Фрай Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня Пропоную писати свій досвід купівлі товару від інтернет-магазинів. Що мене спонукало до відкриття цієї теми? Як людина старої школи не дуже добре відношусь до купівлі будь чого в інтернеті, віддаю перевагу принципу - прийшов, побачив, приміряв/ помацав, купив. Але буває так, що немає такої можливості бо товар далеко в іншому місті і не вартий того аби туди поїхати, тоді і… Дуже часто бачиш на сторінці одне, а приходить зовсім інше, що відбулось і в черговий раз. Колись шукав тут натрієву лампу на 100 Вт і ніхто не відгукнувся, немає ніде тої Іскри, довелось звернутись до і-м «Світла хата» зі Львова. Зробив запит, отримав підтвердження, (фото товару і наявність), на всяк випадок замовив дві, на запас, отримав на пошті і вирішив перевірити. А там зовсім не те, так, 100 ватт, вони робочі, але не Іскра, меншого розміру і товщини, а також менш яскраві ніж моя після 10 років користування. Переписку показувати не буду, продавець стверджував, що то вона, показував сертифікати, паспорти, мені смішно, навіщо мені паспорт на епаньол-бретона якщо у мене покруч Тузік? Продавець запропонував відправити товар обратно, за мій рахунок. )) Я посміхнувся, бо вартість 470грн + пересил 140грн + бензин і я маю витрати на таку ж суму. Та нафік надо. Але ж яке було моє здивування коли я отримав безкоштовно ту лампу, що була мені потрібна! Якщо взяти до уваги, що я цього не вимагав, не погрожував і взагалі не відповідав на дописи то можу сказати лише одне - «Світла хата» Луців Володимир респект, неочікувано. От якби всі магазини так опікувались своїм реноме! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 18 березня Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня Згадав ще один інет-магазин у Запоріжжі по рослинам, назви не згадаю, задовго до війни було. Замовили глід декоративний, кортадерію, міскантус і ще дещо. Все прийшло оперативно, але глід здохлик, кортадерія не рожева ), а замість міскантуса пінессетуми, через пару років зрозумів. )) Та коли виказав свої претензії то отримав у компенсацію нові кущі, що також свідчить про порядність людей. Так що нормальні люди є всюди, але ми більше акцентуєм увагу на негатив, тема про війну тому підтвердження. Мета моєї теми? Мабуть спонукати вас на відгуки, ваш особистий досвід, поради та все інше, що може стати в нагоді колегам і убереже їх від неприємності, фінансових втрат чи спалених нервових клітин. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз