dneprstab Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня 2 часа назад, Фрай сказал: А чого? я ж також вибирав і по цьому критерію бо вже був зроблений ремонт і не було можливості щось довбати перерероблювати. Замовляти по розміру стабілізатор, це як машину вибирати по кольору. Знаю і були варіанти коли брали Volter Smart тільки із за дизайну.Звісно стаб хороший.Але ж... В мене вже можливо проф деформація. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня 7 минут назад, dneprstab сказал: Замовляти по розміру стабілізатор, це як машину вибирати по кольору. Знаю і були варіанти коли брали Volter Smart тільки із за дизайну.Звісно стаб хороший.Але ж... В мене вже можливо проф деформація. Тому купляють лайно над яким попрацювали маркетологи, а не щось гарне зроблене інженерами. Це життя. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня 7 минут назад, dneprstab сказал: Замовляти по розміру стабілізатор, це як машину вибирати по кольору. Так, але ж крім кольору не забуті інші важливі критерії, а це завжди веде до здорожчання. як у моєму випадку, бо я хотів брати Вольтер, але він там ніяк не вписувався ні у розмір, ні у дизайн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kotttzp Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня Питання у споживачів по Quant. Як працюють вентилятори охолодження (постійно чи ні?). З роботою яких побутових пристроїв можливе порівняти шум вентиляторів даного стабілізатора (ну наприклад як системного блока комп’ютера). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 21 січня Автор Поділитись Опубліковано: 21 січня (змінено) Докладываю ... Итак, приобретен Элекс Ампер 9 - 32. Выбор был сделан, в основном, из-за габаритов. Он удачно вписывается в уступ коридора, сразу за входной дверью. Что бы тут ни говорили, а фактор доступного места расположения зачастую играет первоочередную роль. К сожалению, но камрад Фрай был прав. Покупал у Романа Dalet. Все прошло оперативно и комфортно, с доставкой на объект. Роману - спасибо за стаб. Всем коллегам - спасибо за консультации и участие. Змінено 21 січня користувачем АлександрБ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 6 часов назад, АлександрБ. сказал: Докладываю ... Итак, приобретен Элекс Ампер 9 - 32. Выбор был сделан, в основном, из-за габаритов. Он удачно вписывается в уступ коридора, сразу за входной дверью. Что бы тут ни говорили, а фактор доступного места расположения зачастую играет первоочередную роль. К сожалению, но камрад Фрай был прав. Покупал у Романа Dalet. Все прошло оперативно и комфортно, с доставкой на объект. Роману - спасибо за стаб. Всем коллегам - спасибо за консультации и участие. Столько слов, но, к сожалению, ни одного о работе приобретенного сабжа. Возникают смутные сомнения.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 21 січня Автор Поділитись Опубліковано: 21 січня 2 минуты назад, ashim1990 сказал: Столько слов, но, к сожалению, ни одного о работе приобретенного сабжа. А обязательно нужны такие слова ? И уже вот прямо сейчас ? Ну, ладно, допустим, я должен ... Объясняю : Делаю ремонт, самостоятельно, неспешно, первый раз в жизни ( ... ну бывает такое ). К этому времени уже была вырублена ниша под щиток, но установка стаба - не рассматривалась вообще. Когда решил все-таки ставить, выяснилось, что места уже нет. Хотя, на этапе устройства ниши, это можно было решить более комфортно и технологично ( стаб рядом с нишей). Просто нишу нужно было сдвинуть на 10 см. Теперь же, стаб пришлось переносить на противоположную стену, и долбить тудой штробу. Об этом я упоминал выше, в качестве критерия выбора. Сейчас идет этап малярки, отделки стен и проч. Пучки проводов (обесточенные) торчат из стенок и ниши, щитка еще нет (вернее, он есть, но не установлен). После доставки на объект, стаб был вынут из коробки, осмотрен, измерены крепежные отверстия. После монтажа крепежных дюбелей, была сделана пробная навеска-примерка в натуре - все совпало. После этого стаб был упакован обратно в коробку, до этапа подключения. О какой работе стаба, на этом этапе, Вам бы хотелось слов ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 21 січня Автор Поділитись Опубліковано: 21 січня 50 минут назад, ashim1990 сказал: Возникают смутные сомнения.. Без проблем. Вот бомаги о покупке. Справные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 21 січня Автор Поділитись Опубліковано: 21 січня Надеюсь, Вы понимаете, что фото документов я делал для регистрации на сайте Элекса, для гарантийных обязательств. А не для підступного плана обмануть Вас. А заодно и всех добрых, но доверчивых форумчан. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 21 січня Автор Поділитись Опубліковано: 21 січня Учитывая все произошедшее, и как говорят обычно в фильмах : " Вы, как честный офицер, должны застрелиться ! " Но, т.к. Вы - не офицер, то сойдет и скромное извинение. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня Я думаю что еще ВЛК пройти нужно, без этого никак сегодня.🤓 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 3 часа назад, Dalet сказал: Я думаю что еще ВЛК пройти нужно, без этого никак сегодня.🤓 Ти пожартуєш, а елекс завтра так і зробить.😁 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз