Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Проблема з актівацією через PoE камери Hikvision ds-2cd2323g0-i

PrudnikovAlex

Рекомендовані повідомлення

15 годин тому, Фрай сказав:

здуру мазнув на контакти акрилу аби не попадала волога, мабуть коротнув. Камері гаплик чи є запобіжник? (працювала від РОІ)

Скоріше не коротнув, а ізолював. Треба акуратно почистити контакти. Я впевнений що не гаплик. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Та ні, то той апендикс який висить для окремого живлення без РОЕ, він взагалі незадіяний

Посилання на коментар

В 02.11.2024 в 23:13, Фрай сказал:

Звертався, допомогли, фахівець з форуму.

знов забув пароль, отак і живу. image.gif.ba238f6ae1e5e5b3459756e24b7b62a6.gif

тут зʼявилась друга проблема, вимкнулась одна камера і здається одразу зрозумів чому, силіконив зовні вікна і теліпається на камері хвіст для подачі живлення.

здуру мазнув на контакти акрилу аби не попадала волога, мабуть коротнув. Камері гаплик чи є запобіжник? (працювала від РОЕ)

Якщо там RJ45, то скоріше навпаки- акрил попав на контакти. Якщо є навички найпростіше замінити роз єм. Або спробувати протерти спиртом

Посилання на коментар

03.11.2024 в 20:40, Фрай сказав:

Та ні, то той апендикс який висить для окремого живлення без РОЕ, він взагалі незадіяний

Ось у такий як на фото

IMG_7431.jpeg.c761b37f388ec9a70823debf38cb8721.jpeg

сам канал РОЕ працює, перевірив іншою камерою, мабуть гавкнула сама камера тож доведеться лізти на стіну знімати, а я вже риштування розібрав ((

там же немає запобіжника?

Посилання на коментар

3 часа назад, Фрай сказал:

Ось у такий як на фото

IMG_7431.jpeg.c761b37f388ec9a70823debf38cb8721.jpeg

сам канал РОЕ працює, перевірив іншою камерою, мабуть гавкнула сама камера тож доведеться лізти на стіну знімати, а я вже риштування розібрав ((

там же немає запобіжника?

Скоріш за все запобіжника нема. За ПОЕ відповідає окрема платка всередині камери, тож були  випадки що платка дохла, а від 12В камера працювала (якраз через той незадіяний апендикс) 

Якщо це хіквіжн, то камери досить поширені і їх ремонтують

Змінено користувачем unreal1975
Посилання на коментар

Цікава річ, зняв камеру, виколупав герметик і спробував підключити, а вона запрацювала! 
Зекономив 5кіло грн image.gif.6c5c18d228073c4ccec72e00691e7fab.gif

але що ж то було?  image.gif.491afe5eaae06d2e5856b5d1691a386f.gif

Посилання на коментар

В 10.11.2024 в 20:58, Фрай сказал:

Цікава річ, зняв камеру, виколупав герметик і спробував підключити, а вона запрацювала! 
Зекономив 5кіло грн image.gif.6c5c18d228073c4ccec72e00691e7fab.gif

але що ж то було?  image.gif.491afe5eaae06d2e5856b5d1691a386f.gif

Як варіант-вода потрапила в конектор, зараз просохло і працює. До наступних дощів

Посилання на коментар

02.11.2024 в 23:13, Фрай сказав:

вимкнулась одна камера і здається одразу зрозумів чому, силіконив зовні вікна і теліпається на камері хвіст для подачі живлення.

здуру мазнув на контакти акрилу аби не попадала волога, мабуть коротнув

Бо він же вогкий, але коли прибрав камера запрацювала, виходить, що не згоріла, хоча дивно.

дощ туди попасти не міг, не було, висить на вікні вже 10 років і такі зливи були, що ого-го.

Доречі питання, а який термін експлуатації у таких невеликих камер?

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

10 часов назад, Фрай сказал:

Бо він же вогкий, але коли прибрав камера запрацювала, виходить, що не згоріла, хоча дивно.

дощ туди попасти не міг, не було, висить на вікні вже 10 років і такі зливи були, що ого-го.

Доречі питання, а який термін експлуатації у таких невеликих камер?

Поки не здохне. Якісні камери можуть і більше 10років нормально працювати. Вони набагато швидше морально застарівають (якість картинки, робота вночі та інші фішки)

Посилання на коментар

• 4 тижні потому...

Щось схоже на те, що причина була не в камері.

Підключаю на вихід регіка і вона працює, підключаю на той кінець кабелю і ніфіга, всі ознаки, що вона працює, вночі світять інфрачервоні діоди, а на регіку статус камери - Detecting.

Підʼєдную іншу камеру - те ж саме. (

Поміняв клеми RJ-45, продзвонив кабель-тестером, все ОК, а на регіку камера все одно Detecting.

Де шукати, хз? bn.gif

Посилання на коментар

7 часов назад, Фрай сказал:

Підключаю на вихід регіка і вона працює, підключаю на той кінець кабелю і ніфіга, всі ознаки, що вона працює, вночі світять інфрачервоні діоди, а на регіку статус камери - Detecting.

Поміняв клеми RJ-45, продзвонив кабель-тестером, все ОК, а на регіку камера все одно Detecting.

Де шукати, хз? bn.gif

реєстратор з POE? чи окремий свіч

Посилання на коментар

З РОЕ, є вільні канали, але перекидання розʼєма нічого не дає.

Все каже, що щось не так з кабелем, але ж всі жили на тестері світяться 

До речі, 7 і 8 спочатку давали пропуски, взяв крімпер і поставив новий рж-45, все теж з саме

IMG_7913.thumb.jpeg.f6ad9169e35e9910739027cae7b1eed3.jpeg

а вона є і живлення отримує

Посилання на коментар

2 часа назад, Фрай сказал:

З РОЕ, є вільні канали, але перекидання розʼєма нічого не дає.

Все каже, що щось не так з кабелем, але ж всі жили на тестері світяться 

До речі, 7 і 8 спочатку давали пропуски, взяв крімпер і поставив новий рж-45, все теж з саме

IMG_7913.thumb.jpeg.f6ad9169e35e9910739027cae7b1eed3.jpeg

а вона є і живлення отримує

Як варіант- блока живлення не вистачає на всі камери. Що буде якщо відключити всі крім цієї?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, unreal1975 сказав:

Як варіант- блока живлення не вистачає на всі камери.

Тобто не вистачає?

регік на 16 каналів, половина ще не задіяна

але ви подали ідею

Я можу подати на розʼєм живлення камери додатково 12 вольт?

Посилання на коментар

17 часов назад, Фрай сказал:

Тобто не вистачає?

регік на 16 каналів, половина ще не задіяна

але ви подали ідею

Я можу подати на розʼєм живлення камери додатково 12 вольт?

Бо камери є різні, є з звичайною підсвіткою 200-300мА, є з потужною, там може і ампер на камеру бути

Скоріш за все 12В можна спокійно подати, про всяк випадок можна відкинути синю і коричневу пари

Посилання на коментар

1 годину тому, unreal1975 сказав:

Бо камери є різні, є з звичайною підсвіткою 200-300мА, є з потужною

Нагадаю, обладнання працює вже давно, трабли почались після того як знімав камеру, та здуру «заквецяв» герметиком вхід живлення

Посилання на коментар

В 09.12.2024 в 20:04, Фрай сказал:

Нагадаю, обладнання працює вже давно, трабли почались після того як знімав камеру, та здуру «заквецяв» герметиком вхід живлення

Простих варіантів більше не бачу. Може бути якась єрунда типа шпателем коцнули витуху, чи неякісні джеки

Посилання на коментар

27 хвилин тому, unreal1975 сказав:

чи неякісні джеки

Згоден, але ж тоді б вони не дзвонилися, та й проводу відрізав ту частину, що була назовні

Посилання на коментар

08.12.2024 в 19:52, Фрай сказав:

Де шукати, хз? bn.gif

коли ви повторно обжали RJ45, ви ретельно перевіряєте кольори?
ПОВИННІ бути: біло-помаранчевий, помаранчевий, біло-зелений. блакитний, біло-блакитний, зелений, біло-коричневий, коричневий.
означає "зелену" пару навколо синьої пари (або "помаранчева" пара навколо синього - у випадку стандарту "А")

image.png.ce3d1514d1350fbeb9c4145bdbd6aec7.png
тому що якщо ви зробите всі пари в лінію, це може працювати непередбачувано, особливо з довгим кабелем, але тестер покаже добре

• Лайк 1
Посилання на коментар

Так, я в курсі, але ж якщо переплутаєш то тестер це покаже обовʼязково.

Посилання на коментар

3 години тому, Фрай сказав:

Так, я в курсі, але ж якщо переплутаєш то тестер це покаже обовʼязково.

в тому і річ що не покаже 
якщо пари ідуть підряд (з обох боків однаково) - для нього ок просто щоб був контакт 1-1 2-2 3-3 4-4 5-5 6-6 7-7 8-8
а пари мають повив неоднаковий і для сігналу це важливо

тобто живлення буде, миготіти буде але зв'язок буде нестабільний

зробіть фото джеку зі сторони свіча щоб було видно кольори і я не буду прискіпуватися)

Змінено користувачем vbb
Посилання на коментар

дякую
до розпіновки питань нема
залишається пройтись по кабелю... може десь пошкодження або залом... 
заради чистоти експеремену я б включив би на просто другий тимчасовий шмат кабелю   

Посилання на коментар

11.12.2024 в 16:18, vbb сказав:

заради чистоти експеремену я б включив би на просто другий тимчасовий шмат кабелю   

Спробував. Результат той самий. ((

Але дещо звернув увагу на те, що у одна з дальніх камер періодично зникає з монітору.

09.12.2024 в 00:40, unreal1975 сказав:

Як варіант- блока живлення не вистачає на всі камери. Що буде якщо відключити всі крім цієї?

Думка слушна, хоча на перший погляд і не хочу так думати, половина каналів взагалі не задіяні, але витягую штекер з «проблемної» і …

Її зображення знову на своєму місці. 
Отже, потрібно шукати проблему у цьому напрямку?

Вже питав, чи не зроблю собі ще проблему якщо дам додатково напругу на вільний шнурик живлення на самій камері?

Посилання на коментар

В 15.12.2024 в 13:23, Фрай сказал:

Вже питав, чи не зроблю собі ще проблему якщо дам додатково напругу на вільний шнурик живлення на самій камері?

На 100% не впевнений. Точно не буде проблем, якщо відкусити синю і коричневу пари (потім можна переобжати джек)

Зелена і оранжева-використовуються для передачі даних, а синя і коричнева-під живлення

Згадав- ще може дохнути блок живлення і можуть бути вздуті електроліти в реєстраторі (їх можна візуально подивитись)

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...