Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вибір глибинного насосу

sly

Рекомендовані повідомлення

8 годин тому, AleksZm сказав:

Піде?

Насос свердловинний з підв, стійк, до піску 2,5″ OPTIMA 2,5SDm1,5/18 0,25 кВт 48м + пульт+кабель 15м

geyser.com.ua/nasos-skvazhynnyi-s-povust-k-pesku-25-optima-25sdm15-18-025-kvt-48m-pultkabel-15m/

Якщо дуже слабкий, дивимось цей же, тількі з потужністью 0,35кВт

Дякую. Та да , мало кажись.  бо в мене 39 по вертикалі і десь 20 по землі йде і під фундамент. 

Цікаво, що Водолій 2 кВт а по характеристиками по ходу , мабуть,як оптимальний 0,5 кВт.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 2 тижні потому...
В 07.03.2025 в 16:37, Taisiya сказал:

А з грюндфуса і педролло,що найкраще?

а ви ціни прицінялися? я до того що ваші варіанти по ціні відрізняються "в рази", логічно що дорожче - краще.

Посилання на коментар

23.02.2025 в 19:31, МаТраС сказав:

Накаркав я.) Крякнув мій Водолій. Спочатку пів дня не працював.потім 3 дні працював. Тепер не вмикається взагалі. Ремонтувати   не буду.

Таке питання. В мене дебет свердловини впав.  Треба щось малопотужне, бо не встигає набиратись при поливі. але щоб 40 метрів по вертикалі тягнуло і 20 по горизонту.  Це реальна задача?)

Ненакаркав) пл ходу якесь чудо, якимсь чином нарило землі між кришкою приямка кілограм 7 і прогнувся стіродур. Примерзла труба. Поки я вивчав насоси, розмерзлась. 14 років служить

Змінено користувачем МаТраС
  • Хаха 2
Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

В мене Оптіма 0,75 кВт, тільки зараз помітив що він їсть майже 1.4 кВт, це взагалі нормально? Чи забився чи ще якась проблема?

Змінено користувачем dimmon
Посилання на коментар

16.03.2025 в 00:51, МаТраС сказав:

Ненакаркав) пл ходу якесь чудо, якимсь чином нарило землі між кришкою приямка кілограм 7 і прогнувся стіродур. Примерзла труба. Поки я вивчав насоси, розмерзлась. 14 років служить

до речі, а чого водолей не згорів?) там же нема подібного захисту від перемерзання . тобто,автоматика йому давала сигнал, що тиск в ГА впав, він напрягався хз скільки і коли я то помітив...

Посилання на коментар

30.03.2025 в 18:05, dimmon сказав:

В мене Оптіма 0,75 кВт, тільки зараз помітив що він їсть майже 1.4 кВт, це взагалі нормально? Чи забився чи ще якась проблема?

Частотніка нема часом?

Посилання на коментар

30.03.2025 в 18:05, dimmon сказав:

Норм. В мене Dongyin 0,55кВт. Споживає 1-1,1кВтг. Здається ті 550\750Вт при підйомі води на 1 метр. А чим вище і далі давити воду, тим більше споживає.

Посилання на коментар

14 годин тому, МакДо сказав:

Норм. В мене Dongyin 0,55кВт. Споживає 1-1,1кВтг. Здається ті 550\750Вт при підйомі води на 1 метр. А чим вище і далі давити воду, тим більше споживає.

Ось і відповідь, чому за описом водолей має більшу потужність при однакових параметрах.

Занижають китайці

Змінено користувачем maksym
Посилання на коментар

7 хвилин тому, maksym сказав:

Ось і відповідь, чому за описом водолей має більшу потужність при однакових параметрах.

Занижають китайці

А ви заміряли реальне споживання Водолея?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...