MaksymGo Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня (змінено) До самих батарей ще не меньше року але є бажання задалегідь в будинку прокласти кабель під сонячні панелі. Довжина близько 50м, переріз 6мм2 під 2 стрінга по 2.5 кВт кожен. На ринку представлено досить багато вирообників, KBE, Одесакабель і т.д. ціна плюс мінус таж сама. Якого виробника обрати що б не взяти відвертий непотріб. Дякую Змінено 14 березня користувачем MaksymGo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Саймоныч Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 22 часа назад, MaksymGo сказал: До самих батарей ще не меньше року але є бажання задалегідь в будинку прокласти кабель під сонячні панелі. Довжина близько 50м, переріз 6мм2 під 2 стрінга по 2.5 кВт кожен. На ринку представлено досить багато вирообників, KBE, Одесакабель і т.д. ціна плюс мінус таж сама. Якого виробника обрати що б не взяти відвертий непотріб. Дякую ОдесАкабель или Одескабель? Ато на скільки я знаю, то це два різних виробника. Люди мабудь часто плутають їх. Про Одескабель не погані відгуки тут по форуму, а про Одесакабель не знаю. Змінено 15 березня користувачем Саймоныч 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня В 15.03.2024 в 00:53, MaksymGo сказал: До самих батарей ще не меньше року але є бажання задалегідь в будинку прокласти кабель під сонячні панелі. Довжина близько 50м, переріз 6мм2 під 2 стрінга по 2.5 кВт кожен. На ринку представлено досить багато вирообників, KBE, Одесакабель і т.д. ціна плюс мінус таж сама. Якого виробника обрати що б не взяти відвертий непотріб. Дякую Нічого нового.... Якщо є можливість вибору, то беріть Німця, або Італійця, або Поляка, або Турка, або Одескабель, або Алай, або Китайця. Все по вниз падаючому...... Вимоги до цього кабелю? UV стійкість, до +125С, OIL стійкість, і на додачу, тільки Німці Прізміан дозволяють відкритий монтаж в землі. Про лужені мідні жили не згадую))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз