gaset Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня Добрий день, Підкажіть, будь ласка, по такому питанню. Якщо немає діфавтомата, але є ПЗВ та триполюсний автомат (трифазна мережа), то я ж можу замість діфавтомата поставити ПЗВ плюс цей триполюснтй автомат? Якщо так, то чи має значення посладовність? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня (змінено) 7 часов назад, gaset сказал: Добрий день, Підкажіть, будь ласка, по такому питанню. Якщо немає діфавтомата, але є ПЗВ та триполюсний автомат (трифазна мережа), то я ж можу замість діфавтомата поставити ПЗВ плюс цей триполюснтй автомат? Якщо так, то чи має значення посладовність? да , можете , последовательность не принципиальна . номинал УЗО должен быть не ниже номинала автомата Змінено 16 червня користувачем igorrius 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gaset Опубліковано: 17 червня Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня 11 часов назад, igorrius сказал: да , можете , последовательность не принципиальна . номинал УЗО должен быть не ниже номинала автомата Дякую! Ще таке питання. На вулиці є щитова на декілька будинків. Там стоять лічильники і автомати на кожний будинок. Воно все на 32А. Ввідний автомат в будинку можна ставити 32А? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Так, на 32. Можна і не автомат, а рубильник. Автомат вже є на вулиці. Щоправда, у Хагера рубильник коштує стільки ж як аналогічний автомат. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 4 години тому, gaset сказав: Дякую! Ще таке питання. На вулиці є щитова на декілька будинків. Там стоять лічильники і автомати на кожний будинок. Воно все на 32А. Ввідний автомат в будинку можна ставити 32А? Автомат ставиться відповідно до перетину кабеля котрий йде після автомата. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gaset Опубліковано: 17 червня Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня Всім дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз