Александр Николаевич Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня (змінено) Підскажіть будьласка що за бранд вибрати. Розглядаю тільки Pex-A. Фитинги латунь. Труба буде в стяжці піт теплою підлогою. Як варіант Труба фітинг hot pex hot pex -> Ціна ок і труба мені сподобалась а ось на фітинги нарікання я знайшов. rehau Tece -> Труба Rehau flex смердить пластиком (може на підробку попав але навряд), Ці фітинги не погані по відгукам. uponor uponor -> тут лякають пласмасов фітинги і ціна Може хтось прокоментує із майстрів. Буду дуже вдячний. Змінено 14 червня користувачем Александр Николаевич Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня Є гроші - рехау/тесе Ну можна упонор спробувати. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня Rehau - труба норм, фітінги PPSU, пластикові. Контакт з піною нізя, з бетоном не бажано, кріплення фітінгів - без напруги. ТЕСЕ - труба норм, особливо багатошарова (але рех-с), фітінги латунь. Упонор - труба норм, фітінги пластик (особисто не подобається) Я б розглянув General Fittings, труба рех-а, фітінги латунь, ціна не захмарна. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня (змінено) Якщо стали адептом церкви РЕХ-а, беріть РЕХАУ і латунні фітинги General Fittings RH (не ТС! бо це для ТЕСЕ). І будете радіти аксіалу і РЕХ-а ТИЦЬ Змінено 15 червня користувачем naupv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Николаевич Опубліковано: 17 червня Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня В 15.06.2024 в 16:48, naupv сказал: Якщо стали адептом церкви РЕХ-а, беріть РЕХАУ і латунні фітинги General Fittings RH (не ТС! бо це для ТЕСЕ). І будете радіти аксіалу і РЕХ-а ТИЦЬ не ТС! бо це для ТЕСЕ - не дуже зрозумів? Поясніть будьласка. General Fittings RH липше ниж ТЕСЕ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Є система РЕХАУ, є система ТЕСЕ. Німці. У них різні фітинги, як на приватного споживача. Тільки профі знає що з чим можна з'єднувати. А ще шведи з Упонором. А ще є радіальний прес з німцями, шведами, італійцями, швейцарцями. Тут тре не рекламу дивитись, а трохи клепку мати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Николаевич Опубліковано: 21 червня Автор Поділитись Опубліковано: 21 червня В 17.06.2024 в 20:36, naupv сказал: Є система РЕХАУ, є система ТЕСЕ. Німці. У них різні фітинги, як на приватного споживача. Тільки профі знає що з чим можна з'єднувати. А ще шведи з Упонором. А ще є радіальний прес з німцями, шведами, італійцями, швейцарцями. Тут тре не рекламу дивитись, а трохи клепку мати. А фітинги GF и труба PEXAY flex сумісні? Бо в GF також є труба PEX-A. Може хтось знає як вона по якості? Чув що ліпше щоб труба і фітинги були одного бренда. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня 4 часа назад, Александр Николаевич сказал: А фітинги GF и труба PEXAY flex сумісні? Бо в GF також є труба PEX-A. Може хтось знає як вона по якості? Чув що ліпше щоб труба і фітинги були одного бренда. 1. Так, сумісні. 2. Така ж сама по якості. Думаю, виготовляються десь в одному місці. Посилання вище давали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Николаевич Опубліковано: 22 червня Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня (змінено) В 14.06.2024 в 18:44, murava сказал: Є гроші - рехау/тесе Ну можна упонор спробувати. Що до Uponor. Якщо розглянути Uponor PE-Xa Aqua Pipe 20x2,0 / PN6 тонкостіну трубу до 6 атмосфер, то це ще мій бюджет. Як альтернативу Rehau Rautitan flex 25х3,5 мм. А фитинги є і латуні. teploradost.com.ua/trojnik-uponor-qampe-latunnyj-s-vnutrennej-rezboj-pl-20rp12-vr20 Хоча такі монтувати не дуже зручно, але можливо. Гілизи натяжні, полимер але це мене не дуже лякає. Сама труба мені дуже подобаеться, гнучка, єкологічна. Не має запаху полімеру. В будинку сам насос сверловини більше 6 атмосфер зробити не зможе, а так в системі взагалі буде 3 атмосфери. Тому думаю це варіант. Можна почути думку експертів будьласка?) Змінено 22 червня користувачем Александр Николаевич Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goga777 Опубліковано: 22 червня Поділитись Опубліковано: 22 червня з 2006 року по 2017 моя компанія зробила багато монтажів замовникам. Виключно на ТЕСЕ. Для себе в 3 будинках робив виключно ТЕСЕ як тепла підлога так і водопровід. Питань не виникало ніколи і ніяких. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Николаевич Опубліковано: 23 червня Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня В 22.06.2024 в 14:32, goga777 сказал: з 2006 року по 2017 моя компанія зробила багато монтажів замовникам. Виключно на ТЕСЕ. Для себе в 3 будинках робив виключно ТЕСЕ як тепла підлога так і водопровід. Питань не виникало ніколи і ніяких. Дякую за пораду. Я подумаю и над цим варіантом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Николаевич Опубліковано: 23 червня Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня (змінено) Uponor PE-Xa Aqua Pipe 20x2,0 / PN6 Гильзя вроде такая уневерсальная у них Uponor Q&E Evolution белое 20 и на 20х2,8 трубу. Только вероятно насадка другая на розширитель. Змінено 23 червня користувачем Александр Николаевич Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Николаевич Опубліковано: 24 червня Автор Поділитись Опубліковано: 24 червня Что не кто нечего не знает о тонкостеной Uponor PE-Xa Aqua Pipe 20x2,0 / PN6? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня Все все знают, а толку? Ну есть такое Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 14.06.2024 в 22:54, yoojin сказав: Контакт з піною нізя, з бетоном не бажано труби чи фітингів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 3 часа назад, dimich99 сказал: труби чи фітингів? Фітінги 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Николаевич Опубліковано: 27 червня Автор Поділитись Опубліковано: 27 червня И все таки. PPSU рейхау и упонор монтують под стяжку теплого полу. Как они. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Николаевич Опубліковано: 27 червня Автор Поділитись Опубліковано: 27 червня Да и вобще работал ли ктото PE-Xa Aqua Pipe 20x2,0 как она. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня Прекрасна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз