Oksana Boiko Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня Планую поставити СЕС. Гібридну. Від 10 квт. Цікавлять відгуки про тих, хто їх ставить. Кого порадите за критеріями: цінова політика-якість комплекту-подальше обслуговування? Територіально Буча Київської області Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня недорого зроблю відгук негативний конкурентам, трохи дорожче - позитивний. Придложенія в лічку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня це реальна форумчанка, не бот 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Boiko Опубліковано: 17 травня Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 23 хвилини тому, shneider_vova сказав: це реальна форумчанка, не бот Дякую, бо взагалі не зрозуміла до чого це було) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 40 хвилин тому, Oksana Boiko сказав: Дякую, бо взагалі не зрозуміла до чого це було) Просто часто с нового аккаунта так пишут рекламу, типа ищу и потом типа находят, вот ссылка самые правильные и дешевле рынка) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Boiko Опубліковано: 17 травня Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 5 хвилин тому, ЯД сказав: Просто часто с нового аккаунта так пишут рекламу, типа ищу и потом типа находят, вот ссылка самые правильные и дешевле рынка) Отак і вір тоді...) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 14 хвилин тому, Oksana Boiko сказав: Отак і вір тоді...) "Доверяй но проверяй" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 8 часов назад, Oksana Boiko сказал: Планую поставити СЕС. Гібридну. Від 10 квт. Цікавлять відгуки про тих, хто їх ставить. Кого порадите за критеріями: цінова політика-якість комплекту-подальше обслуговування? Територіально Буча Київської області У вас вибору вже нема. Розслабтеся. Кого знайдете, як знайдете, ото і ваші виконавці. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 11 хвилин тому, Dalet сказав: У вас вибору вже нема. Розслабтеся. Кого знайдете, як знайдете, ото і ваші виконавці. а в Бучі багато інсталяторів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 6 минут назад, US7IGN сказал: а в Бучі багато інсталяторів? Мене один зове, кажу - нєт, увольтє 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня 4 хвилини тому, Dalet сказав: Мене один зове, кажу - нєт, увольтє 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 12 годин тому, shneider_vova сказав: це реальна форумчанка, не бот може бути. Неправильна постановка питання - підкажіть, кому заплатити гроші. Мало бути - "оголошую тендер", або "дам гроші за гарні поради" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Boiko Опубліковано: 21 травня Автор Поділитись Опубліковано: 21 травня Отримала лише негатив та пугалки в лічку... Питання зависло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 21 травня Поділитись Опубліковано: 21 травня 2 хвилини тому, Oksana Boiko сказав: Отримала лише негатив та пугалки в лічку... Питання зависло. А можна спитати чим пугали та негативіли(( без персоналій звісно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Boiko Опубліковано: 21 травня Автор Поділитись Опубліковано: 21 травня 4 години тому, irina1969 сказав: А можна спитати чим пугали та негативіли(( без персоналій звісно Аваріями та пожежами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 22 травня Поділитись Опубліковано: 22 травня 6 часов назад, Oksana Boiko сказал: Аваріями та пожежами Но бажання ще залишилось? Просто часто купа грошей перемага бажання. 10квт це десь 10-15к.дол бюджет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 22 травня Поділитись Опубліковано: 22 травня (змінено) 14 годин тому, irina1969 сказав: без персоналій звісно Дарма без персоналій. Це давня традиція форуму- на загал одне, а в особисті зовсім інше. Форум останнє місце, де я стала б шукати виконавця, не розуміючи "хто є хто" з цього списку 14.05.2024 в 13:54, irina1969 сказав: купа проФФесоров, фінансових "аналітиків", провидців,якісь незрозумілі вимоги (( Від тебе була золота порада для тих, хто почав знайомство з форумом 11.05.2024 в 11:37, irina1969 сказав: у мого чоловіка взагалі ну дуже негарна реакція на " спец з форуму"...у мене як не дивно самі безпроблемні роботи були зроблені лівими людьми, просто по об'явах знаходили, зустрічались і вони робили/ не робили, але для цього треба знати самому хоч би по верхах, що тобі треба по білих/чорних списках форуму, я б особисто, зараз звертала би увагу не на умовні "солодкі речі", а як людина реагує на зауваження, як він вирішує проблему... І ще. Завжди дивувало, чому той, хто по особистим не боїться шепотіти на вухо про свою точку зору, не хоче зробити це відкрито в темах форуму. Якщо впевнений в своєму досвіді чи точці зору, що заважає відстояти її на загал, а не повзати по особистим? Чомусь згадала. Був на форумі такий персонаж під ніком жінки Ліліт. Забула його нік, до того , як його в бан відправили. Смілива істота була на загал- хамство фонтаном перло, коли забанили, то до Флеша в особисті з соплями по щокам- не виганяйте, я під ніком жінки (ліліт) заходив, бо один комп'ютер на двох і я хорошим хлопчиком буду. Або другий приклад. Кілька разів розказувала на форумі- в кого грунт -пісок, нема сенсу витрачати кошти на складну та затратну систему водовідведення ділянки. Мені це коштувало копійки і працює більше 10 років. Але ж навіщо йти простим шляхом? Тому постійно читаю, що " маю пісок, витрачаю гроші на мембрани та таке інше". З одного боку форум це постійно про те, як не витратити багато грошей на якісь рішення, але коли пропонуєш таке рішення- просте, дієве, не обтяжне по грошам...та ні... не може бути... а на форумі пишуть... ...так і живемо. PS. Коли я вивчала питання СЕС, то задавала багато питань на форумі, вислуховувала приємні і не дуже речі, читала всі теми, які були в розділі альтернативних джерел, але такого, щоб мені хтось в особисті писав щось таке, чого не читала на форумі, ні, такого не було. Якби таке сталось, то добре б подумала, чи варто прислухатись до "порадників", хто сміливий на поради в особистих, а не в темах. Про пожежі взагалі вперше чую. Це треба або не тільки руки, ще і голову зовсім із дупи мати, якщо сам встановив та таке трапилось; або знайшов таких, з руками і головою із дупи. Є ще третій варіант, самий розповсюджений на форумі- досвіду не маю, сонячних панелей теж не маю, але дуже з мене пре дурня про те, з чим не стикався особисто. Змінено 22 травня користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 22 травня Поділитись Опубліковано: 22 травня (змінено) д Змінено 22 травня користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 22 травня Поділитись Опубліковано: 22 травня 17.05.2024 в 20:56, Dalet сказав: 17.05.2024 в 12:47, Oksana Boiko сказав: Планую поставити СЕС. Гібридну. Від 10 квт. Цікавлять відгуки про тих, хто їх ставить. Кого порадите за критеріями: цінова політика-якість комплекту-подальше обслуговування? Територіально Буча Київської області У вас вибору вже нема. Розслабтеся. Кого знайдете, як знайдете, ото і ваші виконавці. ділові поради: відправте своїх синів до Далета (якщо він погодиться) на навчання. Ви отримаєте власного монтажника, а хлопці отримають дуже корисну кваліфікацію 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слободарий Опубліковано: 22 травня Поділитись Опубліковано: 22 травня Там нічого складного нема. Подивіться ютуб і зробіть своїми силами. Я собі зробив. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Boiko Опубліковано: 22 травня Автор Поділитись Опубліковано: 22 травня 15 годин тому, Dalet сказав: Но бажання ще залишилось? Просто часто купа грошей перемага бажання. 10квт це десь 10-15к.дол бюджет Бажання залишилося. Обираю компанію, яка підбере, зробить і надасть гарантії та обслуговування за договором Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Boiko Опубліковано: 22 травня Автор Поділитись Опубліковано: 22 травня 13 годин тому, allanek сказав: Дарма без персоналій. Це давня традиція форуму- на загал одне, а в особисті зовсім інше. Форум останнє місце, де я стала б шукати виконавця, не розуміючи "хто є хто" з цього списку Від тебе була золота порада для тих, хто почав знайомство з форумом І ще. Завжди дивувало, чому той, хто по особистим не боїться шепотіти на вухо про свою точку зору, не хоче зробити це відкрито в темах форуму. Якщо впевнений в своєму досвіді чи точці зору, що заважає відстояти її на загал, а не повзати по особистим? Чомусь згадала. Був на форумі такий персонаж під ніком жінки Ліліт. Забула його нік, до того , як його в бан відправили. Смілива істота була на загал- хамство фонтаном перло, коли забанили, то до Флеша в особисті з соплями по щокам- не виганяйте, я під ніком жінки (ліліт) заходив, бо один комп'ютер на двох і я хорошим хлопчиком буду. Або другий приклад. Кілька разів розказувала на форумі- в кого грунт -пісок, нема сенсу витрачати кошти на складну та затратну систему водовідведення ділянки. Мені це коштувало копійки і працює більше 10 років. Але ж навіщо йти простим шляхом? Тому постійно читаю, що " маю пісок, витрачаю гроші на мембрани та таке інше". З одного боку форум це постійно про те, як не витратити багато грошей на якісь рішення, але коли пропонуєш таке рішення- просте, дієве, не обтяжне по грошам...та ні... не може бути... а на форумі пишуть... ...так і живемо. PS. Коли я вивчала питання СЕС, то задавала багато питань на форумі, вислуховувала приємні і не дуже речі, читала всі теми, які були в розділі альтернативних джерел, але такого, щоб мені хтось в особисті писав щось таке, чого не читала на форумі, ні, такого не було. Якби таке сталось, то добре б подумала, чи варто прислухатись до "порадників", хто сміливий на поради в особистих, а не в темах. Про пожежі взагалі вперше чую. Це треба або не тільки руки, ще і голову зовсім із дупи мати, якщо сам встановив та таке трапилось; або знайшов таких, з руками і головою із дупи. Є ще третій варіант, самий розповсюджений на форумі- досвіду не маю, сонячних панелей теж не маю, але дуже з мене пре дурня про те, з чим не стикався особисто. Мені вже пояснили, що це місцевий опозиціонер)) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Boiko Опубліковано: 22 травня Автор Поділитись Опубліковано: 22 травня 8 годин тому, vbb сказав: ділові поради: відправте своїх синів до Далета (якщо він погодиться) на навчання. Ви отримаєте власного монтажника, а хлопці отримають дуже корисну кваліфікацію Якби ж так швидко можна було усьому навчитися! А експериментів у такій темі якось не хочеться) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Boiko Опубліковано: 22 травня Автор Поділитись Опубліковано: 22 травня 2 години тому, Слободарий сказав: Там нічого складного нема. Подивіться ютуб і зробіть своїми силами. Я собі зробив. Та ні, дякую, до таких подвигів я не готова)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 22 травня Поділитись Опубліковано: 22 травня 1 час назад, Oksana Boiko сказал: Бажання залишилося. Обираю компанію, яка підбере, зробить і надасть гарантії та обслуговування за договором Ну пишіть на 0972048038. На вайбер. Я поясню реалії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз