oam Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня Клоп-солдатик, краснокло́п бескрылый, козачёк, или красный клоп (лат. Pyrrhocoris apterus), — вид обыкновенных наземных клопов семейства красноклопов. Реально достали, после весны вернулись опять, вся южная сторона дома в тысячах этих зараз. Лезут в любую щель, в вент дырки профиля окон даже. Чем травить? Дихлофос помогает, но столько его не напасешься и на высоте не достанешь. Актара и Актелик нее помогает, даже в удвоенной концентрации. Надо чем-то из садового электро-распылителя... У кого есть положительный опыт, инет перечитан - толку нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня Свет и липучки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oam Опубліковано: 28 червня Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 18 часов назад, Фрай сказал: Свет и липучки. не совсем понял у меня на фасаде сейчас сидит их пару тысяч, открываешь входную дверь - тебе на голову сыпется сотня, а две сотни сразу гребут в дом. мне надо их травить на стене дома Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня любым от колорадскеого жука. желательно контактного действия, раз они на стене сидят 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня Источник света и липучка возле него, они охотно идут на свет 1 година тому, oam сказав: у меня на фасаде сейчас сидит их пару тысяч, открываешь входную дверь - тебе на голову сыпется сотня, а две сотни сразу гребут в дом Эх, был бы у вас пылесос я бы вам его посоветовал, та мабуть нема. )) Неужели сами до этого не додумались? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня (змінено) Они живут и питаются трухлявыми пнями, если дом кажется им хорошим обиталищем, то проблема в доме, а не в солдатиках Выкиньте все старые доски и пни и они уйдут Змінено 28 червня користувачем Enot123h 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oam Опубліковано: 28 червня Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 2 часа назад, Enot123h сказал: Выкиньте все старые доски и пни и они уйдут все сожжено пару лет назад еще на досок ни пней вокруг дома нет они сидят на стене только южной, где солнце. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oam Опубліковано: 28 червня Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 2 часа назад, Фрай сказал: Эх, был бы у вас пылесос я бы вам его посоветовал, та мабуть нема. )) и что дальше? уносить за 10 км от дома и выпускать? я сторонник радикальных методов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня (змінено) Давно уже использую сей метод против всех насекомых от мошек/комаров до мух или собачьих блох, по окончании туда дозу с баллончика дихлофоса или подобного, а мешок в мусор. Если вы поклонник греты тунберг можете отнести букашек в лес, увы, я поступал радикально. Змінено 28 червня користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня Біологічний Актофіт в день, в самісіньку жару. Обробити всю південну стіну разом з ними. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 2 часа назад, POZITIFF сказал: Біологічний Актофіт в день, в самісіньку жару. 100%, я як певним чином дотичний до виробництва цього препарату підтверджую, ефективно і безпечно! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cleoza Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня В 28.06.2024 в 19:12, POZITIFF сказал: Біологічний Актофіт в день, в самісіньку жару. Обробити всю південну стіну разом з ними. а якою концентрацією? звичайною чи збільшеною? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 2 часа назад, cleoza сказал: а якою концентрацією? звичайною чи збільшеною? Скажу чесно, цю біологію купую 0,9 л на сезон і концентрації точної не дотримують. Завжди даю більше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня В Актофіта 40 мл на 10 л універсальна концентрація майже від всього, але так, дасте більше - гірше не буде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oam Опубліковано: 3 липня Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 18 часов назад, Maryan_bhfz сказал: дасте більше - гірше не буде десь їде вже бутилка до поштомату на вихідних оброблю 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз