Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Устройство водоснабжения часного дома.

Александр Николаевич

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, standov сказал:

я натикався на кейси успішного ремонту сіріо, але здається там було саме по інверторній частині а не датчикам. може зверніться то @porterlvз тим питанням

Дякую

Якби по ньому ще документація якась була притомна, ціни б йому не було. До нього є можливість підключити зовнішній датчик тиску, що ваш кейс би вирішило, але в мануалі є тільки приємна згадка про це, без деталей

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, ishehov сказал:

До нього є можливість підключити зовнішній датчик тиску, що ваш кейс би вирішило, але в мануалі є тільки приємна згадка про це, без деталей

я коли його дивився то прийшов до висновку що ніт, що це датчик для детектування аварії та роботі в каскаді, що якщо в нього немає протоку через нього то він стає в аварію, що досить логічно бо без протоку води він просто перегріється. Але відсутність документації справді дивує, на китайський частотнік книжка на 200 сторонок, а тут якийсь скан з гуглтранслейтом.  В них є сіріо вентиляторний без "труби", але це вже звичайний частотнік ще і за досить дивні гроші.

Посилання на коментар

Підкажіть, дістав насос зі скважини а він в буро-зелених водоростях, приблизно 10 років на глибині 24м, це варіант норми чи шось фігове? 

Це не іржа а саме якась органіка/аодорості 

Фільтр після насоса міняю мабуть пащ на пів року, і то він досить чистенький зазвичай. Вода наче як прозора але багато кисню, хімію не робив 

PXL_20241026_133941804.jpg

PXL_20241026_133946522.jpg

Змінено користувачем standov
Посилання на коментар

26.10.2024 в 18:38, standov сказав:

це варіант норми чи шось фігове?

Думаю, це фігово але вже є нормою

Як варіант, потрапляє вода зверху з органікою.

Це вже таке життя...

Все імхо

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...