МаТраС Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 28.05.2024 в 16:07, pump сказав: на "0" без это никак, а вот при бусификации, могли бы и не жлобиться. лаундж -бар в ТЦК. все включено 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 3 години тому, ozzy сказав: о а Дощ каже що такого ніколи не було і не може бути в правовій краіні Україна, Дощ знімайте свої рожеві окуляри вже. Та з вашими схемами якийсь постійний об'їбос Це виходить беремо будь якого призовника, даємо в зуби військовий - і оп-па-па 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 28.05.2024 в 16:22, Дощ сказав: Та з вашими схемами якийсь постійний об'їбос Це виходить беремо будь якого призовника, даємо в зуби військовий - і оп-па-па це десь відсотків 30 поки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 12 хвилин тому, Дощ сказав: Та з вашими схемами якийсь постійний об'їбос Це виходить беремо будь якого призовника, даємо в зуби військовий - і оп-па-па судячи з того що показують та пишуть в цих ваших інтернетах, складається враження що саме так і є. принаймні ще ніхто не повернуся і не розказав протилежне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 25 хвилин тому, murava сказав: Зачем? Все эти излишества отлично взаимозаменяемы на простые общепонятные тумаки. Уж чего-чего, а этого добра у тцк на сто войн вперёд припасено. Не вір марафону. Вір львівським сантехнікам, які знову перейшли на кацапську. Вони зміну цін на фітінги за три місяці чують, а за війну можна навіть не балакать:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 1 час назад, Дощ сказал: Та з вашими схемами якийсь постійний об'їбос Це виходить беремо будь якого призовника, даємо в зуби військовий - і оп-па-па не будь якого, а непридатного в мирний та обмежено придатного в військовий час, да який ще знятий з обліку, ось тоді зорі сходяться, а далі схема вже обкатана 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня Ну і, чим він відрізняється від придатного у мирний і військовий час? І що заважає зняти/поставити? Я так на початку війни в стрию зранку став на облік, в обід знявся бо сказали без особової справи не візьмуть, довелось шукати де візьмуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня (змінено) 28.05.2024 в 18:52, Дощ сказав: Ну і, чим він відрізняється від придатного у мирний і військовий час? І що заважає зняти/поставити? Я так на початку війни в стрию зранку став на облік, в обід знявся бо сказали без особової справи не візьмуть, довелось шукати де візьмуть прикиньте,я обігав 4 місця)мій воєнник і нах нікому... ніде не взяли. слава Богу. бо тіх,кого взяли, вже в землі. і без компенсацій ,бо ніхто. тобто, батьки й копійки за втрату сина не отримали б)) Змінено 28 травня користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 30 хвилин тому, Дощ сказав: Ну і, чим він відрізняється від придатного у мирний і військовий час? І що заважає зняти/поставити? Я так на початку війни в стрию зранку став на облік, в обід знявся бо сказали без особової справи не візьмуть, довелось шукати де візьмуть інколи такі дивні історії з тим обліком чую. когось беруть, когось не беруть. все ж таки занадто багато на всіх рівнях суб'єктивного та такого що залежить від рішення когось. 21 хвилину тому, МаТраС сказав: прикиньте,я обігав 4 місця)мій воєнник і нах нікому... ніде не взяли. слава Богу. бо тіх,кого взяли, вже в землі. і без компенсацій ,бо ніхто. тобто, батьки й копійки за втрату сина не отримали б)) а хтось вже навіть послом встиг стати до речі, вже казково мочить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 8 часов назад, US7IGN сказал: взагалі не варіант. якщо він все проїбав раніше, то він створить собі ще більше проблем. я би на його місці почав любити командира, який про нього подбає а СЗЧ з евакуацією за кордон? ніби ж за воєнні злочини ЄС не видає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня Тільки що, karlito сказав: а СЗЧ з евакуацією за кордон? ніби ж за воєнні злочини ЄС не видає це типу через окуповані території, парашку та Грузію? він реальний спецпризначенець виходить. серед моїх знайомих тільки один таке зміг зробити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня та карпати, як на відео в цій же темі. 1200 км кордону, шанс є) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня (змінено) 6 минут назад, US7IGN сказал: інколи такі дивні історії з тим обліком чую. когось беруть, когось не беруть. все ж таки занадто багато на всіх рівнях суб'єктивного та такого що залежить від рішення когось. Тримайте ще дві історії від мене. 1. В перші дні коли тільки формувався наш бат я від роти повіз людей в яких були якісь нестиковки з військово обліковими документами. Один був знятий з обліку по здоров'ю - його в ТЦК питають по якій статті зняли? А він такий я звідки знаю? То все мама колись робила. Комісар аж закашлявся і попросив більше нікому такого не говорити ))) 2. Мій одногрупник і старий друг в іншому місті так само в перші дні пішов, взяли, ввесь час воює - поставив собі Резерв+, а там показує що він знятий з обліку. Він то по здоров'ю колись таки знімався, але в Резерв плюс то так і показує хоча він зараз служить. Моє звання яке я отримав на службі в 22-му так само доречі в Резерв плюс не підтягнуло - показує ще довоєнне. Змінено 28 травня користувачем yuragon Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 10 хвилин тому, yuragon сказав: Моє звання яке я отримав на службі в 22-му так само доречі в Резерв плюс не підтягнуло - показує ще довоєнне. В тцк показати військовий - там має бути номер наказу, дата і звання - внесуть зміни 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 5 минут назад, Дощ сказал: В тцк показати військовий - там має бути номер наказу, дата і звання - внесуть зміни Я ж як звільнився то на облік ставав в ТЦК, все їм показува, справу мою з частини їм переслали. Потім колись при нагоді як буду там то скажу щоб поправили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 3 хвилини тому, Дощ сказав: В тцк показати військовий - там має бути номер наказу, дата і звання - внесуть зміни ви не знаходите дивним що один підрозділ ЗСУ гадки не має про те що відбувається в іншому? вибачте, ще один довід що такій організації не те що життя, а 2 гривні однією монетою не варто довіряти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 41 хвилину тому, МаТраС сказав: без компенсацій ,бо ніхто Бо ніхто це хто? Частина надає увесь пакет документів, необхідний для оформлення виплат, справу формує тцк і передає в соц фонд 43 хвилини тому, МаТраС сказав: прикиньте,я обігав 4 місця)мій воєнник і нах нікому... ніде не взяли Якщо буде розподіляти тцк - візьмуть зразу, але 100% не туди куди б хотів Краще підготувати місце заздалегідь ніж потім лікті кусати У мене сусіда призвали, дзвонив питав що як, но він вже в нц - а там вважай вже забрали 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 28.05.2024 в 19:31, yuragon сказав: Тримайте ще дві історії від мене. 1. В перші дні коли тільки формувався наш бат я від роти повіз людей в яких були якісь нестиковки з військово обліковими документами. Один був знятий з обліку по здоров'ю - його в ТЦК питають по якій статті зняли? А він такий я звідки знаю? То все мама колись робила. Комісар аж закашлявся і попросив більше нікому такого не говорити ))) 2. Мій одногрупник і старий друг в іншому місті так само в перші дні пішов, взяли, ввесь час воює - поставив собі Резерв+, а там показує що він знятий з обліку. Він то по здоров'ю колись таки знімався, але в Резерв плюс то так і показує хоча він зараз служить. Моє звання яке я отримав на службі в 22-му так само доречі в Резерв плюс не підтягнуло - показує ще довоєнне. резерв+- це просто гра)) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 28.05.2024 в 19:50, Дощ сказав: Бо ніхто це хто? Частина надає увесь пакет документів, необхідний для оформлення виплат, справу формує тцк і передає в соц фонд Дощ, Ви на приколі? не пам ятаєте перших днів?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня Тільки що, US7IGN сказав: ви не знаходите дивним що один підрозділ ЗСУ гадки не має про те що відбувається в іншому? вибачте, ще один довід що такій організації не те що життя, а 2 гривні однією монетою не варто довіряти... Знаходжу. Я скільки тут - кожен день якась фігня з якою раніше не стикався - вона по ходу безкінечна Армія - дуже великий організм, з великою кількістю людей, які не на хобот наступають. Но воно працює. Писав вже 1000 раз - потрібна автоматизація процесів - зекономить купу людей, грошей, нервів і підвищить ефективність Но це не від військових залежить, а від цивільних Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 28.05.2024 в 19:50, Дощ сказав: Якщо буде розподіляти тцк - візьмуть зразу, але 100% не туди куди б хотів Краще підготувати місце заздалегідь ніж потім лікті кусати У мене сусіда призвали, дзвонив питав що як, но він вже в нц - а там вважай вже забрали я Вам про подіїї 2 річної давнини. те що зараз, то...буду вдячний за пораду,бо розгубився трохи. друзі служать там,де я не можу по багатьом причинам. в рекруитинг...теж лотерея..поки вішу ,думаю.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 1 хвилину тому, Дощ сказав: Знаходжу. Я скільки тут - кожен день якась фігня з якою раніше не стикався - вона по ходу безкінечна Армія - дуже великий організм, з великою кількістю людей, які не на хобот наступають. Но воно працює. Писав вже 1000 раз - потрібна автоматизація процесів - зекономить купу людей, грошей, нервів і підвищить ефективність Но це не від військових залежить, а від цивільних знаєте, мені теж здається спочатку дивним як воно все ще тримається, а потім згадую тих героїв, які щодня виправляють чужі пройоби та потихеньку закінчуються. навіщо військовим цивільні, якщо в армії присутні люди зі всіма необхідними спеціальностями? не цивільні ж їх розподіляють по посадках. тим паче в армії все по наказу, а не порожні наради та шаройобщина цивільна. ефективність має бути на вищому рівні. може все ж таки з менеджментом щось не так? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня В перші дні може бути, тоді не було часу жити по закону - треба країну рятувати Я думав ви пишете про зараз, наче ж на весну лижі гострили Рекрутинг працює нормально, я сказав це єдина тема без обману - де домовився - там гарантовано взяли. І не бойових посад мільйон, но вони не в пошані - тут всі в штурмовики хочуть - лиш про них і пишуть Але це не значить що прийшов розслабив булки, треба фігачить щоб залишитись - тут просто так не годують. Але як альтернатива тцк - без питань, годна тема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 28.05.2024 в 20:07, Дощ сказав: сказав це єдина тема без обману - де домовився - там гарантовано взяли. І не бойових посад мільйон, но вони не в пошані якось слабко віриться. я їбав ту пошану без ніг батькам 70 річним подарунок і пару тисяч пенсії)) краще застрелюсь) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня 5 хвилин тому, US7IGN сказав: знаєте, мені теж здається спочатку дивним як воно все ще тримається, а потім згадую тих героїв, які щодня виправляють чужі пройоби та потихеньку закінчуються. навіщо військовим цивільні, якщо в армії присутні люди зі всіма необхідними спеціальностями? не цивільні ж їх розподіляють по посадках. тим паче в армії все по наказу, а не порожні наради та шаройобщина цивільна. ефективність має бути на вищому рівні. може все ж таки з менеджментом щось не так? Та тут комплекс проблем, накази не автоматизують процеси, а люди вони будь де люди - хтось тупашить, хтось косячить, хтось за трьох херачить. Але регулює цю богодєльню цивільна верховна рада і мо, які задають напрямок руху Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз