Максим___0001 Опубліковано: 16 березня Поділитись Опубліковано: 16 березня (змінено) Всім доброго дня, при підключенні стабілізатор напруги Укртехнологія НСН-9000 Universal (HV) вибаває дифреле УЗО Eaton PF6, якщо підкючити стабілізатор після дифреле то все ок, можливо хтось стикався з тако проблемою, як вирішити щоб залишити дифреле після стабілізатора, всім дякую на перед за коментар. Змінено 16 березня користувачем Максим___0001 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 16 березня Поділитись Опубліковано: 16 березня Намалюйте як ви нейтраль розв'язали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Максим___0001 Опубліковано: 16 березня Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 55 минут назад, vbb сказал: Намалюйте як ви нейтраль розв'язали Вхідну фазу на стабілізатор, вихідну зі стабілізатора фазу на перший автомат, нуль на загальну шину і земля теж на загальну шину Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 16 березня Поділитись Опубліковано: 16 березня 1 годину тому, Максим___0001 сказав: нуль на загальну шину ну от тому і вибиває нуль до ПЗВ та після - то два різні нуля Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Максим___0001 Опубліковано: 16 березня Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 37 минут назад, vbb сказал: ну от тому і вибиває нуль до ПЗВ та після - то два різні нуля То як потрібно підключити, поясніть будь ласка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 16 березня Поділитись Опубліковано: 16 березня 45 хвилин тому, Максим___0001 сказав: То як потрібно підключити, поясніть будь ласка Я не знаю вашого щитка тому просив намалювати розв'язку. не можу поятнити не бачивши шо у вас там бо це може наробити шкоди . у двох словах- споживачі з одної сторони ПЗВ мають свій нуль а з другої - свій після ПЗВ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Максим___0001 Опубліковано: 17 березня Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 9 часов назад, vbb сказал: Я не знаю вашого щитка тому просив намалювати розв'язку. не можу поятнити не бачивши шо у вас там бо це може наробити шкоди . у двох словах- споживачі з одної сторони ПЗВ мають свій нуль а з другої - свій після ПЗВ Ось початок щитка, куди потрібно підключити стабілізатор щоб діфавтомат залишився? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 17 березня Поділитись Опубліковано: 17 березня якось так: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Максим___0001 Опубліковано: 19 березня Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня В 17.03.2024 в 10:12, vbb сказал: якось так: підключив, все працює, дякую за допомогу. Ше буде докуплений короб і провода будуть закриті). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 23 березня Поділитись Опубліковано: 23 березня Не міг пройти повз і не спитати - чому стаб з таким дивним диапазоном - 170-280 вольт ? Чудернацька модель - точність 1.5% та завузький діапазон. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Максим___0001 Опубліковано: 31 березня Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня В 23.03.2024 в 22:20, dneprstab сказал: Не міг пройти повз і не спитати - чому стаб з таким дивним диапазоном - 170-280 вольт ? Чудернацька модель - точність 1.5% та завузький діапазон. стаб підбирали відносно того які скачки у нас тут бувають, тому вибір пав на дану модель, ціна якість влаштувала, в чому проблема не розумію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз