Demontager Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Хотів спитати, чи можливо для автоматики Eurosit 630 (китайский аналог) поставити зовнішній програматор? Є одноконтурний котел Данко, на ньому стояла автоматика КАРЕ, до неї був підключен програматор Euroster (точну модель треба дивитись), пропрацював котел з цією автоматикою 10 років і автоматика зламалася. Визвали майстра по котлам, він наполеглево порекомундував змінити автоматику на Eurosit, змінили. Все працює, але є незручність в тому, що тепер немає зовнішнього контролю, бо програматор від'єднано, він не сумісний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня (змінено) На евросит ставлять нагріваючий елемент на баллон термостата, щоб він думав що котел нагрівся і вимикався. Я термостатом вимикаю насос, все гарно працює. Є недолік що котел стигне і горілка вмикається, але це не часто і не на довго. Головне масло залити у місце встановлення балона, щоб котел не перегрівався при таких вмиканнях без насоса. Змінено 12 березня користувачем Enot123h 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Demontager Опубліковано: 15 березня Автор Поділитись Опубліковано: 15 березня Я вже думаю що не треба було міняти "Каре", можна було б відремонтувати чи купити б.у комплектуючи. Ціна на цю автоматику доволі висока, але вона зручна якщо є программатор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз