razzil Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 18 хвилин тому, yur43 сказав: рекордні показники при такому азимуті У мене двосторонні панелі, то можливо це щось та й додає. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня схід 4 квт південь 4 квт інвертор 6 квт, без ЗТ 305 квт за лютий, київська обл 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Григорчук Опубліковано: У вівторок в 17:45 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 17:45 Чернівецька область 13.9квт панелей 5.2+4квт на південь(але зранку є тінь на одне поле, після обіду на друге) 4.6квт на захід За лютий 866квт, без ЗТ 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: У вівторок в 17:50 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 17:50 5 минут назад, Дмитрий Григорчук сказал: Чернівецька область 13.9квт панелей 5.2+4квт на південь(але зранку є тінь на одне поле, після обіду на друге) 4.6квт на захід За лютий 866квт, без ЗТ а куди ви стiльки кватт всунули без зт?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Григорчук Опубліковано: У вівторок в 18:48 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 18:48 49 минут назад, vadym petrov сказал: а куди ви стiльки кватт всунули без зт?) Працювали два асік майнера 24/7 по 3.2квт, + електромобіль, ну і багато техніки в домі Зарис майнери виключив і буду пробувати жити максимум на сонці, після заходу сонця дім буде від акума(10квт) до 35% Сьогодні наприклад вироблено 55.6квт(могло бути більше, десь годину не було куди дівати енергію) Тільки 34квт зайшло в електромобіль Про ЗТ думаю, але є кілька питань на які я не знаю відповідь: 1) підключення у мене 3 фази, але інвертор однофазний на 12квт, чи можна в такому випадку експортувати тільки в одну фазу 2) до інвертора в мене сидить стабілізатор, з ЗТ я так розумію, що вже неможливо його встановлення, чи це не так? Стабілізатор ж не працює в дві сторони 3) що буде з нічним тарифом? Все таки не завжди вийде заряджати автомобіль тільки в день, тому нічний тариф для мене пріорітет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 18:56 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 18:56 6 минут назад, Дмитрий Григорчук сказал: Працювали два асік майнера 24/7 по 3.2квт, + електромобіль, ну і багато техніки в домі Зарис майнери виключив і буду пробувати жити максимум на сонці, після заходу сонця дім буде від акума(10квт) до 35% Сьогодні наприклад вироблено 55.6квт(могло бути більше, десь годину не було куди дівати енергію) Тільки 34квт зайшло в електромобіль Про ЗТ думаю, але є кілька питань на які я не знаю відповідь: 1) підключення у мене 3 фази, але інвертор однофазний на 12квт, чи можна в такому випадку експортувати тільки в одну фазу 2) до інвертора в мене сидить стабілізатор, з ЗТ я так розумію, що вже неможливо його встановлення, чи це не так? Стабілізатор ж не працює в дві сторони 3) що буде з нічним тарифом? Все таки не завжди вийде заряджати автомобіль тільки в день, тому нічний тариф для мене пріорітет. 1)так 2)напевно залежить від виду стабів, але неодноразово бачив відео де через стаби йде імпорт та експорт. На експорті гудять та трохи гріються, але в цілому рабоча схема. 3)нічний тариф ніяк не заважає ЗТ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: У вівторок в 19:33 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:33 42 хвилини тому, Дмитрий Григорчук сказав: 1) підключення у мене 3 фази, але інвертор однофазний на 12квт, чи можна в такому випадку експортувати тільки в одну фазу 35 хвилин тому, Vikctor сказав: 1)так Так, лише якщо у вас сумарно виділеної потужності 36кВт+ Потужність підключення/фази має бути рівною або вищою, за потужність генеруючої установки. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 20:10 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:10 36 минут назад, МакДо сказал: Так, лише якщо у вас сумарно виділеної потужності 36кВт+ Потужність підключення/фази має бути рівною або вищою, за потужність генеруючої установки. Цього я не знав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Григорчук Опубліковано: В середу в 05:45 Поділитись Опубліковано: В середу в 05:45 10 часов назад, МакДо сказал: Так, лише якщо у вас сумарно виділеної потужності 36кВт+ Потужність підключення/фази має бути рівною або вищою, за потужність генеруючої установки. У мене 35квт потужності, виходить що через той 1квт можуть не підключити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В середу в 05:52 Поділитись Опубліковано: В середу в 05:52 5 хвилин тому, Дмитрий Григорчук сказав: У мене 35квт потужності, виходить що через той 1квт можуть не підключити? Виглядає так, ніби вам потрібно відвідати місцевий офіс ДТЕК для уточнення. Схоже, ніби вам доведеться докупити 1кВт ввідної потужності, що не дуже дорого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: В середу в 10:08 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:08 15 годин тому, Vikctor сказав: 3)нічний тариф ніяк не заважає ЗТ. Тільки треба пам'ятати що там якась формула як виставляється рахунок. Якщо вночі спожито 100, вдень 200, продано 200 то ці 200 рахують частково в ніч що збільшує рахунок за день. Але коли платиш за електроенергію тільки 3 місяця на рік то це не так суттево. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В середу в 10:33 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:33 16 хвилин тому, k-master сказав: Тільки треба пам'ятати що там якась формула як виставляється рахунок. Якщо вночі спожито 100, вдень 200, продано 200 то ці 200 рахують частково в ніч що збільшує рахунок за день. Але коли платиш за електроенергію тільки 3 місяця на рік то це не так суттево. Вдень спожито: 200кВтг (Д) Вночі спожито: 100кВтг (Н) Разом: 300кВтг Згенеровано 200кВг (Г) 200/300=67% (Д) 100/300=33% (Н) Тобто 200 (Г) * 67% (Д) = 134кВг компенсують з денного споживання (з 200кВтг) 200 (Г) *33% (Н) = 66кВтг компенсують з нічного споживання (зі 100кВтг) Отже, за наданим вами прикладом виходить, що з денного тарифу вирахують більше (67%). А при більшому нічному споживанні буде пропорційно більше знято з нічного тарифу 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз