smotesko Опубліковано: 9 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2024 14 хвилин тому, nstprv1920 сказав: уникнути пилу сильного Візьміть будівельний пилосос, або побутовий потужний. Одна людина ріже, друга ловить пил пилососом. А якщо на болгарку вчепити кожух з патрубком для пилососу – ще легше піде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2024 1 хвилину тому, nstprv1920 сказав: Ви в середині приміщень теж болгаркою зазори вирізаєте, чи є якийсь спосіб другий, щоб уникнути пилу сильного? Ні , я відкоси не ремонтую. Якщо я їх роблю , то з нуля. ПС.. Не обов'язково болгаркою , можна спробувати реноватором , він не пилить. Або вручну , є такий інструмент яким очищають міжплиточні шви. Щоб не пошкодити вікно приклеїти на скотч металеву лінійку та шоркаючи зиглибитись у відкос. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nstprv1920 Опубліковано: 10 червня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 червня 2024 Дякую усім за допомогу! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FTR Опубліковано: 13 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2024 Це не має так бути 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nstprv1920 Опубліковано: 15 червня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня 2024 (змінено) В 13.06.2024 в 13:25, FTR сказал: Це не має так бути Я знаю. Але я по цим зазорам пройшовся акриловим герметиком тимчасово, поки не знайду майстра, всеодно не помогло! Вода попадає в приміщення, але менше... Змінено 15 червня 2024 користувачем nstprv1920 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nstprv1920 Опубліковано: 15 червня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня 2024 (змінено) Взагалі не знаю, чи хтось візьметься за таку роботу, тому що багато хто не любить за кимось перероблювати, та щей вирізати откоси, герметизувати і т.д.. Але дякуючи форуму все пояснили, можна й самому спробувати Змінено 15 червня 2024 користувачем nstprv1920 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nstprv1920 Опубліковано: 21 червня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 21 червня 2024 (змінено) Прийшов я в магазин компанії, що встановлює і виготовляє вікна і поговорив з їхніми майстрами. З розмови з ними я почув, що герметизувати вікна паронепроникними герметики і паропроникними по периметру взагалі не треба) Шо достатньо того, що откоси виконані з стіродура зовні))))І шо з герметиками вікна "не дихають" і може утворюватись конденсат. 😆 А те що в мене відлив встановлений в раму вікна, то так взагалі не можна робити і самим кращим рішенням буде це КУПИТИ НОВІ ВІКНА, з меншим розміром і встановити відливи по-нормальному!!!)) І взагалі, те шо в мене вода там проникає це в не відливах може бути причина. Робити вони не будуть, бо не вони встановлювали ці вікна...Дуже засмучений😁 Ну я б їх звісно ж і сам би не позвав ні в якому разі. Змінено 21 червня 2024 користувачем nstprv1920 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FTR Опубліковано: 22 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2024 В 21.06.2024 в 15:28, nstprv1920 сказал: Прийшов я в магазин компанії, що встановлює і виготовляє вікна і поговорив з їхніми майстрами. З розмови з ними я почув, що герметизувати вікна паронепроникними герметики і паропроникними по периметру взагалі не треба) Шо достатньо того, що откоси виконані з стіродура зовні))))І шо з герметиками вікна "не дихають" і може утворюватись конденсат. 😆 А те що в мене відлив встановлений в раму вікна, то так взагалі не можна робити і самим кращим рішенням буде це КУПИТИ НОВІ ВІКНА, з меншим розміром і встановити відливи по-нормальному!!!)) І взагалі, те шо в мене вода там проникає це в не відливах може бути причина. Робити вони не будуть, бо не вони встановлювали ці вікна...Дуже засмучений😁 Ну я б їх звісно ж і сам би не позвав ні в якому разі. Знайти нормальних майстрів, перемонтувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз