Demontager Опубліковано: 21 березня Поділитись Опубліковано: 21 березня Є такий інвертор - Volter 3000W. Десь після року експлуатації у нього переодично зʼявляється несправність, а саме, інвертор відключає навантаження та починає видавати 4 звукових сигнала через кожну секунду. Його можливо знову вмикнути на навантаження натиснувши кнопку On/Off, але він продовжує видавати 4 звукових сигнала. Щоб зовсім прибрати звук, треба відʼєднати акумулятори та мережу. На сайті volter знайшов інструкцію к подібним низькочастотним інверторам але там немає опису такої помилки (сторінка 27, зумер). Також зняв цю поведінку на відео. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 23 березня Поділитись Опубліковано: 23 березня Щось забагато стало китайського Volter. То бесперебійники, тепер інвертори... Що там с гарантією ? Звертались ? Якщо скінчилися то звертайтеся до сервісу хто ремонтує схожі девайси-по меню схоже на гібрідні інвертори. Не думаю що там щось сильно складніше. І все ж не завадило б звернутися до СЦ Volter та запитати про проблему. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Demontager Опубліковано: 24 березня Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 18 часов назад, dneprstab сказал: Що там с гарантією ? Звертались ? Не звертався, купував саме у Volter новим, я вже не памʼятаю яка там була гарантія, не залишилось ніяких документів, він у мене вже 3 роки. У цього інвертора з функцією ДБЖ видалено функцію гібриду, тут немає входу від сонячних панелей. Тут ще така проблема, що ця несправність зʼявляється рандомно, він може працювати і тиждень і два, і нічого не трапляється. Зараз я його не експлуатую, повісив замість нього гібридний інвертор Powmr 4.2квт. Але хочеться знайти в чому справа і щоб був у запасі як робочий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 1 час назад, Demontager сказал: Не звертався, купував саме у Volter новим, я вже не памʼятаю яка там була гарантія, не залишилось ніяких документів, він у мене вже 3 роки. У цього інвертора з функцією ДБЖ видалено функцію гібриду, тут немає входу від сонячних панелей. Тут ще така проблема, що ця несправність зʼявляється рандомно, він може працювати і тиждень і два, і нічого не трапляється. Зараз я його не експлуатую, повісив замість нього гібридний інвертор Powmr 4.2квт. Але хочеться знайти в чому справа і щоб був у запасі як робочий. треба спішити, бо скоро і повервмер почне просити уваги до себе По запиту, то Маст, якщо коду помилки нема, ну хіба лиш записати відео і запитати у виробника, можна не у Вольтера, хоча вони мали б допомогти, а як не скажуть то у MustPower Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз