makita Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня зараз маю таку схему в першому щитку(всього іх три-головний(на схемі),в подвалі,в будинку)- від УЗО на 63А ідуть три фази і Ноль далі в підвал і будинок. Планую переробити схему як на малюнку,щоб вивести три фази для зарядного пристрою. Правильно чи ні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня Перша відповідь у вас є) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 31 січня Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня проще ж дизлайки ставить,чем по-существу дать совет )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 31 січня Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 4 минуты назад, BugS сказал: Перша відповідь у вас є) на весь форум -одна тема по зарядке єлектричек на 11 страниц- и ни одного ответа там электрика . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня Я би не ставив загальне ПЗВ на весь будинок, тільки на окремі групи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 31 січня Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня (змінено) 11 минут назад, BugS сказал: Я би не ставив загальне ПЗВ на весь будинок, тільки на окремі групи. це не вся схема будинку. Далі там є їх три штуки.(пзв) В мене питання про підключення 3х фазної розетки сразу після ПЗВ - так можна чи краще підєднатися біля автомату трьохполюсного на 32А і потім ставити ПЗВ і автомат ? Змінено 31 січня користувачем makita 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня 11 хвилин тому, makita сказав: 14 хвилин тому, makita сказав: це не вся схема будинку. Далі там є їх три штуки.(пзв) м є їх три штуки.(пзв) В мене питання про підключення 3х фазної розетки сразу після ПЗВ - так можна чи краще підєднатися біля автомату трьохполюсного на 32А і потім ставити ПЗВ і автомат ? підєднатися біля автомату трьохполюсного на 32А і потім ставити ПЗВ і автомат. Навіщо вам загальний ПЗВ 30мА на вводі в будинок? При його спрацюванні залишите весь будинок без світла. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 1 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 12 часов назад, BugS сказал: підєднатися біля автомату трьохполюсного на 32А і потім ставити ПЗВ і автомат. Навіщо вам загальний ПЗВ 30мА на вводі в будинок? При його спрацюванні залишите весь будинок без світла. хто це Наблюдатель, який всім ставить дізлайки? Напиши щось корисне 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 1 година тому, makita сказав: хто це Наблюдатель, який всім ставить дізлайки? Напиши щось корисне По-перше, він не може, заблокований. По-друге, вам не сподобається те, що він напише 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 4 часа назад, makita сказал: хто це Наблюдатель, який всім ставить дізлайки? Не звертайте уваги, це місцевий клоун 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aleksey02 Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого УЗО для зарядки авто не нужно, у большинства зарядок оно встроенное. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vic-Tor Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня В 18.02.2024 в 22:36, aleksey02 сказал: УЗО для зарядки авто не нужно, у большинства зарядок оно встроенное. Більшість зарядок - це китай! Я ще поставив захист від молнії. Буває раз в рік, але потім дорого! В мене так сдох стаб на 7 кВт, не пам'ятаю принцип, релейний здається, коли внутрі великий круг з намоткою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня 4 години тому, Vic-Tor сказав: коли внутрі великий круг з намоткою І що - реально туди попала "молнія" ?? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 20 травня Автор Поділитись Опубліковано: 20 травня Ви поставили тільки УЗІП ? Чи робили заземлення для молнієвідводу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз