TaurosRMK Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 9 годин тому, Фрай сказав: От мені цікаво, а шо ж тоді у мене? бо я на 4 роки раніше встановив і ще нічого не робив. В мене бойлер десь 7 років висів без будь якого втручання, недавно проводив чистку. Нажаль фото не робив і толком не міг роздивитися що там всередині, але накипу було не дуже багато, а от що все ржаве там, це факт, тому що при напорі води відпадали куски ржавої емалі. Хоча вода брудною ніколи не була. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня Дразица, косвенник, 200 л. Лет 15 ему, а может и больше. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 24 липня Автор Поділитись Опубліковано: 24 липня 2 години тому, Сергей 31 сказав: косвенник В моєму іржавому бойлері мокрий тен та «блукаючі токи»… 🤣🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня (змінено) 5 часов назад, Сергей 31 сказал: Дразица, косвенник, 200 л. Лет 15 ему, а может и больше. Так Дражице ж!👍 Змінено 24 липня користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 2 часа назад, МакДо сказал: В моєму іржавому бойлері мокрий тен та «блукаючі токи»… 🤣🤣🤣 Проти блукаючого струму потрібно зробити нормальне заземлення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 24 липня Автор Поділитись Опубліковано: 24 липня 3 хвилини тому, ashim1990 сказав: Проти блукаючого струму потрібно зробити нормальне заземлення. Таке заземлення маю з початку робіт над фасадом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 21 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 21 серпня Віддав іржавого бойлера тестю на металолом. Сьогодні дзвонить і каже: я його зараз на піскоструйку відвезу, а потім задую епоксидним ґрунтом для автомобіля, буде працювати вічно. 🤣🤣🤣 Подивимось чи піском не зробиться дірка) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня о, а тут піпіськами бойлерами міряються? Матері встановив бойлер Електролюкс 50л у 2002 році. Одеса, квартира, завжди в еко режимі, ніколи не чистився. Досі працює. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 21 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 21 серпня 4 хвилини тому, sly сказав: о, а тут піпіськами бойлерами міряються? Матері встановив бойлер Електролюкс 50л у 2002 році. Одеса, квартира, завжди в еко режимі, ніколи не чистився. Досі працює. В мене колись був дешевий бойлер Round 50л. Відпрацював років 20, і досі працює, емаль на місці. Чистив лише раз. Напевно раніше бойлери, як і все інше, було якіснішими. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня Только что, МакДо сказал: В мене колись був дешевий бойлер Round 50л цікаво, бо того ж "бренду" купив навесні в офіс. Але "якість" така, що аби пару років пропрацював (встановлював сам). 1 минуту назад, МакДо сказал: Напевно раніше бойлери, як і все інше, було якіснішими саме так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 22 серпня Поділитись Опубліковано: 22 серпня (змінено) В мене пару років тому потік бойлер, який в експлуатації був не повних 2 роки. Вроді "Грюнхельм", наскрізна корозія в верхній частині бака, в місці вертикального шва, по границі вода/повітря. Після цього поставив Дражице, і в паралель аварійному клапану поставив байпас, щоб при нагріві бойлера вода в гідроакумулятор стравлювалася (фактично тепер зворотнього клапана немає, як вже раніше в цій темі писали). Для себе прийняв гіпотезу, що в більшості випадків сучасні бойлери через тонкий метал не витримують перепадів тиску при нагріві (коли крани всі закриті і бойлер гріється, поки не почне травити аварійний клапан). Від перепадів тиску - деформація - тріщини на емалі - і наскрізна корозія (якийсь час ще може анод рятує ситуацію, але не довго) Змінено 22 серпня користувачем Maryan_bhfz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 22 серпня Поділитись Опубліковано: 22 серпня В 21.08.2024 в 19:39, sly сказал: Матері встановив бойлер Електролюкс 50л у 2002 році. Одеса, квартира, завжди в екорежимі, ніколи не чистився. Досі працює. Так, рецепт довгої роботи бойлерів простий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз