Domikv Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого Хто робив? Чи вартує воно? На що звернути увагу ? Поділіться контактами де замовити послугу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого Я знаю на форумі тільки @Dmode, якщо він цим ще займається. Якщо він вам буде робити, то всі нюанси він сам розкаже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого 8 годин тому, Domikv сказав: Чи вартує воно? Однозначно! І робити це потрібно перед оплатою за встановлені вікна , двері , та перед оплатою за утеплення будинку. Якщо будете робити після , то не забудьте валер'янку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого Робити однозначно, але БлТест не показує якість утеплення, а тільки герметичність будівлі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Domikv Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого В 25.02.2024 в 10:25, S_Vladimir_79 сказал: Робити однозначно, але БлТест не показує якість утеплення, а тільки герметичність будівлі. якість утеплення мабуть ніяк окрім тепловізора Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Domikv Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого В 25.02.2024 в 10:20, andrey_ka сказал: Однозначно! І робити це потрібно перед оплатою за встановлені вікна , двері , та перед оплатою за утеплення будинку. Якщо будете робити після , то не забудьте валер'янку. Ви робили? Маєте на увазі після кожного етапу робити😅? Дорогувато нажаль. Ми поки що лише штукатурку гіпсову зробили, треба до теплої підлоги переходити, перекриття і фасад не утеплені. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 7 годин тому, Domikv сказав: Ви робили? Ні , для цього потрібно бути , або замовником або займатись іменно цим. А я по іншу сторону барикад. 7 годин тому, Domikv сказав: Маєте на увазі після кожного етапу робити😅? Так. Можете зробити і в кінці після всіх цих робіт. Але в такому разі виправити малою кров'ю вже не вдасться , і вийде в рази дорожче. А недоліки будуть однозначно. Це я вам кажу як людина , яка робить і утеплення , і встановлює вікна , а потім робить відкоси та встановлює підвіконня. 7 годин тому, Domikv сказав: Дорогувато нажаль. Нажаль , але користь цього тесту важко переоцінити. 25.02.2024 в 10:25, S_Vladimir_79 сказав: Робити однозначно, але БлТест не показує якість утеплення, а тільки герметичність будівлі. Чому ж не покаже , думаю покаже. Правда це стосується утеплення перекритів , мансард та стиків зовнішнього та внутрішнього утеплення. Особливо останього , де замовнику вкрай важко перевірити якість , а виконавцю із за важкодоступності цього місця впадлу корячитись . і робить аби як. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз