Анатолий21 Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Доброго дня, маю підвальне приміщення в багатоповерховому будинку, в ньому проведене тільки освітлення. Хочу періодично використовувати електроенергію в особистих цілях, підключаєма потужність десь 3 кВт. Чи можна взагалі по закону встановити електролічильник в підвальне приміщення і спокійно ним користуватися? Приблизний бюджет, може хто в курсі? Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Линию от чего/кого вести собрались?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анатолий21 Опубліковано: 15 червня Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня Так я і хочу поцікавитись, умовно за 30 метрів від входу в підвальне стоїть трансформаторна підстанція, від якої живиться будинок. Але тягнути від ТП це буде не зовсім бюджетно. Якогось ввідного щитка в підвальному приміщенні не бачив. На жаль, я в цьому не дуже розбираюсь, думав є якась відома процедура. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня (змінено) Дам не відповідь, а спостереження. Колись жив в квартирі на технічному поверсі – 17й поверх 16 поверхового будинку. Лічильник для цієї квартири був встановлений в електрощитовій на першому поверсі. Рахунки за е/е приходили від обслуговуючої організації будинку, за комерційним тарифом. Що логічно, бо це не житлове приміщення за документами. Змінено 16 червня користувачем smotesko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня 15.06.2024 в 18:27, Анатолий21 сказав: Доброго дня, маю підвальне приміщення в багатоповерховому будинку, в ньому проведене тільки освітлення. Хочу періодично використовувати електроенергію в особистих цілях, підключаєма потужність десь 3 кВт. Чи можна взагалі по закону встановити електролічильник в підвальне приміщення і спокійно ним користуватися? Приблизний бюджет, може хто в курсі? Дякую. Якщо у вас є окремі документи на це приміщення то мабуть можна але складно та дорого. Якщо документів нема то якщо на вході в будинок стоїть лічильник на весь будинок то домовляєтесь з ОСББ щоб десь підключитись після того лічильника, ставите лічильник та робите договір відповідно до якого ви зобов'язуєтесь компенсувати ОСББ витрачену вами електроенергію. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз