porterlv Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого (змінено) А можете пояснити яким боком класичний УПС відноситься до того, що зараз робить Іголкін (квант АБЦ)? Чукча пісатєль, чукча нє чітатель? І що дивного, що старі моделі звільняють місце аналогічним сучаснішим? Змінено 17 лютого користувачем porterlv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 17 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого Chatter ВЫ наверное не достаточно в курсе что делает Иголкин и ,что вы показали по ссылке. Но это в теме Иголкина лучше обсудить. Вполне возможно ,что мы еще очень не скоро увидим его изделие в продаже ,поэтому стараемся найти другие выходы . Надо понимать ,что "Симетруючий трансформатор" не является стабилизатором и выходное напряжение тоже вполне может "гулять " ,а вот как насколько, что произойдет при потере фазы , одной , двух , какой на практике перекос линейных напряжений допустим , это еще проверить практикой надо . Практика как говорится критерий истинны. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 3 часа назад, porterlv сказал: яким боком класичний УПС відноситься до того, що зараз робить Іголкін (квант АБЦ) 32 минуты назад, Made in USSR сказал: наверное не достаточно в курсе что делает Иголкин Не буду тянуть интригу. Если "гуру" и "старожил" форума не могут в даташит, и прочитать, русским по-белому, что этот "класичний УПС" делает из 3-х фаз одну 230В, то нах. так жить? Еще что-то про чукчей упоминают. Я понимаю, проекция, и все такое. Но зачем всем о своих проблемах говорить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 17 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого (змінено) НУ поехали( хоть и тема не о изделии Иголкина ) : ТО что вы привели в пример это КЛАССИЧЕСКИЙ UPS . Хоть на киловатт ,хоть на 10 киловатт, это все равно КЛАССИЧЕСКИЙ Uninterruptible power supply (UPS) . Тип ИБП : Топология двойное преобразование ,т.е. .В его структуре необходим аккумулятор. Теперь понимаете разницу ?! - ну и ценник его в несколько сотен тысяч гривен не радует ! Змінено 17 лютого користувачем Made in USSR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 32 минуты назад, Made in USSR сказал: НУ поехали( хоть и тема не о изделии Иголкина ) Еще два дня тому вас не останавливало єто писать в теме Сергея. Двойные стандарты? 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 38 минут назад, Made in USSR сказал: это все равно КЛАССИЧЕСКИЙ Uninterruptible power supply (UPS) . Тип ИБП : Топология двойное преобразование ,т.е. .В его структуре необходим аккумулятор. Теперь понимаете разницу ?! я видел не очень умных людей, но каждый раз границы раздвигаются. Это, млять, то чего вы хотите. Нет, не "классический". Да, онлайн UPS. Преобразователь, инвертер, 3 фазы 380, в одну 230, на 10кВА. Это единственный способ нагрузить 3 фазы равномерно. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого А ось і секрет того неймовірного УПСа 😁 тільки про рівномірність навантаження по фазах там не ідеться... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 17 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого (змінено) Chatter :Да ,надо преобразовать линейное напряжение трех фаз в постоянное а потом инвертировать ! Но способ реализации без аккумулятора ,со стабильной работой ! С возможностью безболезненно питать индуктивную нагрузку. Все это должно быть применимо к нашим реалиям и с ценой до 2.5 тыс евро при большой мощности . И с гарантией нормальной ПО МЕСТУ! Змінено 17 лютого користувачем Made in USSR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 17 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого 18 минут назад, Dalet сказал: Еще два дня тому вас не останавливало єто писать в теме Сергея. Двойные стандарты? да я не против можем тут поговорить об этом тоже ,даже очень за. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 14 минут назад, porterlv сказал: ось і секрет того неймовірного УПСа 😁 тільки про рівномірність навантаження по фазах там не ідеться... а ты не очень умный, да? выпрямителей, под каждую задачу хватает https://ru.wikipedia.org/wiki/Трёхфазный_выпрямитель В данном случае, это AC-DC-AC, с PFC, стественно. О чем ты булькаешь, яка "рівномірність навантаження"? 18 минут назад, Made in USSR сказал: надо преобразовать линейное напряжение трех фаз в постоянное а потом инвертировать ! Но способ реализации без аккумулятора ,со стабильной работой ! С возможностью безболезненно питать индуктивную нагрузку. Все это должно быть применимо к нашим реалиям у тебя эпилептический припадок? что за бессмысленный набор слов? ДА! ВНЕЗАПНО! Единственный способ, с минимальными потерями получить из 3-х фаз 380, одну 230, это "преобразовать линейное напряжение трех фаз в постоянное а потом инвертировать !". Я тебя повторяю, если не доходит с первого раза. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 39 минут назад, porterlv сказал: ось і секрет того неймовірного УПСа porterlv, друже, ты хоть усрись, мінуси посты, але реальність, вона така падлюка, вона є! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого (змінено) Та все нормально, просто ви мені не сподобались Ви би № шаськи підказали - щоб схемотехніку конкретно того цуда подивитись. Бо по факту з такими ще не стикався. В однофазних аналогах онлайників нема прямого перетворення на низьку напругу. При роботі від мережі у них АПФЦшка формує +-400 а тоді ШІМ на синус півмостом. А у цьому мало би бути ще простіше, бо вхідна напруга вища. Змінено 17 лютого користувачем porterlv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 5 минут назад, porterlv сказал: просто ви мені не сподобались взаємно 😄 6 минут назад, porterlv сказал: щоб схемотехніку конкретно того цуда подивитись. угу, до шнайдера дорогу вказати? 7 минут назад, porterlv сказал: А у цьому мало би бути ще простіше ніхера не простіша, бо працює від 1х230, до 3х380. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 5 хвилин тому, Chatter сказав: угу, до шнайдера дорогу вказати? Вказуйте, піду як піонер на шикування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 6 годин тому, Chatter сказав: некоторые уже снимают с производства ... Похожі ще є в продажу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 17 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого (змінено) так это даром 😁 вот !и не забудьте о" Имеет 4 секции (по 12 аккумуляторов в каждой). Всего 48 шт. (необходимо приобретать дополнительно)." короче аккумы расходники ! Змінено 17 лютого користувачем Made in USSR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 36 хвилин тому, Made in USSR сказав: так это даром 😁 Жартуєте. Я за рік менше заробляю. Давайте розглянемо вихідні дані задачі: є "слаба" трифазна мережа, загальною дозволеною потужністю 10 кВт. Величина напруги по фазах - випадкова, змінна, залежить від багатьох (в свою чергу) випадкових величин. Припустимо, мені необхідно для виробничого процесу (чи чогось іншого) живити обладнання 10 кВт протягом тривалого часу. Чи вистачить часу UPS заряджати акумулятори і чи вистачить струму зарядки UPS? 34 хвилини тому, Made in USSR сказав: ... 4 секции (по 12 аккумуляторов в каждой).... Я (чомусь) думав, що там 96 вольт. 12*12 = 144 В. Ну то краще, струм буде менший. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 17 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого забудьте ,это не то что нужно , а запускать индуктивную нагрузку без плавного пуска для него будет опасно ( если вообще запустится электромотор ) . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого А справді, як там акумулятори: два блока по 96*2 = 192 вольти чи як? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 1 час назад, Вячеслав_В сказал: Величина напруги по фазах - випадкова, змінна, залежить від багатьох (в свою чергу) випадкових величин. Припустимо, мені необхідно для виробничого процесу (чи чогось іншого) живити обладнання 10 кВт протягом тривалого часу. Скільки б ви мені не платили грошей за моє бладнання, найдешевшим буде вам самому купити СІП і протягди свою лінію до ТП. А вже як ТП лагає. То грузонути її, хай згоре, поміняють на нормальну 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого А шо там транс? Коли підключка? Цікаво ж. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 6 хвилин тому, Dalet сказав: А вже як ТП лагає.... Ну так тож тре спочатку поміряти напруги. Якщо заміри покажуть, що лінійні приблизно однакові, а фазні - в розбіг від 160 до 260 вольт - то це одразу покаже, що проблеми з нулем (тут це вже разі п'ять казали). І питання виникає - а взагалі потрібно те обладнання? Мо' краще зробити лінію норм? (здається, ви це вже також пару раз казали.) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 41 минуту назад, Вячеслав_В сказал: Ну так тож тре спочатку поміряти напруги. Якщо заміри покажуть, що лінійні приблизно однакові, а фазні - в розбіг від 160 до 260 вольт - то це одразу покаже, що проблеми з нулем (тут це вже разі п'ять казали). І питання виникає - а взагалі потрібно те обладнання? Мо' краще зробити лінію норм? (здається, ви це вже також пару раз казали.) Так не цікаво. Так не буде про що писати тут 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 17 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого 1 час назад, Dalet сказал: Скільки б ви мені не платили грошей за моє бладнання, найдешевшим буде вам самому купити СІП і протягди свою лінію до ТП. А вже як ТП лагає. То грузонути її, хай згоре, поміняють на нормальну нет ,не дешевле ,особенно если линия длинная , от стоимости замены закружится голова и дело не только в цене кабеля ( хотя на пару километрах уже цена приличная ). 1 час назад, Dalet сказал: А шо там транс? Коли підключка? Цікаво ж. Да ,самому интересно ибо если все пойдет как надо ,Я тоже себе закажу . Получилось ,что свояк мне ничего не сказал , а принял мои советы к действию и купил транс там где я планировал купить тоже . Единственное что мне на 16ква не нужен и с развязкой тоже брать не буду . Мне вполне подойдет на 8-10 Ква. 1 час назад, Вячеслав_В сказал: Ну так тож тре спочатку поміряти напруги. Якщо заміри покажуть, що лінійні приблизно однакові, а фазні - в розбіг від 160 до 260 вольт - то це одразу покаже, що проблеми з нулем (тут це вже разі п'ять казали). ............ и с нулем и с тонкими скрученными проводами и ..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2 часа назад, Made in USSR сказал: нет ,не дешевле ,особенно если линия длинная , от стоимости замены закружится голова и дело не только в цене кабеля ( хотя на пару километрах уже цена приличная Никакой транс, ни стаб, ни ибп не решит кардинально. Закон Ома возьмет свое. А вот договориться с соседями....., хотя нет.... это еще более не реально((( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз