igorrius Опубліковано: 25 червня Поділитись Опубліковано: 25 червня (змінено) всем доброго здравия ! нужно снять ржавчину с поржавевшей металлоконструкции перед покраской . с этой целью планируется шуруповерт , в него можно будет зажать щетку - насадку и убрать таким образом ржавчину . На какие параметры обратить внимание при выборе шуркповерта ? 12вольт достаточно , или лучше 18 или более? 1.5 амперчаса достаточно аккумулятора литиевого , или это мало очень , быстро сядет , и нужно к примеру 3 ? Змінено 25 червня користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 25 червня Поділитись Опубліковано: 25 червня (змінено) Болгарка намного лучше и быстрее чистит. Шурик после чистки крыши в 100 квадратов сразу на замену подшипников поехал. Может есть возможность гену или длинный удлинитель поставить Змінено 25 червня користувачем Enot123h 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 25 червня Поділитись Опубліковано: 25 червня (змінено) В смысле идея не очень. Пробовал и то и то. Шурик применим только с маленькой щеткой в местах куда болгарка не подлезет. Осенью заборы, качели, лестницы, крышу беседки сдирал и перекрашивал. Заебётесь и кучу времени убъете. Он ещё и вычищает намного хуже. Оба инструмента были сетевые. Змінено 25 червня користувачем Enot123h 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костя Гаврилов Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня Я так одну дрельку знищив, хлопці праві, болгарка краще під такі задачі. Але як варіант можна але не давити взагалі і звісно 18v краще буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Альт Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня Переробка "шуріка" на літій акумулятори. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leader9 Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня фигня во всех смыслах... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня В 25.06.2024 в 18:24, igorrius сказал: с этой целью планируется шуруповерт Плохая идея. Может, все и получится, но долго и вспомните все нехорошие слова, что знаете. Лучше болгарка и с вот такой щеткой: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня В 25.06.2024 в 18:24, igorrius сказал: 1.5 амперчаса достаточно аккумулятора литиевого это ни о чем вообще. У меня есть такой емкости 18в аккум и к нему куча инструмента Ryobi. Подходит только для очень недолгих работ - садится. Например, реноватора хватает минут на 20 (примерно). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня 1 минуту назад, sly сказал: Плохая идея. Может, все и получится, но долго и вспомните все нехорошие слова, что знаете. Лучше болгарка и с вот такой щеткой: от такой щеткой 125 болгарку спалил, її на більш великі треба. На 125 треба щітки де щітина збоку: epicentrk.ua/shop/schetka-diskovaya-pletenaya-125mm-kh-22-2mm-stalnaya-provoloka-0-3mm-tolsen-77533.html epicentrk.ua/shop/schetka-diskovaya-dlya-shlifmashini-drit-rifleniy-125-mm-krip-22-2-mm-compass.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня 1 час назад, Enot123h сказал: от такой щеткой 125 болгарку спалил хз, я навпаки, маю досвід - на різних 125 болгарках десятки три таких щіток зносив. Як вона спалити може - хз. Може то болгарці вже час був піти... Я б не сказав, що там велике навантаження - тільки коснувся - готово. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня Як ви не бтесь користуватись такими щітками? Після того як мені в ногу втикнулася дротинка з щітки - вилаявся, а коли вчергове застрягла в оклярах закинув подалі і більше не чіпаю. мовчу про те, що уламків повно було у траві і не раз діставав з підошви. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 2 серпня Поділитись Опубліковано: 2 серпня 8 часов назад, Фрай сказал: Після того як мені в ногу втикнулася дротинка з щітки - вилаявся, а коли вчергове застрягла в оклярах якось не стикався з таким. Можлимо, це пов'язане з якістю щітки, бо вони в мене стираються в нуль, без втрати кількості прутків. Але я завжди працюю в комбезі, окулярах, закритому взутті. Може й не звертав уваги. Хоча до сміття у траві я дуже прискипливий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 2 серпня Поділитись Опубліковано: 2 серпня Такі круги дуже гарно зчищають з металу практично все, аж до блиску. З нюансів хіба що неможливість залізти у вузькі місця. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 серпня Поділитись Опубліковано: 2 серпня повна муйня! Накупив здуру, кожен вартує як 4-5 пелюсткових 26 хвилин тому, TaurosRMK сказав: Такі круги дуже гарно зчищають з металу практично все, аж до блиску Не до блиску, а до своєї основи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 2 серпня Поділитись Опубліковано: 2 серпня (змінено) 5 часов назад, sly сказал: якось не стикався з таким. Можлимо, це пов'язане з якістю щітки, бо вони в мене стираються в нуль, без втрати кількості прутків. Але я завжди працюю в комбезі, окулярах, закритому взутті. Може й не звертав уваги. Хоча до сміття у траві я дуже прискипливий. Оті де тоненькі дроти вилітають, з товстих дротів жодного не вилітело. Виняв з одягу і чистиш далі. Я навіть подумати не міг, що хтось може чистити болгаркою без щитка та засобів індивидуального захисту... Краще вже стару шльондру без гандону віджарити, як що ризикувати подобається Змінено 2 серпня користувачем Enot123h 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 2 серпня Поділитись Опубліковано: 2 серпня 20 хвилин тому, Фрай сказав: повна муйня! Накупив здуру, кожен вартує як 4-5 пелюсткових Ну не знаю, я не багато ними користувався, тільки один вбив, бо вирішив ним дерево почистити )))) Інший поки що робочий, чистить гарно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 2 серпня Поділитись Опубліковано: 2 серпня 3 часа назад, Enot123h сказал: Оті де тоненькі дроти вилітають, отам де тоненьки, як написали вище - також повна муйня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 2 серпня Поділитись Опубліковано: 2 серпня 20 годин тому, Enot123h сказав: от такой щеткой 125 болгарку спалил, її на більш великі треба. На 125 треба щітки де щітина збоку: epicentrk.ua/shop/schetka-diskovaya-pletenaya-125mm-kh-22-2mm-stalnaya-provoloka-0-3mm-tolsen-77533.html epicentrk.ua/shop/schetka-diskovaya-dlya-shlifmashini-drit-rifleniy-125-mm-krip-22-2-mm-compass.html подібними щітками з прмими дротами теж 125 діаметру, то чистив залишки штукатурки з керамічних блоків, монолітної стелі і.т.д. і також приблизно мабуть 5 м2 штукатурки, збивати її небуло можливості бо в сусіда в на стіні вже була вкладена тяп-ляп плитка... болгарка була 180 дніпро м (з регулятором обертів) і 230 штроборіз спаркі ( регулятор обертів якийсь китайський але там потужність падала сильно) більше все чистив 180 дніпром на менших обертах. так, багато витягнув тих прутків з комбінезону . щітки дротяні вибирав на складі в магазині кожну перевіряв на биття (не були відбалансовані) ставив на болгаркру і включав. купив приблизно 12-14 штук фірми miol чашки з крученим дротом мали сильне биття, їх не купував. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 4 серпня Поділитись Опубліковано: 4 серпня За щітки не скажу, але про потужність - дріль електрична сверлить отвір за 30 секунд, той самий метал, те саме свердло у шуруповерті - 5 хвилин. Тобто шуруповерт це буде дуже великі витрати часу як мінімум. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 серпня Поділитись Опубліковано: 4 серпня Та ладно, різниця є, але зовсім не така вже критична, особливо в металі, його за 30 секунд не просвердлиш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз