Фрай Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня Чим далі в ліс тим більше дров, у сенсі можна наламати. Переглядаючи новини натикаєшся на такі ляпи, що матка боска, хто його вчителі? Сьогодні черговий аналітег таки дістав мене на нову тему expres.online/podrobitsi/neytralniy-kitay-skhozhe-stav-na-storonu-rf-bloomberg Яка кндр? Хлопче, де ти вчився і на що? зайшов на його сторінку, а він хлоп з «претензіями». )) Такий собі невіглас з понтами «Пшонкастайл». 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня (змінено) раніше люди інститут закінчували для посади. тепер після 9 класів можна журналістом бути. де хер з ними . але коли поважний ресурс не може найняти корректора та редактора текстів, а мабуть від цих тупіц журналістів стаття і виходить)) це дно . яке на кожному кроці Змінено 8 квітня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 8 квітня Поділитись Опубліковано: 8 квітня Зараз багато тих кого я називаю "ЖурналИсти"))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 липня Автор Поділитись Опубліковано: 17 липня Може не зовсім в тему, але також лажа, Фокус публікує «дослідження» вчених Дослідники виявили, що в листопаді минулого року мільйони британців були змушені пити неякісний чай. Причиною став рекордний шторм "Кіаран", що обрушився на Велику Британію. Унаслідок чого вода в Редингу закипала за нижчої температури — лише 98°C. Зазначимо, що експерти з чаю рекомендують для заварювання температуру в 100°C для вилучення повного смаку чайного листя Це які ж такі експерти? при температурі 95-100 заварюють лише такий собі чай, справжні чаї в залежності від сорту 80-86 градусів по Цельсію, деякі навіть від 60С до 80С! Бо чай це вам не травку заварити, не кажучи вже про чай з пакетиків. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 7 серпня Читаю новини: В Росії чемпіонка зі швидких шахів може опинитися за ґратами. Вона намагалася отруїти суперницю. Про це повідомляє російське медіа Shot. Подія сталася на шаховому турнірі в Дагестані. Минулорічна чемпіонка зі швидких шахів Аміна Абакарова намагалася “прибрати” суперницю Умайганат Османову. стало цікаво, що ж вона таке вчудила? А там отака маячня: Абакарова заздалегідь змастила ртуттю шаховий стіл своєї головної конкурентки Умайганат Османової. Через це в жінки почалися сильні запаморочення, її знудило. може я ніколи не бачив ртуті, не розливав з пляшечки і не таскав її в у далекому минулому? Як нею можна змастити стіл та ще й так, що суперниці стало погано, а сама «змащувальниця» у повному пожондку? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня 07.08.2024 в 14:23, Фрай сказав: Читаю новини: В Росії чемпіонка зі швидких шахів може опинитися за ґратами. Вона намагалася отруїти суперницю. Про це повідомляє російське медіа Shot. Подія сталася на шаховому турнірі в Дагестані. Минулорічна чемпіонка зі швидких шахів Аміна Абакарова намагалася “прибрати” суперницю Умайганат Османову. стало цікаво, що ж вона таке вчудила? А там отака маячня: Абакарова заздалегідь змастила ртуттю шаховий стіл своєї головної конкурентки Умайганат Османової. Через це в жінки почалися сильні запаморочення, її знудило. може я ніколи не бачив ртуті, не розливав з пляшечки і не таскав її в у далекому минулому? Як нею можна змастити стіл та ще й так, що суперниці стало погано, а сама «змащувальниця» у повному пожондку? колись, наче був інститут такий. мабуть,не даром 5 років чомусь вчили. зараз, десятикласник може вести новостну новину. невміючи , навіть писати.)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 9 листопада (змінено) Шахед попав в будинок де мешкала дипломат з Естонії. Читаю новини згодом: Інновації проти надзвичайних ситуацій: як це працює? Після влучання «шахеда» в технічний поверх одного з київських хмарочосів на бульварі Лесі Українки, пожежа розгорілася на 33-му поверсі. Завдяки сучасним протипожежним системам, що активувалися автоматично, вогонь залишився локалізованим, не поширившись на інші частини будівлі. …як це працює? Після влучання «шахеда» в технічний поверх одного з київських хмарочосів на бульварі Лесі Українки, пожежа розгорілася на 33-му поверсі. Завдяки сучасним протипожежним системам, що активувалися автоматично, вогонь залишився локалізованим, не поширившись на інші частини будівлі. Як пояснюють у Конфедерації будівельників України (КБУ), це вдалося завдяки системам сплінкерного гасіння та використанню матеріалів з високою вогнестійкістю, що відповідають останнім стандартам. Сплінкерна система реагує миттєво — у разі виявлення задимлення або високої температури спрацьовує розпилення води або пінного розчину безпосередньо в місці займання. придурки, сплінкер спрацює лише у випадку високої температури від 57 до 260 градусів Цельсія і вище, в залежності від встановленої на замок колби. І доречі, дуже цікаво який збиток був від спрацювання самої системи? Змінено 9 листопада користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 листопада Поділитись Опубліковано: 9 листопада Спрінклер. Збиток мабуть не більше ніж від пожежного гідранта, коли заливають на 3-4 поверхи вниз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 9 листопада (змінено) Дякую, правильно буде спрінклер збиток мав на увазі у порівнянні з вогнем сцуко, шахед прямо над нами гуде (( Змінено 9 листопада користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз