Domikv Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня Який краще обрати бак непрямого нагріву CORDIVARI BOLLY 1 XL WB 200 чи Drazice OKC 250 NTR/HP ? Обидва з можливістю підключення під тепловий насос. Але який надійніший? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 20 минут назад, Domikv сказал: Але який надійніший? Тот который больше весит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Domikv Опубліковано: 18 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 18 квітня 12 часов назад, Сергей 31 сказал: Тот который больше весит. Drazice по габаритах більший тому і вага на 30 більша, але ж в плані надійності, ржавіння, простоти експлуатації/ремонту, який краще? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 3 минуты назад, Domikv сказал: в плані надійності, ржавіння, простоти експлуатації/ремонту, який краще? Много поставил и дразиц и кардивари, еденичные случаи косяков есть у обоих. Но это скорей исключение, а так простая железяка чему там ломаться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Domikv Опубліковано: 18 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 18 квітня 11 часов назад, Сергей 31 сказал: Много поставил и дразиц и кардивари, еденичные случаи косяков есть у обоих. Но это скорей исключение, а так простая железяка чему там ломаться. Ну основные проблемы это коррозия, вот и интересно реальный срок службы этих 2х брендов. Конечно сильно зависит от качества воды Вообще какая мин. очистка всей воды должна быть, что б он прослужил хотя бы 5 лет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 19 квітня Поділитись Опубліковано: 19 квітня Знаю дразицу, обычный косвенник которому 15 лет. Кардивари, знаю около 10 лет. Все в них легко чистится и вымывается. Косяки эмали вылазили в первые года работы, но это всего несколько случаев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Domikv Опубліковано: 20 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 20 квітня В 19.04.2024 в 08:58, Сергей 31 сказал: Знаю дразицу, обычный косвенник которому 15 лет. Кардивари, знаю около 10 лет. Все в них легко чистится и вымывается. Косяки эмали вылазили в первые года работы, но это всего несколько случаев. Спасибо, а какой бы выбрали сейчас себе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня У меня простая дразица 200 л. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня Я тоже выбрал Дражице, навесной косвенник на 200л. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз