Dmytro Davydenko Опубліковано: 29 лютого Поділитись Опубліковано: 29 лютого Доброго дня, Хтось може підказати з чого можна виготовити бюджетний плінтус? В ютубі знайшов варіант нижче. Хтось можливо робив так? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 20 часов назад, Dmytro Davydenko сказал: Доброго дня, Хтось може підказати з чого можна виготовити бюджетний плінтус? В ютубі знайшов варіант нижче. Хтось можливо робив так? Щось не побачив я там бюджетного варіанту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня @ngstil ну чого? Якщо брати в матеріалах, цілком бюджетно — мдф обійдеться гривень по 40 в розрахунку на м/п, фарба - то взагалі майже дармовий гуталін. При ціні толкового плінтуса з мдф в районі 160-200 грн - більш ніж бюджетно. Але весь отой сєкас з виробництвом і якість кінцевого результату (яка буде, щонайменше, на порядок гірше від нормального плінтуса) змушують задуматись: а чи варта та економія витраченого часу і нервів… ІМХО, якщо вже хочеться бюджетно — бери пластик і не морочись 🤷 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 34 минуты назад, Diablopc сказал: @ngstil ну чого? Якщо брати в матеріалах, цілком бюджетно — мдф обійдеться гривень по 40 в розрахунку на м/п, фарба - то взагалі майже дармовий гуталін. При ціні толкового плінтуса з мдф в районі 160-200 грн - більш ніж бюджетно. Але весь отой сєкас з виробництвом і якість кінцевого результату (яка буде, щонайменше, на порядок гірше від нормального плінтуса) змушують задуматись: а чи варта та економія витраченого часу і нервів… ІМХО, якщо вже хочеться бюджетно — бери пластик і не морочись 🤷 Ну так я і порахував гроші + "сєкас", тому і не побачив бюджетного варіанту. Витрати часу треба ж теж оцінювати по можливості заробити гроші. А мазня кісточкою, навіть не пульвік, мене взагалі вразила. Я коасив МДФ плиту кісточкою. Самому перед собою було соромно, що так сам собі зробив! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз