Vadim Shevchuk Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Добрый день. Дом два этажа газобетон 8,32х12,82. Грунт - земля 0,3-0,5м - легкий суглинок наполтвердый 1,3м - суппесок 4,4м - легкий суглинок наполтвердый 3,7 - средний суглинок наполтвердый 3,7 Есть фундамент по проекту - песок 20см - шлак 10см - бетонная подготовка 4см - лента монолитная жб 22см высота арматура 12, ширина 1 метр 6 прутов ячейка 20см - фбс два ряда 40 см ширина После идет армопояс, вот к нему вопросы. Первое почему для для скоб итд арматура марки А240, почему А400/А500 ? Почему в углах применять не цельную арматур, а концы арматуры и взять уголки дополнительно арматуры ? Почему защитный слой 4см ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 25 хвилин тому, Vadim Shevchuk сказав: Первое почему для для скоб итд арматура марки А240 ? Потому что это кругляк (гладкая) 25 хвилин тому, Vadim Shevchuk сказав: Почему защитный слой 4см ? Чтобы арматура не ржавела Змінено 3 травня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vadim Shevchuk Опубліковано: 3 травня Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня Я не спрашивал зачем защитный слой а зачем 4 см, по нормам до 2 диаметра или для фундаметов 3см. Зачем тут 4см. Зачем там гладкая ? я знаю что такое А240. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 години тому, Vadim Shevchuk сказав: Я не спрашивал зачем защитный слой а зачем 4 см, по нормам до 2 диаметра или для фундаметов 3см. Зачем тут 4см. Ну тут все просто , проєктант взяв цю цифру просто наобум. Якщо ви знайомі з нормами , те це питання як мінімум дивне. 2 години тому, Vadim Shevchuk сказав: Зачем там гладкая ? я знаю что такое А240. Вона дешевша , вона нормально гнеться. Але можете використати і звичайну. 3 години тому, Vadim Shevchuk сказав: Почему в углах применять не цельную арматур, а концы арматуры и взять уголки дополнительно арматуры ? Ніхто вам не забороняє використати і цільну , але коли ви спробуєте зв'язати каркас використовуючи на кутах цільні шматки тоді і зрозумієте чому. Грубо кажучи закалібаєтесь на кутках маніпульвати цільними шматками. ПС.. Якщо ви дотримаєтесь правил перев'язки арматури , то без різниці цільні там шматки чи ні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Вот реально идиотский набор: 3 часа назад, Vadim Shevchuk сказал: - песок 20см - шлак 10см - бетонная подготовка 4см - лента монолитная жб 22см высота Студент чертил?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vadim Shevchuk Опубліковано: 3 травня Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня Цитата Вот реально идиотский набор: Купил участок уже с таким фундаметом, там еще много чего лишнего как на мой взгляд Цитата Ніхто вам не забороняє використати і цільну , але коли ви спробуєте зв'язати каркас використовуючи на кутах цільні шматки тоді і зрозумієте чому. Грубо кажучи закалібаєтесь на кутках маніпульвати цільними шматками. ПС.. Якщо ви дотримаєтесь правил перев'язки арматури , то без різниці цільні там шматки чи ні. Спасибо буду пробовать. я думал наоборот будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasiy Опубліковано: 15 вересня Поділитись Опубліковано: 15 вересня 4 см це оірєнтир. Десь буде 4 см, а десь і 3 см. краще не менше 3-4 см. Не допустити ніде менше 3 см Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз