Gcfbb Ggg Опубліковано: 23 березня Поділитись Опубліковано: 23 березня нормальная ли планировка? П.С. отопление думаю делать печное. Понимаю, выгляжу(так и есть) как дилетант но что поделаешь, вы же тоже с чего-то начинали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RomaSh Опубліковано: 23 березня Поділитись Опубліковано: 23 березня Схоже на бліндаж) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gcfbb Ggg Опубліковано: 23 березня Автор Поділитись Опубліковано: 23 березня Грошей багато нема, живу більше в астралі. Цікаво, скільки він може вартувати, якщо будувати з цегли. Ще дід розказував мені, що цегла - вічний матеріал. Я думаю після смерті моя душа ще там може років 200 проживе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 23 березня Поділитись Опубліковано: 23 березня ванна чи душова, санвузол де? ділянка під забудову є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 березня Поділитись Опубліковано: 23 березня Ну, туалет я так понимаю на улице. А душ? Водопровод, умывальник, мыть посуду, шмотки стирать? Откуда будет вода? И кирпич чтобы 100 лет прожил должен быть в правильных условиях. Просто на земле он разлазится достаточно быстро. Или то такие кирпичи сейчас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 23 березня Поділитись Опубліковано: 23 березня Продам вагончик на колёсах... с дышлом... классная вещь) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 березня Поділитись Опубліковано: 23 березня (змінено) И стены не сильно толстые для такой постройки? 34см - это из чего? Кирпич - он 250*120*65. Типа полтора кирпича? Змінено 23 березня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gcfbb Ggg Опубліковано: 23 березня Автор Поділитись Опубліковано: 23 березня Душ на дворі, туалет тоже. Дитинство пройшло в бабусі в селі, так шо не страшно)). Ширина стін представлена з урахуванням всього що на них буде встановлено(маю на увазі утеплювач, шпаклівка, обої😄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 10 хвилин тому, Gcfbb Ggg сказав: Душ на дворі, туалет тоже. Дитинство пройшло в бабусі в селі, так шо не страшно)). Ширина стін представлена з урахуванням всього що на них буде встановлено(маю на увазі утеплювач, шпаклівка, обої😄 Площадь застройки вроде по цоколю считается. А зимой в душ как? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня (змінено) У меня гараж чуть больше по площади (5*4 полезной), там есть диван, стол с компом и буржуйка. Ну и "пара" ящичков со всяким. В гараж можно поставить 2 спортивных мотоцикла впритык. Все. Это так, чтобы их можно было обойти. В итоге я буржуйку поменял на электрообогреватель, тк не хватало места Вы ж себе представляете, что от кровати до "кухни" у вас 2-3 шага? И ещё буржуйка, от которой что кровать что мебель могут поджарится? Змінено 24 березня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 7 часов назад, Gcfbb Ggg сказал: Грошей багато нема, живу більше в астралі. Цікаво, скільки він може вартувати, якщо будувати з цегли. Ще дід розказував мені, що цегла - вічний матеріал. Я думаю після смерті моя душа ще там може років 200 проживе. Може тоді є сенс споруду заглибити? трішечки - по саму кришу! І безпечніше, і простіше будувати, і тепліше, і після смерті тіло можна навіть не виносити! не жартую. А зверху - горОд, огірочки, чорнобривці, вишеньку... Га? як Вам? Але ж тре знати локацію щоб будувати такі грандіозні плани! 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня Виробники малих модульних будинків явно недопрацьовують. Потрібно продавати щось зовсім дешеве, яке можна було б допрацьовувати або докуповувати модулі, збільшуючи площу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня Планування жахливе. Дивіться планування смарт квартир. На площі 17 м2 роблять значно зручніші планування Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня Флаг? 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 2 години тому, Фрай сказав: Флаг? прібори? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 38 минут назад, yur43 сказал: прібори? Не всі пам'ятають Флага і буржуйки з пилососа) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 25 березня Поділитись Опубліковано: 25 березня 24.03.2024 в 11:03, Фрай сказав: Флаг? вроді покищо ні, хіба що десь переїхав чи первезли кудись 😄 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 25 березня Поділитись Опубліковано: 25 березня До речі,з березня по травень 22 жили в повноцінному будиночку не більше 20 кв.м, так що не обов"язково будувати помідорний ящик )) для відносного комфорту, а якщо для одного то взагалі можна зробити умовно два поверхи, точніше один +антресоль для сну, в мережі купа таких проектів 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 25 березня Поділитись Опубліковано: 25 березня моя ти квіточка🤣 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 25 березня Поділитись Опубліковано: 25 березня 49 хвилин тому, irina1969 сказав: моя ти квіточка🤣 В нього окрім боязні електрики мабуть ще і боязнь висоти 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 25 березня Поділитись Опубліковано: 25 березня 51 хвилину тому, BugS сказав: В нього окрім боязні електрики мабуть ще і боязнь висоти да там по фобіях Наблюдателя вже ціла монографія форумом написана 9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seyvalter Опубліковано: 3 червня Поділитись Опубліковано: 3 червня В 24.03.2024 в 01:10, Gcfbb Ggg сказал: Грошей багато нема, живу більше в астралі. Цікаво, скільки він може вартувати, якщо будувати з цегли. Ще дід розказував мені, що цегла - вічний матеріал. Я думаю після смерті моя душа ще там може років 200 проживе. за часів діда цегла іншою була, зараз є таке що після двох дощів росипається. Капітальність цегляної будівлі 150 років. Якщо грошей багато нема - беріть не цеглу а газоблок. Дешевше, скоріше, тепліше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз