windyhead Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 23 часа назад, irina1969 сказал: ясень на вулицю в жодному разі не можна Так, я мав написати термоясень. А так звичайно тераса з каменю непотребує стільки обслуги як дерев'яна. Дерево це для естетів і аристократів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 10 хвилин тому, windyhead сказав: Так, я мав написати термоясень. А так звичайно тераса з каменю непотребує стільки обслуги як дерев'яна. Дерево це для естетів і аристократів пійду витягну фамільний срібний сервіз та почищу герб😊 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmytro Davydenko Опубліковано: 7 червня Автор Поділитись Опубліковано: 7 червня мені тут пропонують палубну дошку з акації, тільки вона не сушена. Але мене завіряють, що вона і так суха і її не має крутити. Це може бути правдою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня 1 час назад, Dmytro Davydenko сказал: пропонують палубну дошку з акації, тільки вона не сушена. не стоит брать на террасу доску из твердых пород дерева... через год-два она по-любому вся потрещит... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmytro Davydenko Опубліковано: 7 червня Автор Поділитись Опубліковано: 7 червня 3 часа назад, lastandr сказал: не стоит брать на террасу доску из твердых пород дерева... через год-два она по-любому вся потрещит... лучше сухую смэрэку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 8 червня Поділитись Опубліковано: 8 червня 14 годин тому, Dmytro Davydenko сказав: мені тут пропонують палубну дошку з акації, тільки вона не сушена. Але мене завіряють, що вона і так суха і її не має крутити. Це може бути правдою? Тому і запронували )) бо суху потім розпустити на дошку з колоди анреал, вона якщо висохне в колоді, то потім тупить все обладнення(( свіжа з акації може вести себе як завгодно( покрутить/ потріскається)...якщо є вологомір то поміряйте вологість, на вулицю вона має буть < 20%, а в будинок менше 10 9 годин тому, Dmytro Davydenko сказав: лучше сухую смэрэку? Краще суху модрину)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 8 червня Поділитись Опубліковано: 8 червня 12 часов назад, Dmytro Davydenko сказал: лучше сухую смэрэку? лучше термообработанную сососну woodcity.ua/terasna-doshka/antyseptovana-doshka/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bonjorna Опубліковано: 10 червня Поділитись Опубліковано: 10 червня (змінено) Краще сухий керамограніт, або клінкер: ляпнув - роз(б)лив- помив, витер, змів будь-що - крихти, листя, пелюстки, сніг - і щастя) Змінено 10 червня користувачем bonjorna 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmytro Davydenko Опубліковано: 13 червня Автор Поділитись Опубліковано: 13 червня В 10.06.2024 в 22:56, bonjorna сказал: Краще сухий керамограніт, або клінкер: ляпнув - роз(б)лив- помив, витер, змів будь-що - крихти, листя, пелюстки, сніг - і щастя) терассу вирішив робити з уерамограніту а от на відкриті балкони хочу терасну дошку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bonjorna Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 21 час назад, Dmytro Davydenko сказал: терассу вирішив робити з уерамограніту а от на відкриті балкони хочу терасну дошку. Відкриті балкони - це великий геморой і велика вартість будівництва, якщо робити правильно з ізоляцією, відводами води. Ми колись теж захотіли відкриті, а після першого осіннього-зимового сезону з вигрібанням снігу та видаленням води після косого дощу засклили роздвижками ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmytro Davydenko Опубліковано: 10 липня Автор Поділитись Опубліковано: 10 липня Можливо хтось знає які є кріплення для прихованого монтажу палубної дошки? мені порадили кріплення як на малюнку нижче, але в своєму місті не можу такого знайти. можливо можна з чогось такі виготовити, або є якісь лайфхаки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 11 липня Поділитись Опубліковано: 11 липня 10.07.2024 в 13:20, Dmytro Davydenko сказав: Можливо хтось знає які є кріплення для прихованого монтажу палубної дошки? мені порадили кріплення як на малюнку нижче, але в своєму місті не можу такого знайти. можливо можна з чогось такі виготовити, або є якісь лайфхаки? Ну выглядит это как металлическая полоса с отверстиями под шурупы. Думаю можно сделать из полосы металла)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmytro Davydenko Опубліковано: 27 липня Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня В 12.07.2024 в 00:31, ЯД сказал: Ну выглядит это как металлическая полоса с отверстиями под шурупы. Думаю можно сделать из полосы металла)) точно) спасибо)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз