Ihor Chumak Опубліковано: 28 квітня Поділитись Опубліковано: 28 квітня Привіт! Стала потрібна драбина-трансформер (або шарнірна, як ще зустрічається в Інернет), щоб використовувати її як помост. Вибір - великий, ціни - різні. Що вибрати - не знаю. Не хочеться купити задорого, але ж і неякісне - теж. Я так розумію, основана проблема - це шарнір, щоб він міцно тримав та не розхитався. Імхо, цього не перевірити і на місці, не кажучи вже за картинкою в Інетернеті... Тому прошу поради, які моделі варті уваги. Якщо важливо, то потрібна драбина з висотою помосту ~120 см. Якраз буде нормально діставати до стелі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 28 квітня Поділитись Опубліковано: 28 квітня 15 хвилин тому, Ihor Chumak сказав: так розумію, основана проблема - це шарнір, щоб він міцно тримав та не розхитався. Імхо, цього не перевірити і на місці, не кажучи вже за картинкою в Інетернеті... Не только шарнир. Опора - ровная и пошире, секции которые не прогибаются) Я себе купил вот такую (может другая модель, не помню) GTM KMP404A Шарниры ок, использовал как помост, но мне попалась (или они все такие) немного прокрученая секция и в помосте - немного ходит. В режиме стремянки при этом ок. Приходилось ей "растягивать ноги" и тогда ок. Ну и я вешу до 80кг) тоже надо учесть 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 28 квітня Поділитись Опубліковано: 28 квітня 10 часов назад, Ihor Chumak сказал: Що вибрати - не знаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 28 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 28 квітня @Privet, ого... Дорога... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз