Андрій Миколайович Опубліковано: 11 березня Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 09.03.2024 в 23:10, MegaPolis_Valeriya сказав: Зараз на ринку чудовий вибір розкладних столів. Це не проблема. Хоча мені здається, що в приватному будинку і в плануванні де все так поділено по секторам, доцільніше буде піти по класиці планування. Можливо зовсім банально, але приблизно так: Всі прохідні зони вільні. Стіл мобільний під будь-які ситуації. Камін і ТВ проглядаються з усіх ракурсів. По кухонним модулям - можна розійтися як завгодно - якщо один модуль займе холодильник, то залишається ще 5 під мийку, варильну і "робочку" Дякую. Тоді зупиняюсь на цьому роціональному рішенні. Буду прикидати розміщення кухонної техніки, щоб прокидати чорнову проводку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 20 березня Поділитись Опубліковано: 20 березня 07.03.2024 в 22:27, Андрій Миколайович сказав: Привіт! Порадьте будь ласка, як добре облаштувати приміщення кухні-вітальні з виходом на терасу та гараж. В ідеалі хтів би щоб біля кухні був острів, а ще краще острів з функцією барної стійки:) проглядала на ютубі роліки про дома в Штатах , зацікавив ось такий проект...правда його зафукали як годиться у наших людей , але мені особисто він сподобався і насамперед тим, що хозяйська зона відокремлена від загальної, що в одноповерхових домах не часто зустрінешь придивіться, може шось поцупите для власного будинку 08.03.2024 в 08:56, irina1969 сказав: Пошукайте проекти будинків, які будують в Штатах, це їх фішка ось моя порада Вам тоді 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз