если не выключить - то бмс сгорит, выполнив функцию предохранителя ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leader9 Опубліковано: 26 липня Поділитись Опубліковано: 26 липня 26 минут назад, igorrius сказал: а если не выключить - то бмс сгорит, выполнив функцию предохранителя ? ...или перемычки... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 26 липня Поділитись Опубліковано: 26 липня (змінено) 7 часов назад, Leader9 сказал: ...или перемычки... наверное это зависит от соотношения сечения проводов и сечения токопроводящих дорожек bms Змінено 26 липня користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leader9 Опубліковано: 27 липня Поділитись Опубліковано: 27 липня Скорее как фаза луны повлияет на решение ключей БМС... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: 31 липня Поділитись Опубліковано: 31 липня В 25.07.2024 в 22:35, Leader9 сказал: Учитывайте что в БМС (как правило) есть токовая защита, у многих даже настраиваемая... НО! Защита БМС - управление ключами, электронными!!! И если хотя-бы один ключ вылетит - вся защита не работает.... Потому тупой предохранитель не будет лишним для любой умной БМС.... ИМХО.... А типу такого чи такого запобіжника підійде? Я так розумію вони з кнопкою яка може розімкнути ланцюг в ручну. Так? Хто ставив такі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 31 липня Поділитись Опубліковано: 31 липня 20 хвилин тому, yurets12 сказав: А типу такого чи такого запобіжника підійде? Я так розумію вони з кнопкою яка може розімкнути ланцюг в ручну. Так? Хто ставив такі? барахло. не витримує заявлений струм. в ютюб є огляди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 31 липня Поділитись Опубліковано: 31 липня (змінено) 1 годину тому, yurets12 сказав: А типу такого чи такого запобіжника підійде? Я так розумію вони з кнопкою яка може розімкнути ланцюг в ручну. Так? Хто ставив такі? Они плавятся и залипают раньше своего номинала) если хотите сжечь хату - самое оно Змінено 31 липня користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: 31 липня Поділитись Опубліковано: 31 липня Спасибо вовремя спросил. Что посоветуете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 31 липня Поділитись Опубліковано: 31 липня 3 часа назад, ЯД сказал: Они плавятся и залипают раньше своего номинала) если хотите сжечь хату - самое оно Блін, а я вже придбав. DC автомати дивився на 200А ціна негуманна.. От і думаю відмовитися, всеодно у інверторі запобіжник є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: 31 липня Поділитись Опубліковано: 31 липня Pylontech BMS ше рахує SoH (не тільки SoC) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 31 липня Поділитись Опубліковано: 31 липня 7 годин тому, yurets12 сказав: Спасибо вовремя спросил. Что посоветуете? Ну или размыкатель, или автомат, или предохранитель или комбинация) Лично себе я или ДС автомат буду ставить или размыкатель Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня 7 часов назад, ЯД сказал: Ну или размыкатель, или автомат, или предохранитель или комбинация) Лично себе я или ДС автомат буду ставить или размыкатель Що за розмикатель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pepta Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня (змінено) 19 часов назад, yurets12 сказал: Спасибо вовремя спросил. Что посоветуете? Одноразовий запобіжник, шукайте по слову «запобіжник ANL». Ще краще формат Class-T, але це вже дороге задоволення. А автомати є такі на Алі чи просто вимикач Змінено 1 серпня користувачем Pepta Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: 2 серпня Поділитись Опубліковано: 2 серпня 01.08.2024 в 03:48, yurets12 сказав: Що за розмикатель? Єдиний варіант станом на сьогодні - це 1P, 2P або 3P тримач-роз'єднувач ETI з дивними цінами. Приблизно як було з трипозиційними пристроями для перемикання ліній (користуюсь, наприклад, Hager). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: 2 серпня Поділитись Опубліковано: 2 серпня Цікаво, всі види DALY BMS, які мають активний балансир в комплекті (мабуть, завжди, як окрему плату) балансують комірки тільки тоді коли всі комірки будуть мати напругу більше, ніж та яка встановлена як межа, після якої повинен вмикатися балансир? Відповідно - це дуже не зручний варіант балансування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 серпня Поділитись Опубліковано: 2 серпня 20 хвилин тому, Mr. D сказав: Цікаво, всі види DALY BMS, які мають активний балансир в комплекті (мабуть, завжди, як окрему плату) балансують комірки тільки тоді коли всі комірки будуть мати напругу більше, ніж та яка встановлена як межа, після якої повинен вмикатися балансир? Відповідно - це дуже не зручний варіант балансування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitaliy17 Опубліковано: 4 серпня Поділитись Опубліковано: 4 серпня В 01.08.2024 в 07:35, Pepta сказал: Одноразовий запобіжник, шукайте по слову «запобіжник ANL». Ще краще формат Class-T, але це вже дороге задоволення. А автомати є такі на Алі чи просто вимикач Є MRBF запобіжники, кращі за ANL, але також дорожчі. Щодо китайських DC автоматів - я хз. Потрібні неполяризовані (щоб гасили дугу неезалежно від напрямку струму), а по китайських описах фіг зрозумієш. Я собі брав на olx дуже дешево 80-вольтові CBI (зараз таких на високі струми на OLX не бачу) щось типу таких www.ebay.com/itm/296094065607 www.ebay.com/itm/154864662786 Головне не брати CBI на вищі напруги (125V і вище), бо ті вже поляризовані. Але все одно автомат у мене більше в ролі розмикача (послідовно стоїть запобіжник). Так, теоретично це більші втрати на клемах і т.п. але фіг з ним. P.S. Навіть швидкодіючі запобіжники досить повільні і не захищають електроніку інвертора, при різкому перевантаженні мосфети згорають набагато швидше ніж запобіжник спрацьовує. Тому це більше від кз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pepta Опубліковано: 4 серпня Поділитись Опубліковано: 4 серпня 8 часов назад, vitaliy17 сказал: Є MRBF запобіжники, кращі за ANL, але також дорожчі. Щодо китайських DC автоматів - я хз. Потрібні неполяризовані (щоб гасили дугу неезалежно від напрямку струму), а по китайських описах фіг зрозумієш. Я собі брав на olx дуже дешево 80-вольтові CBI (зараз таких на високі струми на OLX не бачу) щось типу таких www.ebay.com/itm/296094065607 www.ebay.com/itm/154864662786 Головне не брати CBI на вищі напруги (125V і вище), бо ті вже поляризовані. Але все одно автомат у мене більше в ролі розмикача (послідовно стоїть запобіжник). Так, теоретично це більші втрати на клемах і т.п. але фіг з ним. P.S. Навіть швидкодіючі запобіжники досить повільні і не захищають електроніку інвертора, при різкому перевантаженні мосфети згорають набагато швидше ніж запобіжник спрацьовує. Тому це більше від кз. А що не так з цінами на ETI? Тут наче нормальні ціни ( не реклама), по наявності сказали що запобіжники є в наявності, автомати будуть на цьому тижні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitaliy17 Опубліковано: 5 серпня Поділитись Опубліковано: 5 серпня (змінено) В 04.08.2024 в 21:22, Pepta сказал: А що не так з цінами на ETI? Тут наче нормальні ціни ( не реклама), по наявності сказали що запобіжники є в наявності, автомати будуть на цьому тижні. Та все ок, прото у них в DC серії на високі номінали автоматів немає, макс. 63А. Теоретично у них десь в даташиті на AC серію було написано що підходять для DC<60V, тоді можна юзати автомати AC серії, які є на струми до 125А. Практично хз. UPD. Але в них полярність на корпусі вказана, то вони можуть бути поляризовані. Змінено 5 серпня користувачем vitaliy17 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз