BAV_Lug Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня (змінено) Запланував собі управління всім освітленням у будинку на базі SE Zelio Logic. Почав розтягувати дроти, і зрозумів, що прорахувався з кількістю груп/світильників освітлення. На сьогодні у мене виходить 20 груп. Zelio Logic у максимальній комплектації (з модулем розширення) максимум 16 виходів. Тепер проблема що робити - ставити 2 контролера Zelio Logic (і об'єднувати їх програмно через милиці-вихід одного на вхід іншого для того ж майстер вимикача, наприклад) або знайти аналог з потенційно більшою кількістю виходів, і, що не мало важливо, адекватно за ціною . Гугл, на жаль, поки що мені не допоміг. Аналоги, що я знайшов, або менше виходів або теж максимум 16. Змінено 17 січня користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 17 січня Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня Прийшла ще думка до голови. Zelio Logic потенційно може мати аналогові виходи. На нього причепити ардуїну та за нею ще пачку реле. Але хотілося зробити все в заводському виконанні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня 5 годин тому, BAV_Lug сказав: Аналоги, що я знайшов, або менше виходів або теж максимум 16. Siemens LOGO! може нарощувати IO до 80 портів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 17 січня Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня 1 час назад, volomoto сказал: Siemens LOGO! може нарощувати IO до 80 портів. Дивився, але не зміг перемогти конфігуратор на їх сайті. Да і треба щє знайти хто їх возить до нас. Але дякую, спробую придивитись до них щє раз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня 41 хвилину тому, BAV_Lug сказав: Дивився, але не зміг перемогти конфігуратор на їх сайті. Він трохи завернутий, але загалом працює. Головне, що він показує сумісність модулів і викидає помилку, якщо пробувати сконфігурувати якусь дичину. Можна також піти шляхом контроллера із виходами 24В, якими керувати банк реле або SSR, тоді вибір більший і компоновка в щитку гнучкіша. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня гляньте цю тему може цікаво буде 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 17 січня Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня 40 минут назад, Dr.Yura сказал: гляньте цю тему може цікаво буде Вже дивився, але є декілька причин чому мені не дуже цей виріб підходить - замала кількість входів та відсутність вбудованого годинника. Але виріб цікавий, трохи гнучкості йому би додати. Всеж плк більш гнучкі в налаштуванні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого (змінено) 17.01.2024 в 11:18, BAV_Lug сказав: Гугл, на жаль, поки що мені не допоміг. Аналоги, що я знайшов, або менше виходів або теж максимум 16. Можна ще подивитись в сторону отаких плат - www.aliexpress.com/item/1005005749134508.html. Саме ця має слабострумні DC виходи, але окремо продаються блоки реле або SSR, які вже можуть комутувати 220VAC. Є на 32 входи і 32 реле — www.aliexpress.com/item/1005004047704697.html. Програмується легше, ніж типові ПЛК, інтегрується в НА або якийсь інший розумний дім. Змінено 5 лютого користувачем volomoto Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз