Фрай Опубліковано: 27 серпня Поділитись Опубліковано: 27 серпня 10 хвилин тому, igorrius сказав: вот сейчас луна еще не взошла , а 9 вольт вместо 0 вольт уже появилось . О, хватит подзарядить батарэйку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 28 серпня Поділитись Опубліковано: 28 серпня (змінено) 16 часов назад, Фрай сказал: хватит подзарядить зарядить что-либо скорее всего не хватит, но вот что интересно : в 22 часа напряжение PV 0 вольт а ближе к 23 часам - уже 9 вольт что за излучение генерирует это напряжение, если это не отраженный свет от Луны ? Змінено 28 серпня користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 28 серпня Поділитись Опубліковано: 28 серпня 56 минут назад, igorrius сказал: что за излучение генерирует это напряжение, если это не отраженный свет от Луны ? вуличне освітлення з фонарів?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 28 серпня Поділитись Опубліковано: 28 серпня (змінено) 17 часов назад, standov сказал: вуличне освітлення з фонарів?) оказалось 9 вольт типа от панелей солнечный контроллер показывает во время заряда аккумулятора зарядным устройством . при отключении солнечной панели напряжение падает до нуля , как будто напряжение реально от панели поступает Змінено 29 серпня користувачем igorrius 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 31 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 31 серпня 24.07.2024 в 13:47, yur43 сказав: docs.google.com/spreadsheets/d/1qhCUjh3gpFsaOaW8RwTY12FwOJRBTGTFuv2qr4kfdgQ/edit?usp=sharing серпень трохи програв липню, останні 5 днів були з відключеннями 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 вересня Поділитись Опубліковано: 1 вересня Якось дивно, бо в мене навпаки. Генерація в серпні була більшою на 300кВт, ніж в липні. І відключення теж почались після ракетного обстрілу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 7 годин тому, allanek сказав: Якось дивно, бо в мене навпаки. Генерація в серпні була більшою на 300кВт, ніж в липні. І відключення теж почались після ракетного обстрілу. умови у всіх різні, але орієнтири потрібні. Моє поле за серпень дало по 162,4 кВт.год з кожного кіловата ФЕМ. За рік продавці панелей нас орієнтують на 1 МВт.год річної продуктивності від кожного кіловата ФЕМ. Але я в цьому році отримав вже 0,98 МВт.год з кіловата, а ще тільки вересень почався, думаю це гарний результат. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 вересня Поділитись Опубліковано: 1 вересня 20 хвилин тому, yur43 сказав: умови у всіх різні, а Тому і здивувалась, що в вас умови набагато ліпші за мої. Вже обговорювали це. Що лише підтверджує, що порівняння чисто механічне не дасть об'єктивну картинку, тому що купа сукупних факторів впливає на результат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня Сонця все менше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 15 жовтня Поділитись Опубліковано: 15 жовтня В 30.05.2024 в 12:17, volomoto сказал: В мене 15.5 кВтп орієнтація схід-захід, околиці Львова. З вересня минулого року зелений тариф: підскажіть будь ласка які панелі та який кут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 15 жовтня Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 44 хвилини тому, newbee2020 сказав: підскажіть будь ласка які панелі та який кут Лонгі 410 Вт. Кут 35°, схід-захід 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 11 хвилин тому, volomoto сказав: Лонгі 410 Вт. Кут 35°, схід-захід у знайомого такий кут, схід-захід, дуже гарні урожаї. ЗТ немає, але те що бачив - рівномірна генерація і красиві цифри. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 жовтня Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 9 минут назад, yur43 сказал: у знайомого такий кут, схід-захід, дуже гарні урожаї. ЗТ немає, але те що бачив - рівномірна генерація і красиві цифри. В мене теж буде два однакових поля на схід та захід, але за особистими спостереженнями влітку на східному схилі значно довше світить сонце під різними кутами ніж на західному. Тому думаю східний буде більш продуктивним. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 15 жовтня Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 14 хвилин тому, Vikctor сказав: за особистими спостереженнями влітку на східному схилі значно довше світить сонце під різними кутами ніж на західному. Тоді швидше за все це трохи південний схід. В мене також не чистий схід, а десь 100-105 градусів азимуту, відповідно захід вже дивиться трохи на північ. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 жовтня Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 30 минут назад, volomoto сказал: Тоді швидше за все це трохи південний схід. В мене також не чистий схід, а десь 100-105 градусів азимуту, відповідно захід вже дивиться трохи на північ. так і є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В четвер в 17:25 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:25 Жовтень мені дав по 97,2 кВт.год з кВт ФЕМ. Як не дивно, сонячна генерація перевищила споживання будинку. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: В четвер в 18:00 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:00 Мої показники. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В четвер в 18:16 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:16 14 хвилин тому, Dmode сказав: Мої показники. У Вас відкривається таблиця? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В четвер в 18:36 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:36 34 минуты назад, Dmode сказал: Мої показники. Я вірно розумію з цього малюнка, що за жовтень ви всього спожили 200кВтг електрики? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: В четвер в 19:01 Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:01 23 хвилини тому, Vikctor сказав: вірно розумію з цього малюнка, що за жовтень ви всього спожили 200кВтг електрики? Ні там лише генерація і експорт. Тобто скільки вироблено панелями, та скільки з цього віддано в мережу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: В четвер в 20:03 Поділитись Опубліковано: В четвер в 20:03 В мене вийшло 74 з 1квт в жовтні, але було пару днів коли я не вибирав все тож якби був експорт то думаю десь 78 би натікало. Це київська область 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В четвер в 20:39 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 20:39 1 годину тому, Dmode сказав: Ні там лише генерація і експорт. Тобто скільки вироблено панелями, та скільки з цього віддано в мережу. 1. ЗТ є? 2. Мені треба тип розташування, загальну потужність полів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: В четвер в 22:05 Поділитись Опубліковано: В четвер в 22:05 2 години тому, standov сказав: В мене вийшло 74 з 1квт в жовтні, але було пару днів коли я не вибирав все тож якби був експорт то думаю десь 78 би натікало. Це київська область Аналогічно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: В четвер в 23:59 Поділитись Опубліковано: В четвер в 23:59 3 години тому, yur43 сказав: 1. ЗТ є? Немає. Але експорт є. 3 години тому, yur43 сказав: 2. Мені треба тип розташування, загальну потужність полів. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В п'ятницю в 06:55 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 06:55 (змінено) 12 годин тому, Dmode сказав: Мої показники. з врахуванням азимуту добре Змінено В п'ятницю в 06:57 користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз